Şimdi Ara

Focus ve CVT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum(umuzda)larda okuduğum kadarıyla Focus II TDCI CVT ler konusunda sıkıntısı olan birçok arkadaş var. Peki bu arabadan memnun olan kimse yok mu? Bu araçlar % 100 sorun çıkarır diye bi kural mı var? Kullanıcı listesine baktığımda bir çok arkadaşta CVT olduğunu görüyorum fakat iyi bir yorum bulamadım. Arıza yaşayan arkadaşların araç ve servis konusundaki yorumlarını bekliyorum. Focus II TDCI CVT almak üzereyim ve alacağım otoexper bayisi şanzıman yönünden aracın ömür boyu garantili olduğunu belirtiyor. Kullanıcı arkadaşlardan bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı? Konu ile ilgilenen herkese teşekkürler.

• bir garanti muhabbeti geçti ama kesin bir şey yok bazıları eğer cvt li araç garanti süresinde arıza verirse tamirini ücretsiz yapacakmış ototsan ama tüm servisler eğil belirli servislerde
  • Merhaba Arkadaşım,

Bende de 2006 cmax cvt var,
    Bugün senin sorduğun bu soruyu servise bakım için gittiğimde, samimi bir ustaya sordum. Usta herhangi sorun olmadığını, gönül rahatlığı ile binebileceğimi söyledi. Ben gayet memnunun. Emin olun her otomatik şanzuman için benzer kötü yorumlar yapılıyor.
  • bir akrabam şirket aracı olarak bir süre tdci cvt focus kullndı..şanzıman olarak cok iyi diyebilrm gerek performans gerek tüketm olarak ancak yaklaşık 130.000 km de sorun cıkardı ve tamiri yapılamadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.