Şimdi Ara

Football Manager 2009 (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya bir özellik düzeltilmişe benziyor uzun bir liste sıralamışlar. umarım istediğimiz gibi olmuştur.
  • oyunu yenidenmi kurmak gerekiyor acaba? yada oyunu kurup eski save ile 9.3 ü oynayabilirmiyiz?
  • 9.3 e acaba ilaç çıkar mı 9.2 ye baya geç çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frontoza77

oyunu yenidenmi kurmak gerekiyor acaba? yada oyunu kurup eski save ile 9.3 ü oynayabilirmiyiz?

oyunu yeniden kurmana gerek yok arkadaşım. yamayı direkt olarak yükleyebilirsin.

ve eski saveli oyununa devam edebiliyorsun, bir sorun çıkarmıyor. fakat yeni oyun açarsan güncel kadrolar ile oyuna başlayabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

quote:

Orjinalden alıntı: frontoza77

oyunu yenidenmi kurmak gerekiyor acaba? yada oyunu kurup eski save ile 9.3 ü oynayabilirmiyiz?

oyunu yeniden kurmana gerek yok arkadaşım. yamayı direkt olarak yükleyebilirsin.

ve eski saveli oyununa devam edebiliyorsun, bir sorun çıkarmıyor. fakat yeni oyun açarsan güncel kadrolar ile oyuna başlayabiliyorsun.

tamam sağol...
  • ya söyle uzun süreli basarı elde etmiş bir arkadas tavsiye ettiği taktik varsa paylasabilirmi? Kendi sahamda cok iyi ama deplasmanda cok gol yiyorum.Çift maçlı eleminasyon sisteminde eziyet oluyor.UEFA 2.Tur macında Dinamo Kiev'i GS 3-2 yendim.Ama dedigim gibi cok gol yiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

9.3 ü kullanmak için 9.2 yi kurmak şart mı?

Hayır mecbur değil.Direk indirdiğin 9.3 güncellemesini kurabilirsin.Tabi oyunun orjinal olmalı yoksa crack bulman lazım...
  • heralde bu son yama olur bir daha çıkartacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

ya söyle uzun süreli basarı elde etmiş bir arkadas tavsiye ettiği taktik varsa paylasabilirmi? Kendi sahamda cok iyi ama deplasmanda cok gol yiyorum.Çift maçlı eleminasyon sisteminde eziyet oluyor.UEFA 2.Tur macında Dinamo Kiev'i GS 3-2 yendim.Ama dedigim gibi cok gol yiyorum.

http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2009-taktik-antrenman/
  • İspanya ligi oynayan var mı?

bu b takım olayı beni öldürecek... b takımının menejerleri takıma çok yüksek maaşla dandik oyuncular dolduruyorlar yahu buna rastgelen oldu mu? haliyle b takımın maaşları benim bütçemden alınıyor ama b takımı menejerinin transferlerine karışamıyorum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

aston villa ile sonunda 3. sezonumda uefa şampiyonlugu ve lig şampiyonlugu geldi. şamp liginde finalde elendim.

Aston Villa güzel takım di mi? Ben de yarım sezon oynadım eğlenceli geçti, gerçi takımın çoğunu değiştirdim daha ilk sezondan güzel oyuncular aldım ama zirveyi zorlamak eğlenceli oluyor.

ben bursaspordan kovulduktan sonra villaya gittim

takımdaki yaşlı oyuncuların tamamını sattım. bazı iyi para eden oyuncularıda sattım genç oyunculara döndüm. gerçekten çok eğlenceli oluyor. kullandıgım taktik turksportaldada bulunan role theory. ilk sezonumda 13. iken takımı aldım medya tahmini 10. idi 7. bitirdim.

2. sezon biraz dramatik şekilde ligi 4. bitirdim son maçlarda 5 kere üst üste kaybederek. ama uefa şampiyonlugu kazandım penaltılarla.

3. sezon malum zaten

4. sezonda şamp. ligini aldım.

bu sezon ise kıtalararası kupayı kazandım. ligde arsenal ve man. city ile çekişiyoruz. man. city şu an gerçekte oldugu durumdan çok farklı para ile galibiyet alabiliyorlar. para ile diyorum çünkü adamlar 50 m. doların altında oyuncu transfer etmiyorlar.

4 sezonumda hiç fa cup ve league cup kazanamamıştım. bu sezon fa de 6. turda, leaguede finaldeyiz.

Türkiye ligi ile karşılaştırdıgımda en büyük fark oyuncuyu özellikle transfer zamanında kuluplere önerdigimde mutlaka talip çıkıyor ingiltere liginde. Türkiye liginde bir türlü oyuncu satamıyordum. ama burda 30unu geçmiş kötü performans gösteren oyunculara bile talip çıkıyor. lig sonunda worst signing oluyor tabi

• Oyuna tekrar başlıycam bana 9.2 icin PM atarmısınız ? İndirdiğim coğu sitedeki olmuyor yada sezon a başlarken şampiyonluk iddası vs olan kısımı onaylıyamıyorum.

Edit: 9.3 buldum artık onu yükleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 28 Şubat 2009; 20:11:42 >
  • Arkadaşlar bu 9.0.3 yaması çalışıyormu yani ilaçlar faln işe yarıyomu ?
  • 9.2 yi telefon ile aktive eden kullanıcılar sorunsuzca 9.3 ü kullananbiliyorlar
  • Tamam yaptım
  • Evet arkadaşlar 9.0.3 yamasında artık taktik ekranında AMC mevkisine adam koyunca takım karışmıyor
  • 9.2 sağlam kopyala yapıştır ilaç çıktı mı ? Konuyu takip edemedim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

9.2 sağlam kopyala yapıştır ilaç çıktı mı ? Konuyu takip edemedim de.

9.3 çıktı, ama 9.2 nin hala ilaçı yok ortalarda
  • Meraklı arkadaşlar pm atsın. 903 hayırlı olsun
  • Arkadaşlar yok demeyin var araştırın.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.