Şimdi Ara

Football Manager 2009 (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMC mevkiinde oyuncu bol keşke o bolluğu DL-DR mevkilerinde de görebilsek, Dzagoev, Gourcuff, Vukcevic, Mata gibi isimleri tavsiye edebiliriz yok ben Şekerspor'la oynuyom dersen ona göre de yazarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shotgun1925 -- 8 Eylül 2009; 7:15:56 >
  • Matias Fernandez AMC pozisyonunda gerekli tüm özelliklere sahip bir kardeşimizdir. Şüphesiz ki saniyede 5 pas atma gücüne sahiptir. Tanrı onu korusundur.
  • Arkadaşlara banada bi MC önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

Arkadaşlara banada bi MC önerir misiniz ?

miguel veloso , joao moutinho , palombo , zuculini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

miguel veloso , joao moutinho , palombo , zuculini.

Teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

I.Camacho - Atl Madrid
    Javi Martinez - Atl Bilbao
    M.Johnson - Man City

Bu saydığım oyuncuların hepsi 21 yaş altı futbolcular. Fiyatları fazla değil ama klüpleri verirmi bilemiyorum. Birkaç sezon sonra 20 kat fazlasına satabilirsin
  • Bütçeni bilmiyorum da Fabregas tek geçerim
  • Adrien, Simon Vukcevic (MC'de eğitmeniz gerekiyor. Özellikleri ile MC'ye daha uygun olsa da hızını geliştirebilirseniz kanatlarda da oynayabilir. Frikiklerinin çoğu da gol oluyor.), Marek Hamsik, Gourcuff, Beckham (Yaşına bakmayın, çok iyi oynuyor. Oynatıp aldığınızdan biraz daha fazla paraya satabilirsiniz yaşına rağmen.) Fransa'dan orta sahanın ortasında oynayan çok iyi ve genç oyuncular alabilirsiniz. 5-6 tane kaliteli oyuncu var ama şuan yalnız Sissoko'yu hatırlıyorum.
  • quote:

Ramiresi al yüksek fiyata satarsın
  • FM Zararlıymış..

ABDli ve Japon bir grup bilim adamı 100 milyon fm fanatiği arasından yaklaşık 20 bin i üzerinde bir çalışma yaptı ortaya çıkan sonuç ise fmnin cod counter gibi bir çok savaş silah canavarlı oyunları geride bırakarak açık ara en şiddet unsuru ve şiddete neden olan oyun olduğunu söylediler.Bilim adamlarının araştırma neticeleri şöyle:

1-)FM oyunu fazlasıyla gerçekçidir.Bu nedenle oyunda çocuğunuzun kaybettiği maçlar sonrası şiddete yönelmesi büyük olasılıktır.

2-)Çocuk kaybettiği bir şampiyonlar ligi finalinden sonra hele de golü uzatmalarda yerse anlık sinirinden dolayı en yakının da ki eşyayı duvara fırlatıp kıra bilir.

3-)Aile bütçesini bozabilir nasıl mı çocuk lig de 1.liği ezeli rakibine kaptırırsa sinirini bilgisayardan çıkartabilir ki buda aile bütçesini sarsar.

4-)Aile içi sakatlanmalara yol açabilir şöyle ki çocuk oyunda en sevdiği genç oyuncusunun sakatlandığını görürse (4-5 ay gibi)çıldırır ve sinirini kardeşinden alıp onu hastanelik edebilir.

5-)Çocuğunuzun okul notlarını bilirsiniz pek çok güzel oyun etkiler ama bir pes veya cod 5 oyuncusu sadece oyun sırasında oyunu düşünür lakin fmci bir çocuk ders kitaplarının arkasında yemek masasına kadar her yerde taktikle uğraşır yatmadan önce hangi mevkide kimi oynatacağını düşünür.

6-)Arkadaşlıkları bozabilir şöyle ki iki arkadaş fm oynarken biri bulduğu süper genç ucuz oyuncuyu ona transfer dönemi bittikten sonra söylerse iki dağ bir araya gelirde bu iki arkadaş gelmez

7-)Oyun çocuğun gerçek dünyadaki futbolunu da etkiler aşağıda arkadaşları ile maç yaparken arkdaşları ronaldinho ronaldo messi derken kendilerine bizim ki marquinhos der..

8-)Çocuk maç izlerken oyunda gördüğü özelliklerin gerçek oyuncularda da birebir olmasını ister güiza attığı golleri gerçekte de atmazsa tvden umudunuzu kesin

9-)Çocuk tuttuğu takımın gerçek transfer döneminde onun oyunda bulduğu oyuncuları almasını ister ki bunu kulübüne iletemez ve bu çocuğunuzu dahada hırçın biri yapar

10-)FM oynayan çocuk en önemli maçı sırasında rahatsız edilirse o sırada ebeveyni konuşursa çocuk da maçı yenilirse suç konuşan anne veya babanındır ki bunun sonucu gelecek aile dramını konuşmak istemeyiz..

Not:Bu maddeler zararların sadece bir kısmını oluşturur bunlar çoğaltılabilir oyunu hemen silmek sizin elinizde..

Komik geldi paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 12 Eylül 2009; 23:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

FM Zararlıymış..

ABDli ve Japon bir grup bilim adamı 100 milyon fm fanatiği arasından yaklaşık 20 bin i üzerinde bir çalışma yaptı ortaya çıkan sonuç ise fmnin cod counter gibi bir çok savaş silah canavarlı oyunları geride bırakarak açık ara en şiddet unsuru ve şiddete neden olan oyun olduğunu söylediler.Bilim adamlarının araştırma neticeleri şöyle:

1-)FM oyunu fazlasıyla gerçekçidir.Bu nedenle oyunda çocuğunuzun kaybettiği maçlar sonrası şiddete yönelmesi büyük olasılıktır.

2-)Çocuk kaybettiği bir şampiyonlar ligi finalinden sonra hele de golü uzatmalarda yerse anlık sinirinden dolayı en yakının da ki eşyayı duvara fırlatıp kıra bilir.

3-)Aile bütçesini bozabilir nasıl mı çocuk lig de 1.liği ezeli rakibine kaptırırsa sinirini bilgisayardan çıkartabilir ki buda aile bütçesini sarsar.

4-)Aile içi sakatlanmalara yol açabilir şöyle ki çocuk oyunda en sevdiği genç oyuncusunun sakatlandığını görürse (4-5 ay gibi)çıldırır ve sinirini kardeşinden alıp onu hastanelik edebilir.

5-)Çocuğunuzun okul notlarını bilirsiniz pek çok güzel oyun etkiler ama bir pes veya cod 5 oyuncusu sadece oyun sırasında oyunu düşünür lakin fmci bir çocuk ders kitaplarının arkasında yemek masasına kadar her yerde taktikle uğraşır yatmadan önce hangi mevkide kimi oynatacağını düşünür.

6-)Arkadaşlıkları bozabilir şöyle ki iki arkadaş fm oynarken biri bulduğu süper genç ucuz oyuncuyu ona transfer dönemi bittikten sonra söylerse iki dağ bir araya gelirde bu iki arkadaş gelmez

7-)Oyun çocuğun gerçek dünyadaki futbolunu da etkiler aşağıda arkadaşları ile maç yaparken arkdaşları ronaldinho ronaldo messi derken kendilerine bizim ki marquinhos der..

8-)Çocuk maç izlerken oyunda gördüğü özelliklerin gerçek oyuncularda da birebir olmasını ister güiza attığı golleri gerçekte de atmazsa tvden umudunuzu kesin

9-)Çocuk tuttuğu takımın gerçek transfer döneminde onun oyunda bulduğu oyuncuları almasını ister ki bunu kulübüne iletemez ve bu çocuğunuzu dahada hırçın biri yapar

10-)FM oynayan çocuk en önemli maçı sırasında rahatsız edilirse o sırada ebeveyni konuşursa çocuk da maçı yenilirse suç konuşan anne veya babanındır ki bunun sonucu gelecek aile dramını konuşmak istemeyiz..

Not:Bu maddeler zararların sadece bir kısmını oluşturur bunlar çoğaltılabilir oyunu hemen silmek sizin elinizde..

Biraz abartmışlar

• quote:

Düzenleme:Ben bir soru soracaktım,oyunda eğitme tarzı birşey varmış.Yaşlı oyuncuyu gence veriyormuşuz ona tekniklerini vs. öğretiyormuş.Sanchez'in başına Camorenesi'yi vereceğim de öğretmen tarzıNasıl yapıyoruz bunu?Sanki daha önce sormuştum birisi cevaplamıştı ama unuttum nasıl yapıldığını

Cevaplayacak yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 12 Eylül 2009; 22:29:21 >

• Oynayacağım şimdi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Düzenleme:Ben bir soru soracaktım,oyunda eğitme tarzı birşey varmış.Yaşlı oyuncuyu gence veriyormuşuz ona tekniklerini vs. öğretiyormuş.Sanchez'in başına Camorenesi'yi vereceğim de öğretmen tarzıNasıl yapıyoruz bunu?Sanki daha önce sormuştum birisi cevaplamıştı ama unuttum nasıl yapıldığını

Cevaplayacak yok mu?
  • Uyuz oldum. (2008 olsada buraya koyayım dedim)

Football Manager 2009
  • quote:

quote:

Cevaplayacak yok mu?

öncelikle oyuncunun genç olması lazım. player interaction ( oyuncu etkileşimi ) bölümüne girince altta zaten player yanındada seçmen için yaşlı ve tecrübeli oyuncular çıkar. seçersin camoranesiyi ve daha sonra orada "camoranesi will be a good model" gibi seçeneklerden birini seçerek öğrenmesini sağlarsın

• quote:

FM Zararlıymış..

Çok saçmalamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64

Birde daniel opare diye bir adam var. Kendisi mükemmel fizik ozelliklere sahip bildiğin yıkılmıyor adam top kaybetmiyor. Bunu 1.3 milyon dolara aldım 1 sene kiraya verip geri getirdim. Tam dario srnayı 30 a satıp bunu kullanıcam 25 milyon dolarlık teklifi geldi real madridin. Kabul etmedim. Sağolsun adnan polat bole teklif reddedilmez diye adamı aldı sattı bende istifa edip aston villanın başına gectim. 1 sezon sonrada suan oyunda en iyi takım olan juventus 10 milyon dolarlık teklifle geldi bende hemen gittim. Tabi marquinhos kerrision miguel veloso hepsini topladım takımıma tekrar :). Mubarek 290 milyon dolar butce verdiler bana. Oyun bir muddet oynadıktan sonra acayip sarmaya başlıyor.

Adnan Polat bunları hep yapıyor.Benim oyundada benden habersiz Ardayı sattı İntere 80 M YTL ye.

• Bana lazımdı sağol tam zamanında verdin bende 2008'i var
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Uyuz oldum. (2008 olsada buraya koyayım dedim)

Football Manager 2009

öf bæ 35 şut 1 gol
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.