Şimdi Ara

Follow Me Home ( yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle yonetici arkadarlardan ozur dilerim konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum.

olay su ki beni aracta merkezi kilit motoruna bagli cam kaldirma modulu var ve arada rolede var. ben bu roleyi kullanarak Follow Me home(karsilama ve ugurlama isigi ) yapabilir miyim ? nasil yaparim ? simdiden tesekkurler.

• Gereksiz bir özellik hocam boşver uğraştığına değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen cok gereksiz, simdiye dek 1 kez bile kullanmadim.
  • gereksiz hocam hic suphesiz ama araba almaya gelince millet diyo yok 80 liraya follow me home yok 60 lira cam kaldirma yok park sensoru diyor 1500-200 lira kafadan zipliyor fiyatlar :)
  • bence tavan ampulünden bağlantı alıp ayna altı aydınlatma yapın daha güzel ve şık durur gece.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-sure-ayarli-46615372/detay/

bu ilandaki devreyi kullanabilirsiniz çokta güzel oluyor ben 94 model Hyundai excel e yaptim merkezi kilit kablosundan tetik alıyor süresini ayarlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski aracıma taktırmıştım. kullanırken faydasının farkına varmassınız ama olmayınca eksikliğini hissedersiniz,

demek istediğim 100 lira bir şey değil bu özellik için.
  • arkadaslar benim demek istedigim komple sistemi kendimi yapabilir miyiz roleya baglayip yapanlar gordum internette farkli forumlarda ve eski uyeler hep ulasamadim. role baglayarak yapiliyormus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.