Şimdi Ara

Football Manager 2009 (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheraFlu

Arkadaşlar ben yeniyim
    Bi sorum olacak Antremanları nasıl ayarlayabilirim? nelere dikkat etmem gerek? ağır antreman veya orta düzeyde antreman yaptırmam neyi değiştirir bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim

ağır antrenman yaparsan oyuncuların çabuk yorulur, kondisyonları çabuk düşer. Zaten oyunun sakatlık programı var, hafif - norman antrenman uygula

• quote:

Orjinalden alıntı: the-revival

quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

Arkadaşlar ben yeniyim
    Bi sorum olacak Antremanları nasıl ayarlayabilirim? nelere dikkat etmem gerek? ağır antreman veya orta düzeyde antreman yaptırmam neyi değiştirir bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim

ağır antrenman yaparsan oyuncuların çabuk yorulur, kondisyonları çabuk düşer. Zaten oyunun sakatlık programı var, hafif - norman antrenman uygula

Peki oyunculara özel antreman nasıl uygulayacağım? bi antreman programı yapıyorum ama oraya hangi oyunculara uygulamak istediğimi seçemiyorum

• arkadaşlar pm'den veya burdan fm modifier 2009 v9.1 için link yollayabilecek var mı ? nerden baktıysam bir tane rapid linki çıkıyor o da kırık. arama da yaptım forumda bulamadım.. bu konunun bir kaç sayfa gerisine gittim yine yok.yoksa yasak mı paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 4 Haziran 2009; 14:04:38 >
  • hayatımda alıp değil takıma mahalle takımına bile almayacağım suratına bakıp sıçmayacağım adamlar ortasahadan gol atıyor. üstüne üstlük hiç bir taktik stabil değil. bunun üzerine forvetlerin biri iyiyse diğeri saçmalıyor. 10 yıldır fm cm oynarım bu kadar kötüsünü görmedim. orjinal aldığıma alacağıma bin pişman oldum desem yeridir.
  • dun football manager 2009 aldım..yuklemeye calısıyorum ama wındows aero hatası verıyor baska bır temaya gecıyor ama hıcbır sekılde kurulum yapamıyorum yardımcı olabılırmısnız... gta4 almıstım onuda kuramadım off cok sıkıldım :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalover -- 15 Haziran 2009; 2:41:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RepuLsive

quote:

Orjinalden alıntı: hulusi

Arkadaşlar GS'deyim oyuna yeni başladım.. Forvette Cardozo, Lewandowski ve Mehmet Yıldız var.. Cardozo ile beraber hangisini oynatayım ?? ne dersiniz?

Lewandowski'yi oynat.. 5 Sene oynasın 25M Sterline satarsın..

Lwandowski tabikide
  • Oyun çok güzel. Oynarken çok heyecanlanıyorum En sevdiğim oyundu bu. İlk FM 2005 oynamıştım hala aklımda nasıl o oyuncu gelcek mi bu oyuncu gitcek mi. Çok severdim ama şimdi hileleri bile çıktı gıcık oluyorum bu hilelere ama kullanıyorum Ama sadece sakatlıklar için Hatta transfer hilesi de var programsız ama söylemem isteyen pm atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: scr.lion

Oyun çok güzel. Oynarken çok heyecanlanıyorum

Maç günlerinde takım elbise giyip bilgisayar başına oturmuyorsun inşallah? Ya da kuruldan ceza yediğinde yardımcı antrenör olarak arkadaşını seçip yan odadan taktik vermeye çalışmıyorsun ya?

Nasıl çok heyecanlanıyon yahu
  • Arkadaşlar ekran kartı 128 benim kaldırır mı almaya gidecem birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 15 Haziran 2009; 12:26:19 >
  • selam arkadaslar bilgisayara format attıktan sonra tekrar fm yi kurdum.ancak oyuna girdiğimde oyuncular 3d ekran da yatay sekılde(uçan kafa atar gibi) gözüküyor ne yaptıysam düzeltemedim oyunu kaldırıp kuracaktım ama kaldırmaya çalıştığımda hata veriyor aşağıdaki resimdeki gibi.ne yapabilirim??

Football Manager 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEK -- 16 Haziran 2009; 17:31:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

Arkadaşlar ekran kartı 128 benim kaldırır mı almaya gidecem birazdan

benim 128 ekran kartı 512 ram var oynayabiliyorum biraz yavas ama yapıcak baska bişey yok
  • Aynı hatayı bende de verdi. Direkt sildim ben oyun klasörünü. Sonra da Denetim Masasından ismini kaldırdım. Oyunla ilgili tüm dosyaları sildim, tekrar kurdum. 9.3.0 yapmak için yapmıştım ben gerçi, görüntü problemim yoktu.
  • ekran kartının driverını güncelledim sorun çözüldü.artık kaldığımız yerden devam
  • komut satırında hata oluştu ne demek ya? cd den daemon tools la acmaya çalışıyorum bu yazıyor
  • Chelsea'yle başladım, Zhirkov ve Vagner Love'u alınca eksiksiz bir takım oldu, çok zevkli. Vagner Love hayvan gerçekten, çıktığı ilk 3 maçta 6 gol attı. Sonra sakatlık girdi yeni toparlanıyor, biraz daha ilerleyeyim koyacam buraya kariyeri, soracaklarım var.
  • Şu hafif sakatlıklar başımı yedi. Bir kupa maçında maç uzatmalara gitmeyedursun. Vasati 6 futbolcum sakatlanıyor. 5-6 günden 5-6 haftaya kadar olan aralıklarla..
  • Arkadaşlar ilk defa başıma geldi..Chelsea de 5 senemi doldurdum ve yeni stad yapmaya karar verdi Roman Abramovich...

Ve stada benim adımı vermeye karar verdi..İlk kez geldi başıma..

http://img171.imageshack.us/i/aydinpark.jpg/
  • Herkese merhaba,

Ben Fm 09'u 1.0 versiyon ile oynuyordum,

Ta ki bir gun oyun her zaman ayni gunde ayni hatayi verene kadar..

Ondan sonra da finallerimden dolayi uzerine gidemedim.

Simdi 3.0 versiyon yukleyip, bu versiyonun patch'ini de kurup, futbolcu ve takim ayarlamalarini yapabilmek icin database tarzinda bir programa ihtiyacim var sanirim.

Bunlar icin bana yardimci olabilecek biri var mi?

Simdi hali hazirda yuklu olan 1.0 FM09'un uzerine direk olarak 3.0 mi kurmak gerekir, uzerine patch'ini yaptiginda olur mu, yoksa once 1.0 versiyonu calistirmak icin gerekli olan patch'i silmek mi gerekir?

Futbolcu transferleriyle ilgili hazirlanmis bir yama gordum ancak yine de eksikler var, madrid kaka ve ronaldonun disinda da 2 adam aldi sanirim (tevez falan), fenerbahce ozer hurmaciyi aldi, galatasaray da gokhan zan vs. birkac adam aldi veya daha da alacaktir zaten.. Bunun icin database gerekli diye dusunuyorum. Database programi var mi ekstradan?

Onun disinda bir de scout programi falan deniliyor. Bunun ne oldugu konusunda da bir bilgim yok ama ne ise yarar?

Kisaca 1.0 olan oyunumu 3.0 + patch (ilac) + database (guncel transferler olmasi icin) ile oynamak istiyorum...

Yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden

• dardanelsporla ilk sene şampiyon olarak 1. lige çıktıktan sonra 2 yıldır 1. ligde uzaktan şut çekip kaleyi tutmasını umud eden sabri sarıoglu gibiyim. malesef süperlige çıkamıyorum. aslında oyuncular fena degil ama 3 büyükler de peşlerini bırakmıyor.

sat-mı-yo-ruz.
  • --------------------Villa----------------------
    Mata--------------Silva-------------Joaquin
    ----------Ze Roberto -- Ballack------------
    Panucci - Marchena - Raul Albiol - Miguel
    --------------------Renan-------------------

Valencia'ya şu kadroyu kurabilsem iyi olacak ama maaş beğendiremiyoruz, sanki Katar'a gidiyonuz, VALENCIA'ya gelceniz, hep birlikte bişeyler yapacaz işte. Ze Robert, Ballack..
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.