Şimdi Ara

Focusumla kaza yaptım...yardım edin lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Allah büyük kazalardan korusun geçen gün ufak bir kaza geçirdim...citroen c5 çarptı bana sağ ön tampona ve janta..herkes kendi masrafını çeksin dedik aramızda...ben 50-60 ytl falan tutar diye düşünmüştüm ama geçen gün servise gittim 250 ytl ama sana 200 ytl gibi olur dediler...düzeltilip boya yapılacakmış..sanayide sordum 60 ytl gibi tutar dediler.yaptırtmayı düşündüm ama kaporta ile ilgili oluşabilecek sorundan garanti dışı kalırım diye korktum;ama ufacık bir eziğe de 200 ytl vermek hiç istemiyorum...bana yardım eder misiniz??

fotoğrafı da az önce çektim..bana bir fikir verin lütfen...

• Bende bişi sandıydım. Neyse geçmiş olsun. Allah beterinden korusun..
  • Allah razı olsun...ama bir de citroeni görmeliydin...fren yapıp da çarptı bana(janta da vurdu ayrıca)...çarptıktan sonra ön tarafı pek hoş görünmüyordu
  • bence boyle kalsın.boya kalkmadıgı için zor anlaşılıyor.Hem nazarlık olur araban için..geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun
  • geçmiş olsun..servis çok para istemiş ayrıca,o ne öyle ya..
  • lastiğede vurduysa kapsamlı bir mekanik kontrolden geçirt arabanınm yürüyen aksamını geçmiş olsun
  • Aynen öyle burada hiç bir şey yok.Boyatmaya değmez.Hem bir kaç gün sonra alışırsın.Benim arabayı bi görsen nazarlıktan geçilmiyor Ama bi arkadaşın dediği gibi janta vurduysa yürüyen aksama bi baktırmanda fayda var.Boya estetik bir şey ama Allah korusun yürüyen aksamdaki sıkıntı ciddi sonuçlar doğurabilir.Allah daha büyük kazalardan korusun, bununla geçmiş olsun...
  • ayrıca bunu autokinge götürürsen daha ucuz bir çözüm bulabilirler.2cm yi geçmeyen göçükleri düzeltiyoruz diyorlar. servisin dediği 250 lira da büyük ihtimal lokal boya içerir. parça boyancaksa komple boyanmalı buda fiyatı artırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: beygirgücü

Aynen öyle burada hiç bir şey yok.Boyatmaya değmez.Hem bir kaç gün sonra alışırsın.Benim arabayı bi görsen nazarlıktan geçilmiyor

Seninki muska olmuştur artık hocam.

Bu arada büyük geçmiş olsun kazayı yapan arkadaşa.Çok fazla bir hasar yok araçta.Bencede değmez 200 YTL vermeye.
  • geçmiş olsun, aracınızda bişey yok Allah beterinden korusun, bana kalırsa boyatmayın, satarken sırf bu yüzden canınız sıkılabilir. alacak olan adam gözüyle görsün aldıktan sonra kendisi ne yaparsa yapsın. tekrar geçmiş olsun
  • hepinize yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim...herkese hayırlı akşamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

lastiğede vurduysa kapsamlı bir mekanik kontrolden geçirt arabanınm yürüyen aksamını geçmiş olsun

bence sadece bunu yaptır boyaya hiç girme
  • Geçmiş olsun Allah büyük kazalardan esirgesin. Arkadaşların dediği gibi bir ön düzeni kontrol ettir yeter. Gerisini yaptırma sakın yarın satarken adı boyalı olur, satarken adama 200 lira ikram edersin okadar. çektirme ile düzeltebilirler ama boyanın çatlama ihtimali var o zaman boyatmak zorunda kalırsın en iyisi hiç gereği yok.
  • Öncelikle geçmiş olsun...

Hiç üzülme çünkü boyatmaya gerek kalmadan düzeltilebilecek bir hasar gibi görünüyor.

Benim aracımda da hemen hemen aynı yerde seninkinden biraz daha az olmakla birlikte çok benzer bir göçük vardı, daha bu sabah Bostancı Sanayi'deki kaporta/boyacıma götürerek yaptırdım. Sağolsunlar sadece çekiçleyerek 45 YTL karşılığında gayet güzel düzelttiler ve boyaya da hiç bir zarar vermediler. Herhangi bir kaporta ustası da yapabilir ama eğer İstanbul'da isen ve istersen bu bahsettiğim servisin adını adresini verebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 19 Temmuz 2008; 12:23:36 >
  • Geçmiş olsun. tecrübeli arkadaşlar zaten söylemiş fikirlerini. bencede mantıklı. can sıkacak bi durum yok gibi görünüyor. Allah hepimizi kazalardan korusun. amin.
  • resim net değil ama bayrampaşada ergin molla var ona perperek diye selam söyle akrabamdır sana garantiyi çıkartmadan araca zarar vermeden olan yöntem maliyeti çıkartır hata resimde belli değil ama boyada zarar yoksa onu ustaca işlemle düzeltirler hemen merakt etme bayrampaşada kime sorsan biilirler.
    quote:

Orjinalden alıntı: alp216

arkadaşlar Allah büyük kazalardan korusun geçen gün ufak bir kaza geçirdim...citroen c5 çarptı bana sağ ön tampona ve janta..herkes kendi masrafını çeksin dedik aramızda...ben 50-60 ytl falan tutar diye düşünmüştüm ama geçen gün servise gittim 250 ytl ama sana 200 ytl gibi olur dediler...düzeltilip boya yapılacakmış..sanayide sordum 60 ytl gibi tutar dediler.yaptırtmayı düşündüm ama kaporta ile ilgili oluşabilecek sorundan garanti dışı kalırım diye korktum;ama ufacık bir eziğe de 200 ytl vermek hiç istemiyorum...bana yardım eder misiniz??

fotoğrafı da az önce çektim..bana bir fikir verin lütfen...

• Tekere karışık vurduysa rot balans ayarını cantı diski felan bi kontrol ettir nolur nolmaz.Geçmiş olsun
  • rot balans bozulmuştu yaa..ben de neden diyordum..15.000 bakımına azkaldı..olmazsa hemen gideyim yaa..tekrardan teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.