Şimdi Ara

Football Manager 2009 (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapidshare.com/files/232212595/FMGenie93.rar
  • profiteer sağol scout için , huge database hakkında bilgisi olan yok sanırım
  • ya onu ayarlardan dp sıkıştırmayı iptal et mi ne öle bi seçenek var ondaki tıkı kaldırıp ayarları kaydedince oluyordu sanırım..
    oyun ayarlarında dp sıkıştırma mı ne öle bişeydi..
  • Arkadaşlar GS'deyim oyuna yeni başladım.. Forvette Cardozo, Lewandowski ve Mehmet Yıldız var.. Cardozo ile beraber hangisini oynatayım ?? ne dersiniz?
  • bu sene başladım scout ile nasıl oyuncu bulucaz detayla anlatırmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hulusi

Arkadaşlar GS'deyim oyuna yeni başladım.. Forvette Cardozo, Lewandowski ve Mehmet Yıldız var.. Cardozo ile beraber hangisini oynatayım ?? ne dersiniz?

Lewandowski'yi oynat.. 5 Sene oynasın 25M Sterline satarsın..
  • arkadaslar çeklerle mili maç yapıcam ama bazı oyuncuları antrenörü izin vermemiş ve böyle bir yazı cıkıyor ''a replacement player can be called up instead'' adamları kadrodan cıkartıyorum ama malesef gene olmuyor ne yapmam lazım?
  • juventus ile 3. sezondayım 2010-2011 sezonu.

kadro:
    buffon
    azpilicueta-fazio-chiellini-de ceglie

marchisio-capoue
    alexis sanchez hatem ben arfa

sergio agüero-artem milevskyi

yedekler:ivan marcano,sakho,gareth bale,defour,matuidi,zuculini,bolzoni,giovinco,mati fernandez,alex teixeria,mazzarani,adriano,marquinhos,walter

kirada olanlar:balotelli,axel witsel,feghouli,wijnaldum,le tallec,sergio asenjo
    bu kadroya takviyeye gerek var mı? varsa hangi mevkilere yapılmalıdır.mümkünse yaşı 24- olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

juventus ile 3. sezondayım 2010-2011 sezonu.

kadro:
    buffon

marchisio-capoue

yedekler:ivan marcano,sakho,gareth bale,defour,matuidi,zuculini,bolzoni,giovinco,mati fernandez,alex teixeria,mazzarani,adriano,marquinhos,walter

bu kadroya takviyeye gerek var mı? varsa hangi mevkilere yapılmalıdır.mümkünse yaşı 24- olsun.

daha nereye takviye yapacaksın :):).. yenemediğin takım varmıki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

juventus ile 3. sezondayım 2010-2011 sezonu.

kadro:
    buffon

marchisio-capoue

bu kadroya takviye yapmana gerek yok zaten ama iyi regen filan bulursan onları al
  • nerdeyse 3 haftadır bazı nedenlerden dolayı oynayamıyorum, özledim yaw
  • Footbal Manager Resmi Araştırmacılarından biriyim. Bır sıkıntı olursa merak ettikleriniz. Size yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cskn123

Footbal Manager Resmi Araştırmacılarından biriyim. Bır sıkıntı olursa merak ettikleriniz. Size yardımcı olabilirim.

Geçenlerde bi haber görmüştüm bununla ilgili, SI böyle adamlar arıyormuş. Bende Göztepe Araştırma Görevlisi olmak isterim, layıkıyla da yaparım bu işi, yardımcı olabilir misin, nereye başvurayım?
  • Bildiğim Kadarıyla Türkiye Araştırmacılarını Turksportal Bünyesinde Bulunduruyor.Ekibe Katılmak İçin O Siteye Başvur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manifot United

quote:

Orjinalden alıntı: Cskn123

Footbal Manager Resmi Araştırmacılarından biriyim. Bır sıkıntı olursa merak ettikleriniz. Size yardımcı olabilirim.

Geçenlerde bi haber görmüştüm bununla ilgili, SI böyle adamlar arıyormuş. Bende Göztepe Araştırma Görevlisi olmak isterim, layıkıyla da yaparım bu işi, yardımcı olabilir misin, nereye başvurayım?

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=74406 Bu linki bir göz gezdir..

• quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

arkadaslar çeklerle mili maç yapıcam ama bazı oyuncuları antrenörü izin vermemiş ve böyle bir yazı cıkıyor ''a replacement player can be called up instead'' adamları kadrodan cıkartıyorum ama malesef gene olmuyor ne yapmam lazım?

cevaplıyabilecek bir arkadas yok mu??
  • ARkadaşlar oyunu yükledim yamasını yaptım ama fm91_t1.exe yi yapamıyorum. Yani oyunu crack layamıyorum. Directx 9 u indirdim. Sistemim P4 2.0 ghz 1gb ram asus 9550 256 mb ekran kartı. fm91_t1.exe tıklıyorum oyunun olduğu dosyada ama fm.exe error hatası veriyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba?
    Daha önce böyle bir topik açıldıysa görmedim kusuruma bakmayın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar takımım kondisyon sorunu yaşıyor, nasıl bir antreman programı önerirsiniz? Maçların sonlarına doğru orta sahamın kondisyonu %65 oluyor. Takımı atak, tempolu ve baskıcı oynatıyorum bir ilgisi var mıdır, yoksa antremana mı bakar? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben yeniyim
    Bi sorum olacak Antremanları nasıl ayarlayabilirim? nelere dikkat etmem gerek? ağır antreman veya orta düzeyde antreman yaptırmam neyi değiştirir bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim
  • Dortmund ile 2029 yılına gelmiştim en son 2 senedir oynamıyorum

2 uefa finali
    1 uefa kupası
    1 şampiyonlar ligi şampiyonlugu
    1 şampiyonlar ligi finali,yarı final,çeyrek final

3 bundesliga şampiyonlugu

2 kez küme düştüm

yani acı tatlı herşey vardı
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.