Şimdi Ara

FOLYO İLE JANT KAPLAMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
39.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah.

Hakkaten güzel olmuş, keşke benim de ellerim sizinki kadar yatkın olsa bu tarz işlere :)

Ellerinize sağlık, güle güle binin, ne diyelim :)
  • Vay be kafamda canlandıramadım başta ama görünce şok oldum, elinize sağlık, arabaya da çok yakışmış jantlar
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Kullandığınız folyo markası nedir ve rengi nedir ???

Mat gri 3m aldım ,çin malı folyolar(çin karbonu diyorlar) çıkmadı o çıktı Folyo markası nedir bende kapı kolları için kullanıcam

Bu arada işçilik 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Kullandığınız folyo markası nedir ve rengi nedir ???

Mat gri 3m aldım ,çin malı folyolar(çin karbonu diyorlar) çıkmadı o çıktı Folyo markası nedir bende kapı kolları için kullanıcam

Bu arada işçilik 10 numara

Folyonun markası oracal, renk ise parlak metalik gri.
  • Teşekkürler
  • tam olarak nasıl yaptın anlatır mısın hocam bu folyo bildiğimiz folyonun kaliteli hali gibi mi

• Hakikaten 10 numara olmuş. Ben de jantları karbon siyahı ile mi kaplasam diye düşünmeye başladım.
  • Bende kaplama yapmak istiyorum da jantımda o kadar çok ayrıntı varki Nasıl yapabilirim, fikir verebilecek olan varmı?
  • Arkadaşlar yapmak isteyen varsa, şu linkteki gibi uygulama yapabilir.Arkadaş güzelce anlatmış.Gerçi ben pergel falan uğraşmadım.Ama bu işi ilk defa yapıyorsanız yardımcı olabilir.
    http://www.techturkey.com/forum/body-kit/49241-adim-adim-jant-kaplama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 31 Ocak 2013; 17:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bende kaplama yapmak istiyorum da jantımda o kadar çok ayrıntı varki Nasıl yapabilirim, fikir verebilecek olan varmı?

En kolay plastidiple yaparsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Bende kaplama yapmak istiyorum da jantımda o kadar çok ayrıntı varki Nasıl yapabilirim, fikir verebilecek olan varmı?

Sanırım o sprey şeklinde oluyor. Onu direkt olarak jantamı sıkacağım ? Uygulaması hakkında bilginiz varmı ?

• quote:

quote:

quote:

Sanırım o sprey şeklinde oluyor. Onu direkt olarak jantamı sıkacağım ? Uygulaması hakkında bilginiz varmı ?

Evet, boya seklinde uyguluyorsunuz. Ama değişik bir malzeme, akmıyor guzel tutunuyor uygulaması kolay. İnternette birçok video mevcut..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, boya seklinde uyguluyorsunuz. Ama değişik bir malzeme, akmıyor guzel tutunuyor uygulaması kolay. İnternette birçok video mevcut..

Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

bencede çok güzel olmuş..bir süre kullandıktan sonra nasıl oldugunu bilmek isterim açıkcası...dayanıklı oluyorsa bende beyaz yapmak istiyorum jantlarımı elim seninki kadar yatkın değildir ama denemek isterim açıkcası...soranlara ben yaptım demenin keyfi çok daha fazla olacaktır.

2 hafta oldu yapalı.Yerinden bile çıkmıyor.Zaten folyo durdukça daha da kemikleşir.Yapıştığı zemine daha da iyi tutar.Jantının rengini değiştirmek isteyen, herkese tavsiye edilir.
     FOLYO İLE JANT KAPLAMA

10 numara bi uygulama olmuş.. Bu arada Samsun'da nerede oturuyorsunuz.. ?
    Derebahçe mevkinde mezarlığın karşısında filanmı.. ? Aracı sanki oralarda görmüş gibiyim.. ?

• Arkadaşlar biliyorsunuz, bundan 4 ay önce folyo ile jant kaplamıştım.Bazı arkadaşlar, dayanıklı olmuyacağını, 1-2 yıkamada çıkacağını söylemişti.Tam 4 ay oldu.Tazikli su ile,normal yıkama ile defalarca yıkandı,sıcak, soğuk, yağmurlu her koşulda kullanıldı.
    SONUÇ.
     FOLYO İLE JANT KAPLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Mayıs 2013; 17:37:46 >
  • Emeğinize sağlık, keyifle kullanmaya devam
  • Süper olmuş
  • konu ilk acildiginda gormemistim.guncellemeyle haberim oldu guzel bi is cikmis.ben de konsolu kaplamistim zamaninda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.