Şimdi Ara

'Focus Titanium & Fluence Privilege' Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
13.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet iyi bir araba ve içinde iyi hissediyorsunuz ferah yere çok iyi oturuyor yer ile arasındaki boşluk fluence dan az (daha iyi yoltutuş) ama içerisinde özellikle kapılarda kalite oldukça düşük koltuklar ise çok konforlu sayılmaz tip olarak daha iyi dayanıklı hele birde benzinli ise çok rahat edersiniz performans olarak benzinli hızlanma verilerinde dizelden daha iyi ve dizel bile gerçekten çok iyi kaçıyor...

Fluence ye gelince oda iyi ve yeni bir araba ama alıcağınız focusun makyajlı yani sorunlarından bir azda olsa arındırılmış bir model olması büyük avantaj yinede çok sorun çıkartmıyor konfor olarak çok daha iyi daha kıvrak hissettiryor parça ucuz...

Bence asıl karar vermeniz gereken LPG li bir arabada... yere sağlam bastığı hissedip ağır başlı bir araba kullanmak mı istersiniz yoksa konforlu bir arabada kıvrak olmak mı ??

kaldıki focusda oldukça kıvraktır ayrıca fordun bilen bilir 1.6 100hp benzin canavarı benzinli motoru var çok sorunsuz bir motor sağlam ama yakıyor burada konuşulan motorda ise yeni teknolojiler kullanılmış bence motor olarakta focus önde...

focus un bir diğer avantajı ise benzinli alıcak olmanız çoğunluğunun dizel olduğu ve yer yer benzinli parasına giden dizellerin olduğunu düşünürseniz daha iyi fiyatlara alabilirsiniz

Bir diğer yi noktası da frenleme focus frene sonuna kadar bastığınızda biraz esneme yapıyor ama paşa paşa duruyor fren ve yoltutuş performansında focus sınıf lideri konuma sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barq41 -- 31 Mart 2012; 13:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Focuslar çukurlardan çok sert geçiyor
    Bagajıda diğer C sınıf araçlara göre küçük

Fluence ile henüs tanışmak kısmet olmadı ama konforlu diyorlar

Sert süspansiyon az konfor çok yoltutuş anlamına gelir ve focusun süspansiyonları oldukça sert
    bagaj olarak ben sedan da bir sorun çekmiyorum ki eski arabam D sınıfı vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

Focus demeyin bana. 7 ay kullandım ve zor dayandım bı kadar sert ve kütük gibi arac olamaz.

Güldüm.
  • Focusun motoru pek lpg ye gelmiyor diyorlar..
    Arkadaşım yaptırmıştı (focus 1).... 145000 de benzinle, lpg arasında gidiş farkı kalmamış, motorun son demleri olmuştu...
    Duyum bu şekilde.. enelde ford motorları lpg ye cok uyumlu değil diye biliyorum ..
  • Focus almanızı tavsiye ederim.Şirket aracı olarak kullandığım fluence için açıkcası pek memnunum diyemem.Özellikle focus ile karşılaştrır isem gerçekten focus bir adım daha önde.focus ta kendinzi daha güvende hissedeceğinizden eminim.
  • bir çok kişinin dediği gibi focus sert,fluance konforlu bir araç,hangisine önem veriyorsanız onu alın,ben olsam focus alırım sertlik dışında problemsiz bir araç.
  • Kimse birinin çift kavramalı otomatik diğerinin ise düz vites olmasına dikkat etmiyor sanırım?

Yoksa kalite olarak birbirine yakın araçlar, focus süspansiyonları sert olduğu için yol tutuş olarak biraz daha önde ancak fluence konfor olarak önde.

Kalanlar zevk meselesi.
  • quote:

dalga amaçlımı yazdınız anlayamadım gerçekten

başlığı açan 35 bin dediğine göre focus 2 de bahsediyor olmalı

focus 2 hb bagajı 385 lt (sanırım şu an bi tek yeni c4 daha büyük 410lt ve 308 peugeot )

focus 2 sedan 510 lt (corolla 450, civic 440 (eskisi 389), ... yani bagalı c segmentine göre küçük falan değil yanlış bilgilendirme olmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

dalga amaçlımı yazdınız anlayamadım gerçekten

başlığı açan 35 bin dediğine göre focus 2 de bahsediyor olmalı

focus 2 hb bagajı 385 lt (sanırım şu an bi tek yeni c4 daha büyük 410lt ve 308 peugeot )

focus 2 sedan 510 lt (corolla 450, civic 440 (eskisi 389), ... yani bagalı c segmentine göre küçük falan değil yanlış bilgilendirme olmasın..

fluence privillege ile kıyasladığı için focus 3 sandım

dostum o zaman hiç düşünme direk Fluence

• Ekonomi,konfor-Fluance
    Performans-focus

Mantıklısı,Fluance ( privilege donanım olmazsa olmaz)
  • fluence çok başarılı bir araç siddetle tavsiye ederim
  • Fluence diyorum test edin anlarsınız
  • İlk fırsatta Fluence testine gidecem
  • fluence
  • LPG uyumlu 125 PS Manuel Honda Civic de bakabilirsiniz. Modifiye işlemlerine de iyi gider. Alıp satması kolay. İç mekanı geniş.
  • Focusun süspansiyonları sert olabilir ama bu ona sınıfındaki en iyi yol tutuşunu sağlıyor.Konfor olarak birbirlerine yakın araçlar 2 side üzmez ancak sert süspansiyonla virajlardan güvenle dönmek mi istersin yoksa fluencenin yomuşak süspansiyonlarıyla konforlu ama virajda sağa sola yatarak güvensiz dönmek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmediğiniz kişileri arka tarafa oturtup kendini zindanda hissetmesi sağlamak istiyorsanız fluence derim
  • Focus yol tutuşunda, performansta ve hissiyatta çok güçlüdür fluence'den lakin konforda ve işçiliktede bir o kadar altındadır. Ayrıca bagaj denmiş 2009-2011 demiş arkadaş belli ki Focus II arıyor bagajıda gayet yeterlidir.
  • Yorumların bazıları eki kasa Focus'a göre, bazıları da yeni kasa Focus'a göre yapılıyor.

Mesela Focus'un bagajı küçük deniyor, bu yorum yeni kasa için geçerli, eski kasada bagaj 526lt.

Focus çok sert ve konforsuz deniyor. Bu yorum da eski kasa için geçerli, yeni kasa Focus gayet konforlu ve sessiz.

Eski kasa, yeni kasa farketmez, benim tercihim Focus olurdu.
  • Yeni Kasa Focus > Fluance > Eski kasa focus.

Tip + konfor kıyasıyla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.