biraz garip bir soru olucak ama santrafor ile forvet arasında ne fark var
cevaplıyabilecek bir arkadas yok mu??
Santrafor Fm oyunundaki kullanımıyla Fc olarak gösterilir ve arkadaşların belirttiği üzere hava topları son vuruş gibi pozisyonlarda başarılıdırlar. Forvet oyuncuları ise yine Fm oyununda striker olarak değerlendirilir ve topla etkili oyunculardır.
Bu arada bu oyuna yeni başlayacak arkadaşlara oyuncu tavsiyesinde bulunayım. Kalede Serkan Kırıntılı çok başarılı oynuyor avrupa maçları da dahil. Defansta ben Beşiktaş ile oynadım ve İbrahim Toraman başarılıydı. Orta sahaya birçok seçenek mevcut bunlardan bazıları Franco Zuculini, Williams Santana, Özer Hurmacı, Tjani Belaid. Forvet hattında daha önce belirttiğim gibi Oscar Cardozo, Alex Teixeira. Trabzon, Bursa ve Ankarasporun altyapılarına dikkat kesilin çok başarılı oyuncular çıkıyor. Antrenman programını bölge bölge belirlemeniz gerekiyor ki oyuncular daha iyi gelişim göstersin. Bunun içinde alanında en başarılı antrenörleri takıma dahil etmek önemli bir etken.
quote:
Orjinalden alıntı: bjkoptimus
Bu arada bu oyuna yeni başlayacak arkadaşlara oyuncu tavsiyesinde bulunayım. Kalede Serkan Kırıntılı çok başarılı oynuyor avrupa maçları da dahil. Defansta ben Beşiktaş ile oynadım ve İbrahim Toraman başarılıydı. Orta sahaya birçok seçenek mevcut bunlardan bazıları **** Zuculini, Williams Santana, Özer Hurmacı, Tjani Belaid. Forvet hattında daha önce belirttiğim gibi Oscar Cardozo, Alex Teixeira. Trabzon, Bursa ve Ankarasporun altyapılarına dikkat kesilin çok başarılı oyuncular çıkıyor. Antrenman programını bölge bölge belirlemeniz gerekiyor ki oyuncular daha iyi gelişim göstersin. Bunun içinde alanında en başarılı antrenörleri takıma dahil etmek önemli bir etken.
Yaw bilgisayara format attık, oyunu yedekledik. şimdi cd yok ki oyunu kuralım
quote:
Bu arada bu oyuna yeni başlayacak arkadaşlara oyuncu tavsiyesinde bulunayım. Kalede Serkan Kırıntılı çok başarılı oynuyor avrupa maçları da dahil. Defansta ben Beşiktaş ile oynadım ve İbrahim Toraman başarılıydı. Orta sahaya birçok seçenek mevcut bunlardan bazıları **** Zuculini, Williams Santana, Özer Hurmacı, Tjani Belaid. Forvet hattında daha önce belirttiğim gibi Oscar Cardozo, Alex Teixeira. Trabzon, Bursa ve Ankarasporun altyapılarına dikkat kesilin çok başarılı oyuncular çıkıyor. Antrenman programını bölge bölge belirlemeniz gerekiyor ki oyuncular daha iyi gelişim göstersin. Bunun içinde alanında en başarılı antrenörleri takıma dahil etmek önemli bir etken.
Santana,Cardozo ve Teixeira çok iyi. Bunun yanında genç türk olarak Sercan da çok iyi oynuyor. Fakat Özer'den ben beklediğim verimi alamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: the-revival
Daha önce nerden kurmuştun ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: vBulletin
quote:
Orjinalden alıntı: the-revival
Daha önce nerden kurmuştun ki ?
Cd'den kurmuştum, şimdi cd kayıp
Özeri sol açıkta oynatıyordum ben belki ondan iyi oynamış olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: W
quote:
Santana,Cardozo ve Teixeira çok iyi. Bunun yanında genç türk olarak Sercan da çok iyi oynuyor. Fakat Özer'den ben beklediğim verimi alamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius
quote:
Orjinalden alıntı: My StyLe_
quote:
Orjinalden alıntı: My StyLe_
biraz garip bir soru olucak ama santrafor ile forvet arasında ne fark var
cevaplıyabilecek bir arkadas yok mu??
forvet oyuncusu atak özellikleri iyi olan,hızlı ve dikine oynayabilen,çalım atma yeteneği olan oyuncu tipidir.örnek olarak messi,ronaldo gibi oyuncular birer forvettir. santrafor ise güçlü ve top tutabilen,vuruş gücü ve bitiriciliği yüksek,hava toplarına hakim oyuncudur.ibrahimovic,hakan şükür gibi. forvet oyuncuları hücumda her yerde oynayabilir.gerek kanat gerek forvet arkası gerek forvet. santrafor ise sadece ileri uçta görev alır ve takımın gol yükünü çeker.
açıklamaların için teşekkür ederim.çok güzel açıklamışsın.cevaplıyan diğer arkadaslara da teşekkür ederim int yuzunden 3 gundur foruma gıremıyordum.o yuzden şimdi cevap yazıyorum
arkadaşlar 9.0.1 de kayıtlı kariyerim var. 9.0.3ü kursak reloadedli versiyonu kariyer çalışırmı yine.bir problem olurmu ?
quote:
Orjinalden alıntı: talaria
arkadaşlar 9.0.1 de kayıtlı kariyerim var. 9.0.3ü kursak reloadedli versiyonu kariyer çalışırmı yine.bir problem olurmu ?
9.0.3 güncellemesini yaptıktan sonra eski oyunlarına kaldığın yerden devam edebilirsin. Son güncellemenin etkilerini görebilmen için sıfırdan oyun kurman gerekli.
teşekkürler bjkoptimus
bnmde bir sorum olacak şöyle ucuz yollu mc/amc oynayan türk oyuncu ???
quote:
Orjinalden alıntı: Kunter
Santrafor dediğimiz şey forvettir. FOrvetler sağforvet solforvet ortaforvet olur. Ortaforvet de santraforudur. Bilmem anlatabildimmi?
Anlattın da yanlış anlattın.Hayatımda duyduğum en saçma forvet-santrafor tanımıydı
Sadece örnek vericem arkadaşlar anlar zaten aralarında ki farkları. Santrafor(Striker)=Luca Toni,Crespo,Inzaghi,Van Nistelrooy,Semih,Drogba vs Forvet(Forward)=Henry,Eto,Messi,Rooney,Torres,Villa,Nihat,İbrahimovic,Anelka,Raul vs
Semih Forvet, İbrahimoviç Santrafor
selam arkadaşlar uzun aradan sonra tekrardan başlıyorm fm ye bu akşam yüklicem inşlh.. ne var ne yok oyunda
Arkadaslar takimin kadro uyumu kotu gozukuyor. Bu tam olarak ne demek oluyor? Aldigimiz sonuclar gayet basarili neden boyle diyor olabilir? Takim icinde uyumsuzluk var sanirim da bunu gidermek icin ne yapmali?
quote:
Orjinalden alıntı: profiteer
selam arkadaşlar uzun aradan sonra tekrardan başlıyorm fm ye bu akşam yüklicem inşlh.. ne var ne yok oyunda
Herşey var
Herşeyin olduğunu bizde biliyoruz :D nyse işteyken ne var yok indirelim...
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
Arkadaslar takimin kadro uyumu kotu gozukuyor. Bu tam olarak ne demek oluyor? Aldigimiz sonuclar gayet basarili neden boyle diyor olabilir? Takim icinde uyumsuzluk var sanirim da bunu gidermek icin ne yapmali?