Şimdi Ara

Focus yol bilgisayarı lütfen yardım (cevaplandı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 GHIA HB Aracımın yol bilgisayarında sizlerinde bildiği üzere 4 adet işlev var.Ortalama hız,Motor sıcaklığı,Ortalama km ve kalan yakıtla ne kadar gideceğini gösteren bölüm.

Yalnız 3 gündür diğer üç işlev görünüyor iken kalan yakıtla ne kadar gideceğimi gösteren bölüm ekranı boş çıkıyor.Daha önce de olmuştu aynı gün geri gelmişti,şimdi baya bir zaman oldu hala aynı.

Sizce servise gitmeliyim ya da pratik bir yolu var mı bu işin ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safari55 -- 28 Eylül 2008; 22:03:22 >

• Kendim sordum,başkalarına yardımcı olması açısından kendim cevaplayayım bari.

Otokoç getir bilgisayara sokalım dedi,diğer servisler de bakmadan anlaşılmaz dediler ( ah para gözün kör olsun)

Sağolsun bu forumda özyürek kullanıcı adlı arkadaşın mesajlarını takip ederek başka bir forumda aynı sorunu olan birine verilen cevaplardan sorunumu hallet.

Yaşar usta diye biri cevaplamış,kimdir buraya da üyemidir bilmiyorum ama çok teşekkürler Yaşar usta,Allah razı olsun.

Ustalık budur...

Çözüm: Sigorta kutusundan 36 nolu nolu sigortayı çıkartıp yeniden takıyorsunuz ve sorun hallolmuş oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safari55
    Sağolsun bu forumda özyürek kullanıcı adlı arkadaşın mesajlarını takip ederek başka bir forumda aynı sorunu olan birine verilen cevaplardan sorunumu hallet.

Yaşar usta diye biri cevaplamış,kimdir buraya da üyemidir bilmiyorum ama çok teşekkürler Yaşar usta,Allah razı olsun.

Ustalık budur...

Çözüm: Sigorta kutusundan 36 nolu nolu sigortayı çıkartıp yeniden takıyorsunuz ve sorun hallolmuş oluyor.

Yaşar Usta buraya üye değil... Sadece o diğer foruma üye...

Yaşar Usta; yıllarca ford eğitimi almış çok değerli bir ustadır.. Kayseri'de, Oto Deva isminde özel servisi vardır.. Üç usta çalışmaktadırlar.. İkisi Tekniker birisi elektrikçidir.. Ortakları Erdal ve Sinan'da yıllarca ford eğitimi almış ve çok tecrübeli ustalardır..

• quote:

Otokoç getir bilgisayara sokalım dedi,diğer servisler de bakmadan anlaşılmaz dediler ( ah para gözün kör olsun)

Yaşar Usta'nın ustalığı bu cümlede gizli. Siz sorunu yazarsınız, tecrübesi sayesinde problemlerin neden kaynaklanacağını hatta çözümünü söyler.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safari55

Arkadaşlar 2004 GHIA HB Aracımın yol bilgisayarında sizlerinde bildiği üzere 4 adet işlev var.Ortalama hız,Motor sıcaklığı,Ortalama km ve kalan yakıtla ne kadar gideceğini gösteren bölüm.

Yalnız 3 gündür diğer üç işlev görünüyor iken kalan yakıtla ne kadar gideceğimi gösteren bölüm ekranı boş çıkıyor.Daha önce de olmuştu aynı gün geri gelmişti,şimdi baya bir zaman oldu hala aynı.

Sizce servise gitmeliyim ya da pratik bir yolu var mı bu işin ?

Şimdiden teşekkürler

bu sorun bize 2002 model laguna ile olmuştu....
    soketlerden miş değişmişti.....ancak benzin deposunun şamandrası ile ilgili de olabiliyor...bir kaç nedeni var...

forumda bir arkadaş cliosuyla kısa süre önce aynı şeyi yaşadı....
    enjektörmü ne temizlemiş ondan sonra o sorun olmuş....deponun orda birşeyler yaptı şamandra nın oraları ellediler dedi....

o veri yol bilgisayarına ulaşmıyor büyük ihtimalle....

birkaç nedeni olabilir tek tek denenip yapılır....

• bizdede aynı sorun olmustu benzina tınca duzeldi arabaya sanırım yol bılgısayarını resetlemsıtık ama aklımda olsun genede 36 nolu sok tak yaparsak duzelıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.