Şimdi Ara

FOLYO İLE JANT KAPLAMA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
39.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plaka 55 vay vay vay :) samsun da nerdesiniz hocam??
  • Bende bmw 1.16 i var, geçenlerde bir arkadaşımda gördüm jant kaplama, bende yaptırdım ama folyo ile değil colorshift diye bir boya ile, bilginiz boya gibi uyguladılar, sökülebiliyormuş hemde, ama sökmeyi düşünmüyorum:) İnternetten aratırsanız bulabilirsiniz.
  • 205-45-17 çok güzel görünüyor. Ayrıca jant ve kaplama da güzel olmuş. Elinize sağlık.
  • valla dostum bende arabamın jantına siyah mat düşünüyordum senin yapmandan sonra cesaretlendim=) son durum nedir acaba bir sıkıntı varmı?

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

• quote:

Orijinalden alıntı: bhll

valla dostum bende arabamın jantına siyah mat düşünüyordum senin yapmandan sonra cesaretlendim=) son durum nedir acaba bir sıkıntı varmı?

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

Tam bir sene oldu Yapalı.Ne sökülme var ne de başka bir şey oldu.Öyle ki, sökme de sökemiyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taktire şayann
  • Bende kaplatmayı düşünüyorum. İstanbulda olupta(tercihen anadolu yakası) işini güzel yapan güvenilir bir yer varsa önerilerinizi beklerim. Önce jantları kaplatacağım beğenirsem tüm arabayı=)
  • Jant kapağına uygulamayı düşünüyorum, en azından hata olursa çok üzülmem. Nasıl yapıldığını kısaca anlatırsanız iyi olur.

Düzeltme: Haberdar etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentleman_ -- 10 Ocak 2014; 10:22:03 >
  • Hocam ne kdr tuttu bende dusunuyorum ıstanbul anadolu yakası varmı acaba

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Cok şık olmuş araç ne

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Jant kapağına uygulamayı düşünüyorum, en azından hata olursa çok üzülmem. Nasıl yapıldığını kısaca anlatırsanız iyi olur.

Düzeltme: Haberdar etme.

Bu mesaji şimdi görüyorum. Kusura bakmayın.
    Yapılacak jantın resmi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Cok şık olmuş araç ne

Aracım primera GT.
    Bu da son hali.
     FOLYO İLE JANT KAPLAMA

@amiral34
    20 TL sadece folyo parası ile halledebiliyorsun. Tabi işçiliği kendin yapacaksın.

• Hocam nerde nasıl ne kdr mıktarda temın edebılırım ? Kendım cok becerıklı degılım sanayıde yaptırrım artık

• krom kaplamacılar vardı birkaç sene önce detaylı metal PC kasası boyatma konusunu araştırırken denk gelmiştim adamlar metalin üzerindeki kaplama boya vs uygulamaları metali plastik vb. parçarlardan ayırıp kimyasal çözeltiye yatırıyorlar ve tüm kaplama boya pas leke herşey soyulup gidiyor. Senin istediğin uygulama böyle birşey. Daha sonra jantı aynı şekilde vernikli çözeltiye yatıracaklar ve olacak senin istediğinden. kollar metal arkalar siyah bence ilkel duruyor eskiden hoştu onlar.
  • Sen işi bildiğin için kazanmışsın biz yapmaya kalksak hey yavrum
  • Cogu insan 4.7 inc telefona jelatin yapistiramiyor baloncuk oluyor bunda olmuyormu oyle sey bilgim yok guzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

Hocam nerde nasıl ne kdr mıktarda temın edebılırım ? Kendım cok becerıklı degılım sanayıde yaptırrım artık

reklam malzemeleri satan yerde bulabilirsiniz. Bendeki renkten alacaksanız, Oracal marka metalik gri folye alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 20 Mayıs 2014; 23:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Cogu insan 4.7 inc telefona jelatin yapistiramiyor baloncuk oluyor bunda olmuyormu oyle sey bilgim yok guzel olmus

İkisi farklı şeyler. Folye yapıştırması daha rahat baloncuk ihtimali daha az olan bir uygulamadır.Telefon jelatinini ben bile doğru dürüst yapıştıramıyorum.

• şu anda mat siyah aldım. önce bisikleti kaplıyorum:D gayet iyi oluyor. elim yatkınlaşsın jantlara geçeceğim.
  • Çizilen jantlar için gayet uygun fiyatlı ve mantıklı bir uygulama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.