Şimdi Ara

Football Manager 2007 { Çıktı } (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
0
Favori
83.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Deniz

Çok saçma olmuş bu şekilde oynuyamamki bu oyunu klavye bana lazım ee ingilizce olarakta alışamam Hevesle bekliyordum hevesim kursagımda kaldı gerçekten çok üzgünüm.. Umarım kısa zamanda düzeltirler

o kadar da üzme kendini ya.şimdilik yapcak bişey yok her oynıcağımızda dili değiştirip res atcaz artık napalım sonra türkçe lazım olduğunda tekrar aynı işlem.böyle anlatınca benim de çok moralim bozuldu
    umarım en kısa sürede çözerler...

• yaw yok ne reseti yaa.

gidip dil seceneklerinden klavyeyi türkçeye cevireceksiniz. uygula tamam dşyeceksiniz.
    sonra
    tüm browser ve pencereleri kapatıp açın
    aha size
    türkçe klavye
  • bende orjınalını ındırdım ama oynıyamıyorum yıkarda bahsettıgım hatayı verıyor. okadar bekledık sımdı ındırdık oyunu ama oynıyamıyoruz varmı boyle yaa
  • Yakında pach kesin çıkar merak etmeyin biraz daha beklicez
  • Ne kadar abarttınız şunu ya. Dil çubuğundan seçeceksiniz sadece. Resete falan gerek yok.
    1-Dil çubuğuna sağ tık
    2-Ayarlar
    3-Varsayılan giriş dilinden ingilizce
    4-Tamam

4 tık yapıyosunuz sadece
  •  Football Manager 2007 { Çıktı }

arkadas benim sorunu nasil haledebiliriz bi yardim edermisiniz. dil ayarlarini felan yaptim ama java yuklrtkrn bu sorun cikiyor lutfen yardim edin/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Ne kadar abarttınız şunu ya. Dil çubuğundan seçeceksiniz sadece. Resete falan gerek yok.
    1-Dil çubuğuna sağ tık
    2-Ayarlar
    4-Tamam

4 tık yapıyosunuz sadece

aynen ek olarak explorer ve bilgisayarım pencereleri ne varsa kapayın
  • yaw fransizca ispanyolca portekizce var ama ingilizce yok napacam?
  • english.ltc doysasini update edecek delikanli yada msnden gonderebilecek var mi ya :((((( lutfeeeeeeeeen
  • arkadaslar su javayı bırı upload edebılırmı. sınır olucam 570mb oyun ındırıyoz calısmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

english.ltc doysasini update edecek delikanli yada msnden gonderebilecek var mi ya :((((( lutfeeeeeeeeen

al arkadaş
    http://r*apidshare.com/files/22901/english.ltc.html
    * ı sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 20 Ekim 2006; 16:28:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

english.ltc doysasini update edecek delikanli yada msnden gonderebilecek var mi ya :((((( lutfeeeeeeeeen

al arkadaş
    http://r*apidshare.com/files/22901/english.ltc.html
    * ı sil

allah razi olsun!!! paylasim dedigin boyle olur iste!
  • yadstlar oyunu a.tim ama new user d'y'nce oyuna manajer ekliyeyemiyorum ne sacmalik bu yaa nasil yeni manajer ekliyecez next diyo baska bisi demiyoooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurundur_21

yadstlar oyunu a.tim ama new user d'y'nce oyuna manajer ekliyeyemiyorum ne sacmalik bu yaa nasil yeni manajer ekliyecez next diyo baska bisi demiyoooo

2.sayfada çözümü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

Football Manager 2007 { Çıktı }

arkadas benim sorunu nasil haledebiliriz bi yardim edermisiniz. dil ayarlarini felan yaptim ama java yuklrtkrn bu sorun cikiyor lutfen yardim edin/

Senin sorunun javayla ilgili sanırım. Şurdan indirmeyi dene.
    http://www.java.com/en/download/index.jsp

• bılgısayara bı format attıktan sonra denıyecem arkadasım tesekurler yardımın ıcın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Ne kadar abarttınız şunu ya. Dil çubuğundan seçeceksiniz sadece. Resete falan gerek yok.
    1-Dil çubuğuna sağ tık
    2-Ayarlar
    4-Tamam

4 tık yapıyosunuz sadece

tamam ya ne kiziyosunuz ya irfun4ever da kizmis.bilmiyoduk ogrendik iste dogru rese gerek yokmus.peki o diger birlesik kralliklari falan secmemizin ne gibi bi etkisi oluyo onu bilmiyorum iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurundur_21

yadstlar oyunu a.tim ama new user d'y'nce oyuna manajer ekliyeyemiyorum ne sacmalik bu yaa nasil yeni manajer ekliyecez next diyo baska bisi demiyoooo

oyunu açtığın belli klavye ingilizcede kalmış
  • yaw oyunu oynuyorum ama çok saçma hatalar var rakip takımlar çok fazla kart görüyor adam tam korner kullancak orta sahadaki adamı kırmızı kart yiyor nasıl oluyorsa bide aut atışı kullancam hiç bişi yokken adamıma kart gösteriyor veya rakip adama gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 21 Ekim 2006; 0:16:30 >
  • 3 kere lig acdim ama hepsinde 1 mac yaptiktan sonra kapadim. bence cok ozensiz olmus oyun veya acil cikardilar oyunu. takim logolari falan da yok. bu sene ben begenmedim FMyi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.