Şimdi Ara

folder acces şifre problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • folder access 2.1 programı kurdum şifre girdim,sonra şifreyi değiştirdim. şimdi ne şifreli dosyaları açabiliyorum ne silebiliyorum ne de programı kaldırabiliyorum.. bu konuda ayardımcı olursanız çok sevinirim.

iyi çalışmalar...

• ya yanlış sifre giriyorsun yada programı kullanmayı bilmiyorsun.programın ana konsolundan deactive yapmayı denedinmi?hiç olmuyorsa son çare bas formatı c sürücüne d deki dosyalarına ulaşabilirsin.
  • Programı inceledim sadece klasöre uzantı verip control paneli yada başka birşeyle açıyor yada hiç açmıyor aptal bir güvenliği var :)

Çalıştıra cmd yaz enterla ve E: dizinine gir ve dir komutu ile E: dizinindeki klasörleri listele sonra o dizinden şifrelediğin klasörün adını bul ve ren komutu ile adını değiştir.

E:\>ren Klasör.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D} yedek enter'la açamadığın klasörün adı yedek olur.
  • tamam klasör açılmıyor ama sorun olan klasör değil. sorun, program da açılmıyor ya da kaldırılmıyor. şifreyi yanlış girmiyorum. galiba sonradan değiştirmiş olmamdan kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.