Şimdi Ara

Football Manager 2009 (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar benimde 9.3 patchinin ilacıyla ilgili bir sorunum var.Her denileni yaptım.İnternet açık olmadan kurdum oyunu.Oyun simgesine tıkladığımdaki gelen ekranda phone activation gelmiyor sadece online activation oluyor.Sorun nedir ?

bende de aynı sorun var. nasıl çözeceğiz

bende de aynı sorun var. aktivasyon birtürlü olmuyor o yüzden 9.0.1 e devam...

arkadaşlar benim wolfsburg kariyerim vardı. oyunu save ederken elektrik gitti. şimdi save dosyasına tıklıyorum ama oyun açılmıyor. bunu kurtarmanın bir yolu varmı yoksa kariyer gittimi?

• Chelsea'yle 2. sezondayım

Forvetler: Vagner Love, Goran Pandev, Hulk, Drogba
    AML: Guardado, Zhirkov, Kalou
    AMR: Joe Cole
    AMC: Gourcuff, Dzagoev, Deco
    MC: Lampard, Essien, Ballack
    DMC: Obi Mikel, Mohammed Sisokko
    DL: Chiellini, A.Cole
    DR: Ivanoviç, De Silvestri
    DC: Terry, Gamberini, Pique
    GK: Cech, Enyeama

Real Madrid'in 290 Milyon € balanceı, bizim 11 Milyon € balanceımız var. Balance nelerle alakalı acaba?
  • gelir ve giderlerle alakali.. senin oyuncularin madridin oyuncularindan daha fazla para kazaniyorlardir balance o yüzden düsük kalmistir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safkan afgan

Chelsea'yle 2. sezondayım

Forvetler: Vagner Love, Goran Pandev, Hulk, Drogba
    AML: Guardado, Zhirkov, Kalou
    AMR: Joe Cole
    AMC: Gourcuff, Dzagoev, Deco
    MC: Lampard, Essien, Ballack
    DMC: Obi Mikel, Mohammed Sisokko
    DL: Chiellini, A.Cole
    DR: Ivanoviç, De Silvestri
    DC: Terry, Gamberini, Pique
    GK: Cech, Enyeama

Real Madrid'in 290 Milyon € balanceı, bizim 11 Milyon € balanceımız var. Balance nelerle alakalı acaba?

Bazı takımlarda transfer bütçesi balance'dan fazla olabiliyor. Mesela benim Man City kariyerimin 2. sezonunda 54 milyon balance, 114 milyon transfer bütçesi vardı. Bu transfer bütçesinin tamamını kullansam balance, yani basitçe takımın kasası 60 milyon euro zarara girecekti. Öyle ya da böyle, gelen paralar önce balance'a gider. Eğer borç varsa bir yerden gelen para (Aslında transferler dışında gelen para da pek eklenmez) genellikle transfer bütçenize direkt eklenmiyor. Ya ufak bir kısmı ekleniyor, ya da hiç. Bunun sebebi de takımı daha fazla zarara sokmanızı engellemek. Ama mesela 10 milyon euro bütçeniz var, 55 milyon euroluk oyuncu sattınız. Bu durumda balance'ınız 65 milyon euro oluyor ve transfer bütçenize 65 milyon euro ekleniyor.

Ayrıca klübün finansal durumu tamamiyle balance ile alâkalı. Yeni stad çalışmaları için kasada paranız olmalı. Transfer bütçeniz çok sıfırlı da olsa balance yoksa stad çalışması yapamıyorsunuz. Ve Balance yüksek ama transfer bütçesi/maaş bütçesi az ise, ekstra transfer bütçesi ya da maaş bütçesi istediğinizde yönetim size fazladan eklemeler yapabiliyor. Bir de; birkaç transfer yaptıysanız ama çok da para harcamadıysanız takımınız başkana/klübün hedeflerine/klüpteki başarılarınıza/klübün ihtiyaçlarına/klübün gelirlerine veya tamamiyle keyfiyete bağlı olarak size cebinden transfer bütçesi yaratabiliyorlar ekstradan. Tabi yine balance değeriniz yüksek ise. Balance her şey yani. Yoksa balance sıfır olduğunu varsayarsak, bir sezon 500 milyon euro transfer bütçeniz olsa da tamamını harcarsanız diğer sezon 500 milyon eurodan biraz az bir borcunuz olacak, transfer bütçeniz de ufacık kalacaktır.

• Reyal Madik ile senin aynı paraları kazandığınızı, aynı futbolcuları aldığınızı ve aynı harcamaları yaptığınızı düşünsek bile oyunda başkan etkisi ve takımın yapısı faktörü yüksek. Ben Real Madrid ile oynarken 200 milyon euroluk transfer bütçesi olmasına rağmen 10 milyon harcadım diye 40 milyon ekliyorlardı.. Kesinlik yok tabi bu saydığım durumlar için. Zaten oyunu da sürekli oynanabilir yapan bu.

Liverpool ile oynarken takım borç batağına girdi, 9 puanım düşürüldü, oyunculara gelen teklifin kabul edileceği açıklandı felan. Sonra başkan değişti, oyun başındaki 300 küsür milyon euroluk borcu da sildi, 5-10 lira da kasaya koydu ve öyle durumu düzelttik.

Inter'le oynarken gelen başkan sabrıma teşekkür edip transfer bütçesine 50 milyon eklemişti. Genelde başkanları değişiyor Inter'in. Atletico Madrid ile oynadığım ve oyuncuları FM Genie Scout ile takip ettiğim bir gün, Inter'in daha ilk sezon sonunda 280 milyon euroluk balance'ı olduğunu gördüm, başkanlarına baktığımda bir arap ismi vardı. Ben oynarken ise bir İtalyan başkan olmuştu. Şansınıza arap başkan gelirse yaşadınız yani (Galatasaray ile deniyorum mamafih yapamadım henüz).

• Arkadaşlar kontratı biten oyuncuları kısa yoldan bulmanın bir yolu var mı yoksa oyuncuları teker teker incelemek mi gerekiyor ?
  • arama sayfasında sözleşme-kontratı biten olarak ayarlarsan görebilirsin ayrıca kontratı bitiyor olanlarada bak bonservissiz alabilirsin
  • Selamlar herkese. Uzun süreli güzel bir kariyer yapmak istiyorum şöyle en son arkadaşımla İnter-Milan kapıştık ben Milan oldum ve alacak oyuncu kalmadı yıl 2012 oldu vs. sıkıldık kariyerden. Şimdi şöyle başarıya aç bir takım almak istiyorum, Bank Asya'dan bir takım veya Udinese, Dortmund, Sevilla gibi takımlar düşündüm. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

arama sayfasında sözleşme-kontratı biten olarak ayarlarsan görebilirsin ayrıca kontratı bitiyor olanlarada bak bonservissiz alabilirsin

Teşekkür ederim. Ancak ben filtre veya görüntüle seçeneğinde öyle birşey göremedim ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

arama sayfasında sözleşme-kontratı biten olarak ayarlarsan görebilirsin ayrıca kontratı bitiyor olanlarada bak bonservissiz alabilirsin

Teşekkür ederim. Ancak ben filtre veya görüntüle seçeneğinde öyle birşey göremedim ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 24 Temmuz 2009; 6:00:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar benimde 9.3 patchinin ilacıyla ilgili bir sorunum var.Her denileni yaptım.İnternet açık olmadan kurdum oyunu.Oyun simgesine tıkladığımdaki gelen ekranda phone activation gelmiyor sadece online activation oluyor.Sorun nedir ?

bende de aynı sorun var. nasıl çözeceğiz

bende de aynı sorun var. aktivasyon birtürlü olmuyor o yüzden 9.0.1 e devam...

arkadaşlar benim wolfsburg kariyerim vardı. oyunu save ederken elektrik gitti. şimdi save dosyasına tıklıyorum ama oyun açılmıyor. bunu kurtarmanın bir yolu varmı yoksa kariyer gittimi?

ben format attıktan sonra yaptım aktivasyonu.

• gol rekorum abartmışmıyız
  • Bir oyunda sürekli bir tarihte takılma sorunu oluyorsa o oyunu kurtarma imkânımız var mı? Ve bunun sebebi data ile oynanmış olması olabilir mi? Yeni transferleri yapayım dedim, başka bir şeye dokunmamış olmama rağmen belirli bir tarihte sürekli takılıyor oyun. Başka takımla da denesem, takımı bırakıp günleri işsiz de geçirsem sorun devam ediyor.
  • Laurito diye bir adam var. Yıl 2017 suan juventusun basındayım. Mükemmel bir adam. Tam bir gol makinası. Udinesen ancak 58 milyon dolara alabildim. Kesinlikle alın. Federico Laurito

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalonn -- 26 Temmuz 2009; 6:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64

Laurito diye bir adam var. Yıl 2017 suan juventusun basındayım. Mükemmel bir adam. Tam bir gol makinası. Udinesen ancak 58 milyon dolara alabildim. Kesinlikle alın. Fernando Laurito

laurito iyi oyuncu.oyunun en iyi gelisen forvetlerinden biri zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Laurito diye bir adam var. Yıl 2017 suan juventusun basındayım. Mükemmel bir adam. Tam bir gol makinası. Udinesen ancak 58 milyon dolara alabildim. Kesinlikle alın. Fernando Laurito

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Marquinhos , Lewandowski , Keirrison a da bakmani oneririm. 2017 de super olmalari lazim

• gsnin başındayım sezon başında lincolnu sattım onun yerine yıldırayı aldım adam 4 5 maç şov yaptı sonra sakatlandı 2 ay düzeldikten sonra yine kadroya aldım yine sakatlandı,sonra düzeldiği an oynadığı ilk maç yine sakatlandı sonrasında aynı böyle oldu sezon bitmek üzere adam elimde patladıacaba iyi bir doktor alsam düzelirmi sık sakatlanması
  • john fleck di galiba.o da var.
  • selamlar
    uc gundur turkce yamayi yukluytemedim arkadaslar
    bi turlu olmuyor neden olabilir sizce
    kafayi yiyecegim
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.