Şimdi Ara

Football Manager 2009 (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: the-revival

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

aston villa ile 2024 e kadar geldim. sonunda sıkıldım. güzeldi ama

hatta 2024te kazandıgımız şamp. ligi finalinden sonra bütün takım yöneticiler dahil kolbastı oynadık.

senin yerinde olsam oyunun dosyasını alıp bi yere kopyalardım. O kadar emek vermişsin, kalsın bi kenarda

iyi akıl ettin dostum kopyaladım dosya zarar falan görür.
    hala devam ediyorum bu arada arsenal ile kapışmaktayız. feci regenler çıktı resimlerini koyarım.

•  Football Manager 2009

bi de image koymayı becerebilsem. png diyemi olmuyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 2 Nisan 2009; 23:39:40 >
  • gerçekten bu kadar kötüsünü daha önce oynamamıştım.
  • quote:

Football Manager 2009

bi de image koymayı becerebilsem. png diyemi olmuyor ki?

Hayır.Senin koyduğun link, resmin direk linki değil.Direk linki bu;

http://img6.imageshack.us/img6/3111/lopez.png

Football Manager 2009

Ayrıca bende Standard Liege ile 2018 yılındayım.Gerçekten çok zevkli bi kariyer oldu, artık sıkılsamda oynamadan edemiyorum.Bu arada aynen dediğin gibi regenler çok dehşet.

• ya ben dayanamıyorum cidden sinir krizleri geçiriyorum bu oyun hakkında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finch

ya ben dayanamıyorum cidden sinir krizleri geçiriyorum bu oyun hakkında.

Kaç tane FM oynadın hayatında?
  • yav arkadaşlar bura fm bölümü ama cm bölümü olmadığından yazıyorum cm 2009 ne zaman çıkacak mart sonu demo nisan da da oyun çıkacak dediler hiçbir haber yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 4 Nisan 2009; 12:18:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yımah

yav arkadaşlar bura fm bölümü ama cm bölümü olmadığından yazıyorum cm 2009 ne zaman çıkacak mart sonu demo nisan da da oyun çıkacak dediler hiçbir haber yok

Nisan ayında çıkacaktı ama Hazirana ertelemişler.
    http://www.level.com.tr/index.php/haber/55-haber/1454-championship-manager-ertelendi
  • Genoa ile mutlu mesut oynadigim bir save vardi 2013-2014 sezonundaydim Sampiyonlar Ligini alip kariyeri birakmayi dusunuyordum. Sampiyonlar liginde yari finalde birakmistim dun bugun girmeye calisinca hata veriyor. Gitti guzelim kariyer.
  • CM'nin maç görüntüleri hiç de fena değilmiş

Football Manager 2009
  • Son yamadan sonra oyunda gözle görülür bir hızlanma oldu mu? Bir de ekran kartı düşük olanlarda imleç titremesi oluyordu, bu sorun kalktı mı acaba? FM 2008 zorlanarak da olsa oynanıyordu benim pcde, bunu belki yamadan sonra oynayabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

CM'nin maç görüntüleri hiç de fena değilmiş

Football Manager 2009

Bencede hiçde fena degil.Oynayan arkadaşlar varmı?.Arkadaşlar bu arada Fm 2009 9.0.2 ilaç arıyorum yardımcı olursanız sevinicem(PM YOLU İLE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkın. -- 10 Nisan 2009; 18:16:56 >

• Bende başladım sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fata1ty -- 17 Nisan 2009; 13:00:07 >
  • Arkadaşlar 3d maçlarda oyuncu isimleri dışındaki her şey siyah görünüyor neden?Driverıda yeni güncellemiştim.
  • Beyler ben fenerbahçe ile oynuyorum, 3. sezonumdayım fakat takımda felaket bir düşüş var neredeyse on maç oldu kaybediyorum, hangi taktiği denesem olmuyor, ilk iki sezon bukadar düşüş olmamıştı, sakatlıklar çok oluyor iyileşiyorlar ama yine düşüş devam ediyor maç kazanamıyorum sinirden oyunu oynamıyorum günlerdir.Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Arkadaşlar 3d maçlarda oyuncu isimleri dışındaki her şey siyah görünüyor neden?Driverıda yeni güncellemiştim.

Driver ı eski sürüme çevirdim halloldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

Beyler ben fenerbahçe ile oynuyorum, 3. sezonumdayım fakat takımda felaket bir düşüş var neredeyse on maç oldu kaybediyorum, hangi taktiği denesem olmuyor, ilk iki sezon bukadar düşüş olmamıştı, sakatlıklar çok oluyor iyileşiyorlar ama yine düşüş devam ediyor maç kazanamıyorum sinirden oyunu oynamıyorum günlerdir.Ne yapmam gerekiyor?

Revizyon.
  • Ya arkadaşlar olacak iş değil yaa Bizim Demirören kafasına göre oyuncu satıyor, iyi teklif geldiğinde Hakan Arıkan'ı 1,6 milyon a sattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: the-revival

Ya arkadaşlar olacak iş değil yaa Bizim Demirören kafasına göre oyuncu satıyor, iyi teklif geldiğinde Hakan Arıkan'ı 1,6 milyon a sattı

keşke onu sadece bizim demirören yapsa, bazı kulüp başkanları kafasına göre oyuncu satarken, çoğu kulüp başkanıda çok iyi bir teklifte bizi iplemeden satışı gerçekleştiriyor. öyle birşey yaşamamak istiyorsan barcelona, chelsea gibi zengin kulüpleri yöneteceksin. yoksa hangi kulüpte olursan ol bu tehlikeyi yaşama durumun yüksek.

• 9.3.0 uptadenin yükleyebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.