Şimdi Ara

Football Manager 2007 { Çıktı } (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
0
Favori
83.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcunparlak

demo kaç mb?

boşver demoyu zaten hata veriyormuş.full sürümlerin hepsinde aynı sorunu vermiyor galiba.forumda bir arkadaş rahatça oynamış.onu bekle.

bu arada galiba demolardan biri 80 diğeri 200 mb galiba.
  • arkadaşlar bir patch çıkar değilmi yakında.lütfen bana evet deyin
  • yüklerken böle bi hata çıktı nedir bu ya bilen var mı
     Football Manager 2007 { Çıktı }
  • javanin 4.1.2 versionunu cekmen lazim aynisi bana da olmustu duzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

yüklerken böle bi hata çıktı nedir bu ya bilen var mı

bölgesel seçeneklerden dili ingilizce yap ayrıca klavyeyide ingilizce ye çevir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

quote:

yüklerken böle bi hata çıktı nedir bu ya bilen var mı

bölgesel seçeneklerden dili ingilizce yap ayrıca klavyeyide ingilizce ye çevir

bu işlemi sadece yüklerken yapacaz dimi?

• hayır oyun yüklendikten sonrada den. masasındaki bölgesel seçeneklerden ingilizceyi alttaki kutudanda birleşik krallıkı seçeceksin klavye dilinde ingilizce ingiltere olacak bu şekilde olunca çalıştı bende oyun
  • cvplar için teşekkürler arkadaşlar klavye ayarını dili değiştirdim yukleniyor ama ne alaka bunlar onu anlamadım alakasını :) nse saolsun oldu yukluyorum su an
  • arkadaşlar yani sorma istediğim şey şu,dil ayarını sadece yüklerken mi değiştiriyoruz yoksa her oyunu açacağımız zaman mı?herhalde yakında bir patch çıkar.çıkmazsada keşke öyle bir araç çıkarsalar kısayoldan klavye ayarını değiştirecek.
  • oyun yukledndi ama açılmadı sponsor yazıları cıktı sega cart curt fakat bi siyah ekran geldi sağ altta bi top o geçmedi baya bi bekledim java update dedim ama son evrsiyonu yuklu dedi ztn
  • quote:

oyun yukledndi ama açılmadı sponsor yazıları cıktı sega cart curt fakat bi siyah ekran geldi sağ altta bi top o geçmedi baya bi bekledim java update dedim ama son evrsiyonu yuklu dedi ztn

Üstteki mesajlara bakarsan sorunu çözersin.

quote:

Problem 2-)oyuna girerken siyah ekranda takılı kalma veya oyuna girse bile manager ekleyememe sorunu.

Çözüm-)Bu iki hatanın sebebi tamamen cache olayı başka bişi değil şimdi bunun çözümünü anlatıyorum.

C/Documens and settings/bilgisayarınızı hangi isimle kayıt ettiyseniz o isimli klasör/oraya gelince application data klasörünü bulmanız lazım eğer gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemediyseniz göremezsiniz bunun için yukarıdan araçlar/klasör seçenekleri yönergelerini izleyerek gizli olan dosyaları göster seçneğini işaretleyebilirsiniz daha sonra menüde application data görünecektir buraya girip sports interactive klasörünü bulup içine girin ve fm 2007 klasörünü silin böylece hem siyah ekran hemde menajer ekleyememe problemi ortadan kalkmış olacaktır

• Sigames sorumlularından "PaulC" nin Yazısı

quote:

There will be a patch, but we are still working on it and still assessing feedback on the boxed game. The game is in terrific shape out of the box this year, so we wont be rushing a patch out as quickly as in the last couple of years.

So in short, nothing is likely before the end of the month but we will keep you updated as and when we can. And thanks for the continued support and feedback!

Oyunu Kuramayan üye'ler aşağıdaki link'e göz atsınlar !!

http://www.addmanager.com/clough/dil.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 20 Ekim 2006; 1:23:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Oyunu Kuramıyan üye'ler aşağıdaki link'e göz atsınlar !!

kuramıyan değil kuramayan olacak

ben de oyunu indirdip dil ayarını değiştirip kurabildim fakat bu mevcut skinle oynayamadım oyunu yeni skinler çıkana kadar oynamayı da düşünmüyorum bir skin bu kadar itici olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Oyunu Kuramıyan üye'ler aşağıdaki link'e göz atsınlar !!

kuramıyan değil kuramayan olacak

Yazım yanlışını düzelttim, uyardığın için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 20 Ekim 2006; 1:25:26 >

• guzel bır paylasım
  • arkadaslar ben oyunu yuklerken boyle bır hata cıktı. dedıgınız gıbı dıl ve bolge ayarlarını degıstırınce bılgısayar kendıne rest atıyor bu seferde demontools oyunu acmıyor. turkce yapınca ayarları oyunu yuklerken asagıdakı hata cıkıyor. ne yapabılırım bı bılgınız varmı?java 4.1.2 yukledım.

• Bende dil seçeneklerini yapmadan önce hata veriyordu. Dil seçeneklerini ayarladım, dameun tools'dan oyunu kurmaya çalışıyorum kısa bir yükleme yapıyor ve öyle kalıyor
  • yukarıda FM yetkilisi sanırım bi açıklama yapmış ama ne kadar tatminkar bilemiyorum yani.her defasında bölge ve dil seçeneklerini mi değiştircez şimdi.ben oyunu dün aldım ama nişanlımda kaldı unuttum poşeti almayı o yüzden full versiyonunu fakat demosunu oynuyorum 2gündür ve her dafesında ingilizce yapmaktan bıktım usandım
    oyunu aldığım bilgisayarcı arkadaş da bu oyuna türkçe yamalar da işlemicek belki gibi bişey söyledi bilmiyorum artık ama bu sorunu çözebilen olursa ALLAH razı olsun ondan kim olursa
  • Çok saçma olmuş bu şekilde oynuyamamki bu oyunu klavye bana lazım ee ingilizce olarakta alışamam Hevesle bekliyordum hevesim kursagımda kaldı gerçekten çok üzgünüm.. Umarım kısa zamanda düzeltirler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.