Şimdi Ara

Football Manager 2009 (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marquinhos ve Keirrison takımımda. Bunun yanında miguel veloso mukemmel bir dmc. Willian diye bir regen yetişti inanılmaz hızlı ve bitiricilik muazzam. Tam 4 2 3 1 taktiğinde ofansın ortasında cok iyi. Federico fazio ve zapata breno ve leo defansın ortasındaykende hic sorunum yok şükür. Bu arada henri saivet inanılmaz gelişti .Kullandığım antreman programı sayesinde suan dunyanın en iyi oyuncusu bojan ile birlikte
  • Birde daniel opare diye bir adam var. Kendisi mükemmel fizik ozelliklere sahip bildiğin yıkılmıyor adam top kaybetmiyor. Bunu 1.3 milyon dolara aldım 1 sene kiraya verip geri getirdim. Tam dario srnayı 30 a satıp bunu kullanıcam 25 milyon dolarlık teklifi geldi real madridin. Kabul etmedim. Sağolsun adnan polat bole teklif reddedilmez diye adamı aldı sattı bende istifa edip aston villanın başına gectim. 1 sezon sonrada suan oyunda en iyi takım olan juventus 10 milyon dolarlık teklifle geldi bende hemen gittim. Tabi marquinhos kerrision miguel veloso hepsini topladım takımıma tekrar :). Mubarek 290 milyon dolar butce verdiler bana. Oyun bir muddet oynadıktan sonra acayip sarmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalonn -- 27 Temmuz 2009; 20:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

gsnin başındayım sezon başında lincolnu sattım onun yerine yıldırayı aldım adam 4 5 maç şov yaptı sonra sakatlandı 2 ay düzeldikten sonra yine kadroya aldım yine sakatlandı,sonra düzeldiği an oynadığı ilk maç yine sakatlandı sonrasında aynı böyle oldu sezon bitmek üzere adam elimde patladıacaba iyi bir doktor alsam düzelirmi sık sakatlanması

patch yuklemediysen sorun bundan olabilir. ama bazi oyuncular var hep sakatlaniyorlar mesela kewell da oyle. o oyunculardan kaynaklaniyor. hem yildiray cok yasli yanlis yapmissin bence. celso borgesi alabilirsin , yada lincolnu buyuk ihtimal 8m e sattin , simon vukcevici alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64

Birde daniel opera diye bir adam var. Kendisi mükemmel fizik ozelliklere sahip bildiğin yıkılmıyor adam top kaybetmiyor. Bunu 1.3 milyon dolara aldım 1 sene kiraya verip geri getirdim. Tam dario srnayı 30 a satıp bunu kullanıcam 25 milyon dolarlık teklifi geldi real madridin. Kabul etmedim. Sağolsun adnan polat bole teklif reddedilmez diye adamı aldı sattı bende istifa edip aston villanın başına gectim. 1 sezon sonrada suan oyunda en iyi takım olan juventus 10 milyon dolarlık teklifle geldi bende hemen gittim. Tabi marquinhos kerrision miguel veloso hepsini topladım takımıma tekrar :). Mubarek 290 milyon dolar butce verdiler bana. Oyun bir muddet oynadıktan sonra acayip sarmaya başlıyor.

o kadar butce verirlerse tabi sarar oyun

• Her kariyerde Keirrison, Marquinhos, Veloso gibi aynı oyuncular neden alınır anlamam.Hiç kariyer açmaya gerek yok bana göre, sonuçta dönüp dolaşıp yine aynı oyuncuları alıyorsun.Farklı tatlar denemek bana göre daha keyif verici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Birde daniel opera diye bir adam var. Kendisi mükemmel fizik ozelliklere sahip bildiğin yıkılmıyor adam top kaybetmiyor. Bunu 1.3 milyon dolara aldım 1 sene kiraya verip geri getirdim. Tam dario srnayı 30 a satıp bunu kullanıcam 25 milyon dolarlık teklifi geldi real madridin. Kabul etmedim. Sağolsun adnan polat bole teklif reddedilmez diye adamı aldı sattı bende istifa edip aston villanın başına gectim. 1 sezon sonrada suan oyunda en iyi takım olan juventus 10 milyon dolarlık teklifle geldi bende hemen gittim. Tabi marquinhos kerrision miguel veloso hepsini topladım takımıma tekrar :). Mubarek 290 milyon dolar butce verdiler bana. Oyun bir muddet oynadıktan sonra acayip sarmaya başlıyor.

o kadar butce verirlerse tabi sarar oyun

E yani

• Ya arkadaşlar bu ortak kariyerde bağlanan oyuncu nie bu kadr yavaş. Patchlerle falan düzeldimi bende 9.0.1 var. oynaması resmen işgence yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stevie G.

Her kariyerde Keirrison, Marquinhos, Veloso gibi aynı oyuncular neden alınır anlamam.Hiç kariyer açmaya gerek yok bana göre, sonuçta dönüp dolaşıp yine aynı oyuncuları alıyorsun.Farklı tatlar denemek bana göre daha keyif verici..

Ama bir fark var. O oyuncular artık yedek kalıyo takımda. İlk gözağrılarım olduğu için takıma alıyorum genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacgny

Ya arkadaşlar bu ortak kariyerde bağlanan oyuncu nie bu kadr yavaş. Patchlerle falan düzeldimi bende 9.0.1 var. oynaması resmen işgence yaa

Bağlantı hızınızla alakalı durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

gsnin başındayım sezon başında lincolnu sattım onun yerine yıldırayı aldım adam 4 5 maç şov yaptı sonra sakatlandı 2 ay düzeldikten sonra yine kadroya aldım yine sakatlandı,sonra düzeldiği an oynadığı ilk maç yine sakatlandı sonrasında aynı böyle oldu sezon bitmek üzere adam elimde patladıacaba iyi bir doktor alsam düzelirmi sık sakatlanması

doktor olarak gianni nanni ve gary lewin öneririm
  • quote:

Marquinhos ve Keirrison takımımda. Bunun yanında miguel veloso mukemmel bir dmc. Willian diye bir regen yetişti inanılmaz hızlı ve bitiricilik muazzam. Tam 4 2 3 1 taktiğinde ofansın ortasında cok iyi. Federico fazio ve zapata breno ve leo defansın ortasındaykende hic sorunum yok şükür. Bu arada henri saivet inanılmaz gelişti .Kullandığım antreman programı sayesinde suan dunyanın en iyi oyuncusu bojan ile birlikte

Şu antrenman programını bizimle de paylaş o halde. Benim oyuncular gelişiyor sezon sonuna doğru düşüyor özellikler, birkaç ay sonra tekrar yükseliyor. Herkes kafasına göre gelişiyor takılıyor gençler kafalarına göre. Anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Marquinhos ve Keirrison takımımda. Bunun yanında miguel veloso mukemmel bir dmc. Willian diye bir regen yetişti inanılmaz hızlı ve bitiricilik muazzam. Tam 4 2 3 1 taktiğinde ofansın ortasında cok iyi. Federico fazio ve zapata breno ve leo defansın ortasındaykende hic sorunum yok şükür. Bu arada henri saivet inanılmaz gelişti .Kullandığım antreman programı sayesinde suan dunyanın en iyi oyuncusu bojan ile birlikte

Şu antrenman programını bizimle de paylaş o halde. Benim oyuncular gelişiyor sezon sonuna doğru düşüyor özellikler, birkaç ay sonra tekrar yükseliyor. Herkes kafasına göre gelişiyor takılıyor gençler kafalarına göre. Anlayamadım.

benim kendi yaptığım program var istersen paylaşayım ama nerden bulacağımı öğretmen gerek
    mevkiler: gk
    dc
    dm
    defans kanatları
    ofansif orta sahalar
    forvetler

ama koçları siz ayarlamanız lazım
    editörle tüm koçların özelliklerini 20 yapın yıldızlar tam dolu oluyor.

• Yeni patch ile beraber koçların yıldız olayı da değişti biliyorsunuz. Artık sistem şu şekilde;

quote:

DDM = Determination + Discipline + Motivating

Strength and Aerobics

Fitness * 9 + DDM * 2
    >= 270 -> 7
    >= 240 -> 6
    >= 210 -> 5

Goalkeeper

Goalkeeping * 2 + DDM
    >=90 -> 7
    >=80 -> 6
    >=70 -> 5

Tactics

Tactics * 2 + DDM
    >=90 -> 7
    >=80 -> 6
    >=70 -> 5

Ball Control

Technique * 6 + Mental * 3 + DDM * 2
    >=270 -> 7
    >=240 -> 6
    >=210 -> 5

Defense

Defense * 8 + (Tactics + DDM) * 3
    >=360 -> 7
    >=320 -> 6
    >=280 -> 5

Attack

Attacking * 6 + Tactics * 3 + DDM * 2
    >=270 -> 7
    >=240 -> 6
    >=210 -> 5

Shooting

Technique * 6 + Attacking * 3 + DDM * 2
    >=270 -> 7
    >=240 -> 6
    >=210 -> 5

Set Pieces

(Attacking + Mental + Technique) * 3 + DDM * 2
    >=270 -> 7
    >=240 -> 6
    >=210 -> 5

Examples:

strength, aerobics
    fit 20 + ddm>= 45 =7
    fit 19 + ddm>= 50 =7
    fit 18 + ddm>= 54 =7
    fit 17 + ddm>= 59 =7

goalkeeper
    gkp 20 + ddm>= 50 =7
    gkp 19 + ddm>= 52 =7
    gkp 18 + ddm>= 54 =7
    gkp 17 + ddm>= 56 =7
    gkp 16 + ddm>= 58 =7
    gkp 15 + ddm>= 60 =7

tactics
    tac 20 + ddm>= 50 =7
    tac 19 + ddm>= 52 =7
    tac 18 + ddm>= 54 =7
    tac 17 + ddm>= 56 =7
    tac 16 + ddm>= 58 =7
    tac 15 + ddm>= 60 =7

defense
    def 20 + (tac+ ddm)>=67 =7
    def 19 + (tac+ ddm)>=70 =7
    def 18 + (tac+ ddm)>=72 =7
    def 17 + (tac+ ddm)>=75 =7
    def 16 + (tac+ ddm)>=78 =7
    def 15 + (tac+ ddm)>=80 =7

Arada bu bilgiyi de verdikten sonra, eğer koçlarımız iyi olduğunda oyuncularımız hızlı ve güzel gelişiyorsa training dosyasını alayım. Bu dosya ise,

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\schedules

içerisinde bulunuyor. Editör olayını felan bilmiyorum, kullanmak da istemiyorum. Upload etmekle uğraşamam diyorsan msn adresim profilimde var, ekleyip oradan gönderebilirsin. Zaten ufacık bir şey.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 27 Temmuz 2009; 21:20:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

http://r apidshare.com/files/260681601/Avalon.tsh.html

Kullandığım antreman programı bu. Belgelerim sports interactiveden schedules klasorune atın. Eğer ole bir klasor yoksa kendiniz yaratın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalonn -- 27 Temmuz 2009; 22:11:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stevie G.

Her kariyerde Keirrison, Marquinhos, Veloso gibi aynı oyuncular neden alınır anlamam.Hiç kariyer açmaya gerek yok bana göre, sonuçta dönüp dolaşıp yine aynı oyuncuları alıyorsun.Farklı tatlar denemek bana göre daha keyif verici..

bencede...ben mesela keirrisonnu gözlemciyle keşfettim bide bogres var onuda ankaragücü almış ordan buldum genelde bu oyunu oynayanların çoğu ya programla geleceğin yıldızlarnı buluyorlar yada fan sitelerinden isimleri alıp transfere başlıyor netteki kariyerlerin çoğundada transferler hep aynı ezbere oynamak sarmıyor anlıcağın
  • bende aksine böyle herkesin aldigi oyunculari hayatta almam onun yerne sürekli taninmis oyunculari secerim
  • arkadaslar uzun zamandır fm oynuorum ta kıı 98 yılından berı :) ancak bu fm09 a yenı basladım sarmamıstı pek... dota hastasıyım o oyun da bayınca buna gecıyım dedım... ancak oyunu kurdum we ne yapıcamı sasırdım ( uzun yıllardan berı oynayan bırısı olarak garıpsedım kendımı). oncelıkle potg taktıgını cok methetmıssınız bı deneyeyım.ancak bu sıstemde gordugum kadarıyla takımı ıpten alacak we zafere goturucek kısım (aslında her zaman boyledır ama bu taktıkte bıraz daha goze batırılmıs) orta saha oyuncuları.bazı arkadaslar roma takımının bu taktık ıle mukemmel oynadıgını soylemıs.yenı sezon kadrolarını bılmdıgım ıcın sızden oyuna baslamadan once hangı takımla baslamam gerektıgını danısmak ıstedım.taktıgım potg olacak.... aynı zamanda kafamda bıkac oyuncu war onları almam sart bu taktıgı gorunce buna gore bı degerlendırme yapabılırmısınız? taktıge uyabılen bı takım we butcesı de bıraz genıs olmalı...

yardımcı olacak arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım
  • niye kimse bişey yazmamış 1 ay :D

bana iyi bi amc lazım ne önerirsiniz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermalshock

niye kimse bişey yazmamış 1 ay :D

Magne Hoseth , denenmiştir. FM 2008'de denedim 2009 da çok kötü olamaz heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermalshock

niye kimse bişey yazmamış 1 ay :D

Kaka
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.