Bildirim
Focus3 lastik Secimi
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nankang diye bir marka var ama kullanan var mı bilmiyorum
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
ayni araci kullaniyoruz kliksadan 2 ay once adedi 285 TL den Goodyear EGP aldim cok memnunum. Conti 2 vardi orjinalinde yagmurda geziyordu arac resmen
Yenileri Öne mi taktırdınız?
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi aracımda focus, araç üstünde gelen michelin primacy 3 gayet iyi ve sessiz tavsiye ederim.
Aracı nasıl yollarda kullanıyorsunuz .
Eğer çok bozuk yollara giriyorsanız bridgestone veya lassa düşünebilirsiniz .
Conti aslında güzel lastik ama yumuşak hamurlu olduğu için darbelere diğer lastiklere göre biraz dayanıksız. Brdigestone özellikle er300 modeli sert lastiktir düzgün yolda ses yapar ve performansı çok iyi değildir ama bozuk yollarda çukurlara en dayanıklı lastiklerden biridir .
Yani baştada dediğim gibi aracı kullandığınız yollarra göre bir seçim yapmanız sizin için daha iyi olacaktır .
Yenileri Öne mi taktırdınız?
Aracı genelde asfaltta kullanmaktayız. Bozuk yollara nadiren giriyoruz
4 adet aldim hocam 2 tane alsaydim tabikide onlere takardim
Dunlop 215/55 R16 93V SP SPORT LM703 lastik kullana var mı? bu lastiği alırsam 4 adet alacağım. Goodyear I alırsam 2 adet alacağım. -
2 lastik alıp takarsanız ve diğer 2 lastik de eski ise aracınız rot yarları bozukmuş gibi hafif bir gezinme hissi verebilir, kimi araçlarda şahit olduğum bir durum bu. -
Ben focus3 e goodyear eg performance almıştım, çok memnun kaldım, tavsiye ederim. -
Farklı akslarda olacağı için problem yapmaz gibi geliyor. Sonuçta problem olsa ön arka değişimi yapılmazdı -
Stepne varsa onlan idare edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X