Şimdi Ara

FOLDER LOCK FORMAT SONRASI DOSYALIRIM KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Post Folder Lock Format sonrası bilgilerim yok

Arkadaşlar folder lock full sürüm kullanıyorum. Bilgilerimi gizledim. Birgün format attım hiç hesaba katmadan. şimdi o dosyaları bulamıyorum.. nereye başvurduysam bilmiyorlar bana yardım edebilirmisiniz.. başka nasıl bulabilirim o dosyaları?

• dosyalarının olduğu konuma format attıysanız silinmiştir. yada klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster ve sistem dosyalarını gizle seçeneğini inaktif edin. ve kontrol edin. veya video dosyası ise hangi format uzantılı olduğunu biliyorsanız mesela .wmv . dosya ara *.wmv sistem ve gizli dosyalarıda ekleyerek arama yapın kendi video dosyanız aramada bulunursa sağ tık hedef bul dosya konumu aç ile dosyalarınızı bulursunuz. tabi hepsi aynı klasörde ise. klasör gizlemede bence en basit ve iyi olan program hide folders programıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 25 Mayıs 2014; 12:20:23 >
  • videolarım yerel disk D de idi ben C ye format attım ama folder lock u kapalıydı o yüzden D diskinde dosya görünmüyor ve ama alan dolu görünüyor
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.