Şimdi Ara

'Focus Titanium & Fluence Privilege' Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
13.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en kısa zamanda 2009 - 2011 arası 35.000 liraya kadar full model bir araba bakıyorum. Focus'un Titanium ile Fluence Privilege modelleri arasında kararsız kaldım. Benzinli bir araba alıp lpg taktırmayı düşünüyorum. Ekonomiklik, performans ve konfor açısından kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Focuslar çukurlardan çok sert geçiyor
    Bagajıda diğer C sınıf araçlara göre küçük

Fluence ile henüs tanışmak kısmet olmadı ama konforlu diyorlar
  • Fluence tipten kaybediyor bi kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 bin liraya full Fluence Privilege model bulabileceğini sanmıyorum açıkçası... Tabi ki hasarsız ve boyasız arıyorsan.

Fluence hakkında söyleyebileceklerim; bir kere araba çok az yakıyor. Ekonomiklik açısından çok iyi bir araç, kafan o konuda rahat olsun. Konforlu bir araç. Koltukları rahat, arkası büyük, diz mesafesi var. Bagajı büyük. Tam bir aile arabası. Olumsuz olarak söyleyebileceğim, araba 2010 model bi arabaya göre içi çok sade. Dışı da önü neyse de arkası pek tipsiz. Kısaca f/p oranına göre gayet güzel bir araç.
  • yeni focus mu eski focus mu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 11 Ağustos 2012; 11:14:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Focuslar çukurlardan çok sert geçiyor

Guldurdun :)

• Focus demeyin bana. 7 ay kullandım ve zor dayandım bı kadar sert ve kütük gibi arac olamaz.

• Eski kasa focusları soruyorsunuz galiba . Performans, yol tutuşu ve sağlamlıkta fluence'den üstündür konfor da ise fluence üstündür.
  • Oh be sonunda karşılaştırmalarda bir jetta yok.
    Konuya gelirsek de,benim tercihim 1.6 tdci 115 hp Focus Titanium olurdu.
    Eğer hem dizel hem de otomatik olsun diyorsanız edc'li bir Fluence işinizi görecektir.
  • Performans olarak Focus, konfor olarak Fluence daha iyi. İkiside aynı yakar. Ben sürüş keyfinden dolayı Focus alırdım.
  • 2008 dizel focus'um var. rampalarda, arkamda nefesi kesilen araçlara dikiz aynasından bakmak gerçekten çok büyük keyif
  • birisi privilege mi dedi

fluence privilege kullanıcısı olarak fluence derim

ama objektif bir yorum yapamam arabamı met etmiş olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

2008 dizel focus'um var. rampalarda, arkamda nefesi kesilen araçlara dikiz aynasından bakmak gerçekten çok büyük keyif

Bunu sadece focus değil, bütün dizel araçlar yapabiliyor. Yüksek torktan dolayı. Fluence e göre bir + değil.
  • Focus ben de beğenmiyorum Fluence konforlu bir arabaymış kullananlar öyle diyor Fluence seçerdim sanırım.
  • 2 aracıda kullanmış biri olarak ;

Focus- Yol tutuş,serilik (ama buna bağlı biraz daha fazla yakıt) ,görünüş

Fluence- Daha yumuşak sürüş,daha az yakıt sarfiyatı

Eğer mümkünse İkisinide test etmeni öneririm.
  • Focus mk II den bahsediyorsanız bence aynı fiyata bulunabilirsa Fluence privilage tercih ederim , dakika düşünmem.Sony ses sistemi ve sportif sürüşünün dışında Focus II Fluence ile kıyaslanacak kalitede bir otomobil değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Focuslar çukurlardan çok sert geçiyor

Guldurdun :)

Sebep??
  • İlginç yorumlar var
    Merak ettim Fluence'ın sürüşünü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.