Şimdi Ara

Football Manager 2009 (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • free role oyuncularını scout programı yardımıyla nasıl buluyorsunuz. hangi deger üzerinden puanlandırılıyor free role?
  • Position kısmından oynadığı mevkilerin en altında free role değeri mevcut. Messi'nin 20 idi sanırım(Sanki sorduk).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Position kısmından oynadığı mevkilerin en altında free role değeri mevcut. Messi'nin 20 idi sanırım(Sanki sorduk).

çok teşekkürler dave sayende buldum
  • Rica ederim.

436 milyon euroluk oyuncu sattım ilk sezonumun sonunda. Agüero(36,5 milyon euro), Bojan(24,5 milyon euro minimum fee), Messi(56 milyon euro minimum fee), Criscito(6.75 milyon euro), Pique(10 milyon euro minimum fee), G. Rossi(10 milyon euro) gibi oyuncular ile kadroyu güçlendirdim, sıradan çinko karbon piller gibi yorgun takıma yeni yüzler kazandırdım. Mutluyum.

Bojan da çok ucuza gitti be. Üzüldüm bak.
  •  Football Manager 2009

bütün kartlar ilk yarıda
  • 9.2 doğru düzgün çalişan ilaç lazım

link verebilecek varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

9.2 doğru düzgün çalişan ilaç lazım

link verebilecek varmı ?

Arkadaşım bırak 9.2 yi 3-5 gün sonra 9.3 cıkacak en sorunsuz we en bugsız wersiyonu olacak umarım hemen cözerler 9.3 ü
  • aston villa ile sonunda 3. sezonumda uefa şampiyonlugu ve lig şampiyonlugu geldi. şamp liginde finalde elendim.
  • Yıl 2012 Olmak Üzere
    Takım: Valencia
    Ülke: Gana (Dünya Kupasını Kaldırdım tek sezonda, sonra İspanya dan teklif gelir diye istifa ettim ama gelmedi )
    Başarılar:
    2 lig şamp.
    1 Lig 4.lüğü
    1 Şamp. Ligi Şampiyonluğu
    1 Uefa Kupası
    2 Süper Kupa
    2 İspanya Kupası
    2 İspanya Süper Kupası
    kazandım. Demichelis e 60m$ verdim.Raul Albiol'ü 45m$'a Chelsea aldı.50$ Civarları Miguel Veloso'ya verdim.Para kalmadı tabi. Extra para istedim yönetim vermedi.Buda takımın son hali...
     Football Manager 2009

Bunlarda takımın geleceği hepsini Kayseri'ye Kiraya yolladım.Bi tanesini GS den kopartamadım. Param yetişmedi.
     Football Manager 2009

Football Manager 2009
     Football Manager 2009
     Football Manager 2009

• Kornerlerden gol atmak icin nasil bir taktik uygulamali?
  • O Futbolcuların hepsi regen işe yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

O Futbolcuların hepsi regen işe yaramaz

regen megen,
    çıkıp oynuyorlar:)
    Regen istemiyorsan : RODNEY Sneijder bu adama da bir bak. 17 yasında 16 17 özellikleri olan biri. ben aldım onuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

9.2 doğru düzgün çalişan ilaç lazım

link verebilecek varmı ?

İlaç yayınlamak yasak Ayrıca 9.2'de çalışan doğru dürüst bir ilaç yok bildiğime.Olsa en başta ben bulurum
    Ayrıca yakında 9.3 yaması çıkacakmış fazla arama derdine düşmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

aston villa ile sonunda 3. sezonumda uefa şampiyonlugu ve lig şampiyonlugu geldi. şamp liginde finalde elendim.

Aston Villa güzel takım di mi? Ben de yarım sezon oynadım eğlenceli geçti, gerçi takımın çoğunu değiştirdim daha ilk sezondan güzel oyuncular aldım ama zirveyi zorlamak eğlenceli oluyor.
  • Bende oyunda hata veeriyo oyunu yüklüyom ama girince ekran mavi oluyo çizik çizik sonra oyunun bütün dosyaları ile birlikte siliyom yine yüklüyom ama hep aynı oluyo
  • Arkadaşlar 9.0.2 nin ilacı çıktı mı uzun süredir takip edemiyordum.
  • Nerede Kaldı Bu 9.0.3 ?
  • 9.3.0 çıktı arkadaşlar hayırlısı olsun

http://community.sigames.com/showthread.php?t=106355
  • 9.3 ü kullanmak için 9.2 yi kurmak şart mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

9.3 ü kullanmak için 9.2 yi kurmak şart mı?

hayır şart değil. direkt olarak 9.3.0 yüklemen yeterli. yalnız oyunu orjinal olmayan arkadaşlar hemen yüklemesinler yamayı. bakalım ben şimdi yeni oyun başlatıyorum umarım oyun biraz elle tutulur hale gelmiştir bu yamayla. o kadar para verdik karşılığını alamadık
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.