Şimdi Ara

Football Manager 2009 (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 9.3.0 yamasını yükledikten sonra load dan devam edemiyoruz değilmi baştan başlamak zorundayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

arkadaşlar 9.3.0 yamasını yükledikten sonra load dan devam edemiyoruz değilmi baştan başlamak zorundayız.

Evet. 9.0.3 veritabanıyla oyun kurman gerek.
  • 9.3.0 ı yükledim yalnız aktivasyon kodu istiyor ne yapmam gerek?
  • Fm.exe sorunu için tam çözüm arıyorum
  • ya beyler şu lanet yama nasıl kuruluyor ayrıntılı olarak anlatacak yok mu herkes farklı bi şey söylüyor. koca internette doğru düzgün anlatan kimse yok. ne sorunlu oyun yapmışlar be.
  • Aranıza katıldım en sonunda. sorunu hallettim ama kota coştu Beşiktaş ile geliyorum
  • the-revival nasıl yaptın ayrıntılı olarak anlatırmısın?
  • arkadaşalar ligde ilk 5 teyim şampiyonlar liginden elendim türkiye kupası ve süper ligde mucadele ediyorum ve durumum pek iyi değil ve bu oyunda nasıl para kazanılıyor arkadaşlar illa oyuncumu satmamız lazım? başka yöntemi yokmu maç galibiyetinde 100k 300 k arası bişe veriyor yüklü miktarda para nasıl kazanıcaz

takımım galatasaray
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

the-revival nasıl yaptın ayrıntılı olarak anlatırmısın?

ya oyunu kurdum. çalıştırmak isterken "Fifa Manager 09 is already running" yazıyordu. İnternette biraz araştırdım. Görev Yöneticisi - İşlemler den fm.exe görevini sonlandırdım. sonra forumları tekrar araştırdım. 438 Mb lık bir tane directx november 2008 diye bi program indirdim. Onu kurdum. Sonra açıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

arkadaşalar ligde ilk 5 teyim şampiyonlar liginden elendim türkiye kupası ve süper ligde mucadele ediyorum ve durumum pek iyi değil ve bu oyunda nasıl para kazanılıyor arkadaşlar illa oyuncumu satmamız lazım? başka yöntemi yokmu maç galibiyetinde 100k 300 k arası bişe veriyor yüklü miktarda para nasıl kazanıcaz

takımım galatasaray

cevap lütfen arkadaşlar
  • lütfennnn
  • ucuza genç yetenek alıp pahalıya satmaktan başka seçenek yok.eğer büyük liglerden bir takım yöetseydin durum farklı olurdu.
  • o zaman çok zor ya baros u sattım adamın aylık maaşı 60 bin tl idi musa aydın ı aldım sivastan ligde 3. yüz devam ediyoruz bakalım ne olcak para gititkçe gidio
  • ya elbet bi çaresi vardır ya 2. ligden takım aldıkmı ne yapıcaz peki
  • ya yazın bişeler lütfen

• 9.0.3 yamasıyla, bu işler nasıl olacak anlamadım. Sürekli oyun açıp 1-2 ay ilerleyip kapatıyorum.
  • dostum tema ne teması paylaşırmısın
  • quote:

dostum tema ne teması paylaşırmısın

İsmi three, sortitoutsi'den, en popüler temalardan.
    http://www.sortitoutsi.net/2009/graphics/downloads/422/three
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

dostum tema ne teması paylaşırmısın

İsmi three, sortitoutsi'den, en popüler temalardan.
    http://www.sortitoutsi.net/2009/graphics/downloads/422/three

teşekkür ederim dostum
  • kovuldum
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.