Şimdi Ara

Follower Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gencay

Salvage yarda çok sağlam buff gelmiş gibi gözüküyor.

salvage yard'dan son üç hafta içinde 665 item level olarak iki yüzük ile bir cloak çıkardım hepsini de 25 er bin altından okutum ahde
    Eğer bir de Tavern'iniz varsa Garisonda altın ödüllü follower görevleri yağıyor resmen
    200 altınlı 150 altınlı maximum olmak üzere bir hafta içerisinde en az 15-20 defa altın ödüllü görev yaptırıyorum

Buaralar oyunda altın enflasyonu yaşanıyor hedefim 300 bin altına tavuk mountu almak olmadı roketi
  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için salvage yardın 3 level olup followerların 100 lvlmı olması gerekiyor. Biraz yeniyimde bana gelen savage kutularından 5-10 goldluk crafting itemları ve düşük lvl bind on equipler geliyor. 2 level salvage yard.
  • prayerx kullanıcısına yanıt
    Büyük kasalardan item ilvevl 665 çıkıyor.Yeşil torbalardan ancak bazı metaryaller ve gri renkli item çıkıyor.
    Level 100 illa şart değil mesela level 97 bir follower görevi de büyük salvage kasası verebiliyor.
    Salvage yard level level 3 olması lazım sanırım büyük kasa kazanmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Büyük kasalardan item ilvevl 665 çıkıyor.Yeşil torbalardan ancak bazı metaryaller ve gri renkli item çıkıyor.
    Level 100 illa şart değil mesela level 97 bir follower görevi de büyük salvage kasası verebiliyor.
    Salvage yard level level 3 olması lazım sanırım büyük kasa kazanmak için

dolayısıyla Salvage Yard 3 için lvl 100 olması lazım karakterinin=Garrison 'unu Tier 3 'e çıkartman lazım.
  • quote:

quote:

salvage yard'dan son üç hafta içinde 665 item level olarak iki yüzük ile bir cloak çıkardım hepsini de 25 er bin altından okutum ahde
    Eğer bir de Tavern'iniz varsa Garisonda altın ödüllü follower görevleri yağıyor resmen
    200 altınlı 150 altınlı maximum olmak üzere bir hafta içerisinde en az 15-20 defa altın ödüllü görev yaptırıyorum

Buaralar oyunda altın enflasyonu yaşanıyor hedefim 300 bin altına tavuk mountu almak olmadı roketi

Bende kaç zamandır bir tane 665 çıktı o da bu sabah.
    Dün akşam 7 kutudan 645 silah, 645 armor, +9 silah, +9 armor, +6 silah falan çıktı. Uzun zamandır çöp atıyordu sadece.

• quote:

quote:

quote:

Bende kaç zamandır bir tane 665 çıktı o da bu sabah.
    Dün akşam 7 kutudan 645 silah, 645 armor, +9 silah, +9 armor, +6 silah falan çıktı. Uzun zamandır çöp atıyordu sadece.

Salvage 645 vermeye mi başlamış? Bana 3 tane 665 vermişti 2si trinket. 1 aydır bişe vermiyor. Neyse kutuları biriktiriyorum bu akşam 40 tane filan açarım.

Edit: follower itemlerinden bahsediyorsun pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 20 Ocak 2015; 15:33:01 >

• O değil de her seferinde 10 görevdeki animasyonları izlemek sıkıyor, bunu geçmemizi sağlayan bir addon var mı? Sanki görmüştüm buna benzer bir şey ama indirmemiştim, şimdi de bulamıyorum.
    Addonsuz çözümüm, görevin aksiyonlarını gösterdiğinde görev sayfasını kapatıp tekrar açmak, geçmiş oluyor böylece.
  • Olmaz olur mu hocam. Yapılmış görevlerin isimlerini alt alta yazıp, üstten aşağıya doğru sırayla açıklıyor. Yaklaşık 5-6 saniyede öğreniyorsunuz sonuçları. Addon un ismini ise unuttum. Okuldan giremiyorum wow curse ye. curse. com da ki garrison sekmesinde bir araştırma ile bunulabilir. İsmi mission timer, garrison mission gibi bişi idi sanırım.

Addonun ismi Master Plan.

Düzeltme: Addon ismi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 23 Ocak 2015; 10:45:46 >
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam, baya işe yarayacak bu.
  • Bağımlılık bile yapacak
  • Salvage yardın mekanizmasından bahseder misiniz?Kutu nasıl artıyor ne yapmam lazım.Missionlardan followerlar mı kutu getiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Salvage yardın mekanizmasından bahseder misiniz?Kutu nasıl artıyor ne yapmam lazım.Missionlardan followerlar mı kutu getiriyor?

Evet yüksek level görevlerden büyük kutu diğerlerinden küçük geliyor, salvage yardda açıyorsun. Trans seti de var dungeon set 1'e benzer, kutulardan geliyor.
  • Harrison Jones geliyormuş follower olarak.
  • Talador 64 -47 koordinatında Pleasure-Bot 8000 mekanik bot follower olarak alabilirsiniz.
  • Madende, herb garden da çalışan epic olmayan followerlarınız varsa xp li görevler gelmeye devam edecektir muhtemelen...
  • Followerların ilvl sınırı hala değişmedi di mi? Yükseltemiyorum ilvlleri ama bir bluepostta highmaul ve brf missionlarının birlikte gelebileceğini okudum. Master plan addonu da future missionları 660 ilvl olarak gösteriyor. Bunlar 6.1 ile mi açılacak acaba :( yani brf raidine şimdilik follower gönderemiyor muyuz?
  • metamania kullanıcısına yanıt
    ilvl sınırı 670 yada 675 olacak. 6.1'in çıkmasinı bekliyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Followerların ilvl sınırı hala değişmedi di mi? Yükseltemiyorum ilvlleri ama bir bluepostta highmaul ve brf missionlarının birlikte gelebileceğini okudum. Master plan addonu da future missionları 660 ilvl olarak gösteriyor. Bunlar 6.1 ile mi açılacak acaba :( yani brf raidine şimdilik follower gönderemiyor muyuz?

Aynen 6.1 ile BRF görevleri gelecek ve cap 675 olacak.
  • bu followerları nasıl levellayacağız ya? exp veren questlere gönderiyorum ama çok zayıf kalıyor verdiği expler.quest ve follower özelliklerinin uyumlu olmasına dikkat ediyorum ama yine de followerlar (özellikle yeşil followerlar) çok yavaş levellanıyor, tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repini verdim, sağ ol.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.