Şimdi Ara

focusun havalandırma düğmesini kırdım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah camlar buğulandı. Ben de sıcak havayı cama vereyim diye düğmeyi çevirmek istedim. Zaten zor dönüyordu. Zorlayınca çat diye kırıldı. İçi çok uydurukmuş. Siyah düğmenin içine yeşil plastik bir parça koymuşlar. Zorlayınca o tırtıklı yere geçen kısım kırılmış. Bir de ucuz etin suyu kara olur derler. Bakın işte Focusun suyu da kara oluyor. Ford Focus gibi bir aracın havalandırma düğmesi o kadar eğreti yapılır mı yaaa? Şimdi o düğmeyi yeniden almaya kalksam 40-50 YTL isterler. Ben de yapıştırıp kullanacağım. Düğme iş görmez ama ben içerideki nesneyi penseyle cama yönlendiririm daha sonra da iç kısmı kırık olan düğmeyi yerine tuttururum. Aslında yan sanayi 5-10 YTL ye alınabilecek bir düğme. Ama nerede bulacaksın ki?
    İnanmazsınız bağaj kilidinin yanındaki siyah plastik kaybolmuş. Aslında bir zararı yok. Bir fiyatını sorayım dedim. Küçücük bir plastik 30 YTL imiş. Herhalde focusu parça parça hesaplasanız 100 milyara gelir. Bu da tüketiciyi kazıklamaktan başka birşey değil. FORD firmasına

• önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı forda batırsan o kadar ban yazmana gerek yok. Düğmen zaten arızalıymış ki zor çevriliyormuş ve kıran sensin; ben 6 senedir focus kullanıyorum hiçbiyeri kırılmadı kullanma ile. pense mense yok yapıştırma falan, sen bırak bu focusu hemen sat, kullanmayı bilmiyosun git bir taksi bozması şahin al yapıştır yapıştır kullan hem parçası da ucuz
  • 1-Sen düğmeye insanlık dışı muamele yaparsan tabi kırılır,2 -ütün araçları parça fiyatları öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 15 Kasım 2006; 6:59:35 >
  • zaten konu başlığında havalandırma düğmesini kırdım demişsin yani kendi hatan olduğunu kabul etmişsin.niye fordu suçladığını anlamadım
  • Düğmenin zor dönmesi veya dönmemesi benim suçum mu? Araç ısınmayınca havalandırma düğmesi dönmüyor. Çok ilginç birşey ısınınca dönüyor. Düğmeyi çıkarın ve bakın içine koydukları plastik aksam ne kadar dandik birşey.
  • resmini gondersene merak ettim nasil kirilmis?
    ben kac gundur cat cut kullaniorum bisi olmuo
    Arabaida oyle kullaniorum cat cut die
    Ayrica sen ona pahalimi diosun bende Honda HRV varken bir honda amblemi 70ytl idi
    Kapilarin menteselerinin altindaki surgulerin tanesinin fiyati 200ytl idi
    O yuzden focus ucuz bile
  • Arkadaşlar elbette Ford firmasına Ban atarım. 38 milyara araç satıyorlar. Altımızdaki araç Murat 124 değil ki elimizi attığımız yer elimizde kalsın. Ford firmasına güvenerek aldık bu aracı. Ama bu tür sorunlar yüzünden satmayı düşünüyorum. Ben size o kırılan düğmenin içinin resmini çekeyim. Siz de bakın bakalım o düğme böyle mi olması lazım.
    Hemen sat, binme zaten diyen arkadaş. Benim hangi araca bineceğim seni ilgilendirmez. Ben Skoda Favorit de kullandım. Hundai accent de kullandım. Onlarda bile bu kadar adi bir düğme yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stop farını açıp temizledim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu da belirteyim. Kırdım derken elime çekiç veya kelpeten alıp da kırmadım elbette. Kırdım deyince sanki kasıt varmış gibi anlayanlarınız var. Sabah yolda giderken camlar buğulandı. Sıcak havayı cama vermek istedim. Görüş mesafesi düştü sıfıra. Düğmeyi cama yönlermeye çalıştım. Geçmedi ve kırıldı. Kullanım hatası değil yani. Düğmeyi ayağımla çevirmeye veya tekmelemeye kalkmadım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 19 Kasım 2006; 21:11:26 >
  • sıkma canını guzel kardesim, madem 38 milyar verdin 30 milyonuda çok gormucen,olmadı
    dediğin gibi satarsın...
  • havalandırmayı direk ön cama yönlerdiğin zaman klimanın da devreye giriyor olduğunu hatırlatmak isterim...
  • araban kaç model?
  • 2005 collection focus a sonradan esp sistemi takabiliyorlar mı? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricconi

2005 collection focus a sonradan esp sistemi takabiliyorlar mı? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?

yarınki maç ne olur?
  • seni çok şirin buldum.. değerli yorumlarını farklı topikler de okuyorum ve bilgileniyorum. öncelikli olarak teşekkür ediyorum. senin şu an pc başında olduğunu düşünerek dordum bu soruyu...
    umarım anlaşılmışımdır...
  • bizim esp işine cevap yok mu okyaypay arkadaşım
  • arkadaşım soru güzel soru da yanlış topik altında , ama doğru topik altında sorsaydın ;
    takılır tabii takılmaz diye bişey yok ama asıl soru hiç sonradan esp sistemini takmamış olan ve zaten genelde yetersiz olan ford servisleri bu işi yapabilir mi? hadi yaptı diyelim astarı yüzünden pahalıya gelmez mi ? Bence esp isteniyorsa satıp esp li olan bi tane almak daha iyi olur.

derdim
  • sende haklısın ama 0 larının fiyatı çok yüksek. 2. el olup da temiz kullanılmış bir araba?? bunu hiç düşünemiyorum bile...
    aracımdan çok memnunum özellikle yakıt tüketimin den
    2-3 milyara bu işi yapabilecek biri varsa yaptırmayı uygun görüyorum
  • bu topiğin konusunu saptırmayalım , bu konuya buradan devam edelim. iyi geceler .
  • sevgili dostum; ne güzel nick kullanıyorsun (HayatBoş) takılma böyle ufak tefek şeylere... o kadar incelemeye kalkarsan arabana binemez olursun... kendine iyi bak..
    quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

Bugün sabah camlar buğulandı. Ben de sıcak havayı cama vereyim diye düğmeyi çevirmek istedim. Zaten zor dönüyordu. Zorlayınca çat diye kırıldı. İçi çok uydurukmuş. Siyah düğmenin içine yeşil plastik bir parça koymuşlar. Zorlayınca o tırtıklı yere geçen kısım kırılmış. Bir de ucuz etin suyu kara olur derler. Bakın işte Focusun suyu da kara oluyor. Ford Focus gibi bir aracın havalandırma düğmesi o kadar eğreti yapılır mı yaaa? Şimdi o düğmeyi yeniden almaya kalksam 40-50 YTL isterler. Ben de yapıştırıp kullanacağım. Düğme iş görmez ama ben içerideki nesneyi penseyle cama yönlendiririm daha sonra da iç kısmı kırık olan düğmeyi yerine tuttururum. Aslında yan sanayi 5-10 YTL ye alınabilecek bir düğme. Ama nerede bulacaksın ki?
    İnanmazsınız bağaj kilidinin yanındaki siyah plastik kaybolmuş. Aslında bir zararı yok. Bir fiyatını sorayım dedim. Küçücük bir plastik 30 YTL imiş. Herhalde focusu parça parça hesaplasanız 100 milyara gelir. Bu da tüketiciyi kazıklamaktan başka birşey değil. FORD firmasına

• quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

Bugün sabah camlar buğulandı. Ben de sıcak havayı cama vereyim diye düğmeyi çevirmek istedim. Zaten zor dönüyordu. Zorlayınca çat diye kırıldı. İçi çok uydurukmuş.

Kullanım hatası. Araca kusur bulma madem zor dönüyordu bir servise kadar gidip göstermen en doğrusu olurdu . hayır zor dönüyormuş işte demekki bir sorun var zorladım kırıldı demişsin. Burda Firmaya kusur bulmanın bir mantığı yok sen servise gittin klima düğmesi zor dönüyor kontrol edermisiniz dedinde etmedilermi kullanım hatasınıda firmaya yıkmasak iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.