Şimdi Ara

Football Manager 2009 (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Onur__

Herkese merhaba,

Ben Fm 09'u 1.0 versiyon ile oynuyordum,

Ta ki bir gun oyun her zaman ayni gunde ayni hatayi verene kadar..

Ondan sonra da finallerimden dolayi uzerine gidemedim.

Simdi 3.0 versiyon yukleyip, bu versiyonun patch'ini de kurup, futbolcu ve takim ayarlamalarini yapabilmek icin database tarzinda bir programa ihtiyacim var sanirim.

Bunlar icin bana yardimci olabilecek biri var mi?

Simdi hali hazirda yuklu olan 1.0 FM09'un uzerine direk olarak 3.0 mi kurmak gerekir, uzerine patch'ini yaptiginda olur mu, yoksa once 1.0 versiyonu calistirmak icin gerekli olan patch'i silmek mi gerekir?

Futbolcu transferleriyle ilgili hazirlanmis bir yama gordum ancak yine de eksikler var, madrid kaka ve ronaldonun disinda da 2 adam aldi sanirim (tevez falan), fenerbahce ozer hurmaciyi aldi, galatasaray da gokhan zan vs. birkac adam aldi veya daha da alacaktir zaten.. Bunun icin database gerekli diye dusunuyorum. Database programi var mi ekstradan?

Onun disinda bir de scout programi falan deniliyor. Bunun ne oldugu konusunda da bir bilgim yok ama ne ise yarar?

Kisaca 1.0 olan oyunumu 3.0 + patch (ilac) + database (guncel transferler olmasi icin) ile oynamak istiyorum...

Yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden

öncelikle 2.0yı yüklemen sonra 3.0yı yüklemen lazım.İlacını iste oyun cehenneminden bulabilirsin veya googlede aratarak.Databese için turksportal.nete göz atmanı öneririm.

Arkadaşlar benimde 9.3 patchinin ilacıyla ilgili bir sorunum var.Her denileni yaptım.İnternet açık olmadan kurdum oyunu.Oyun simgesine tıkladığımdaki gelen ekranda phone activation gelmiyor sadece online activation oluyor.Sorun nedir ?

• arkadaşlar
    ben fmrte indirdim açtım çalıştırdım ama edit yapamıyorum heryerde bad lang file yazıyor
    profilde msnim var biriniz yardım eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 28 Haziran 2009; 18:53:59 >
  • Arkadaslar fm 09 son patch yukledim sorunsuz oynuyordum fakat 1 ay oynamadım simdi kısayola basınca biraz beklio ve hic bisi demeden acmıor oyunu biri yardım edebilirmi=???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşlar
    ben fmrte indirdim açtım çalıştırdım ama edit yapamıyorum heryerde bad lang file yazıyor
    profilde msnim var biriniz yardım eder misiniz

Büyük ihtimal ile dil dosyasında yanlış değişiklik yapmışsınız. Programı tekrar indirirseniz problemin çözülecektir.
  • Fm 2008 de kimz vardı 2009 da ona benzer tek,çılgın ve istikrarlı bir taktik bulabilen oldumu acaba? yabancı forumlarda gördüğüm en istikrarlı thebetterhalf ın taktik paketleri var ( eleman iyi kasıp hazırlamış gerçekten) fakat her taktikte 7-8 set var ve taktiklerle boğuşmak cidden bayıyor 3-5 maç sonra.
  • Yahu bu Galatasaray yönetimi nedir böyle? Ömrümü yediler ilk sezon sonunda Kewell, Meira, Baros, Linderoth, Ümit, Orkun, Nonda vs hepsinden 20 milyon para kazandı kulüp. 4 milyon transfer bütçesi verdiler sadece. Ben de İbisevic'i aldım. Kadrom geniş ve iyi ama sadece 5 yabancım var 1,5 sene oldu başlayalı. Aslantepe'ye yeni geçtik, ekonomi düzeliyor mu acaba bilen var mı? Böyle giderse transfer yapamıyorum ve zevki kalmıyor. Genç yetenek bile alamıyorum çünkü 1 milyon eurp bile ayıramıyorum transfere.
  • Oynamak için hangi parth leri yüklemek gerekiyor son transferler de dahil olması için?
    Bilen arkadaşlar bana pm ile link atarlarsa sevinirim.
  • Oyunda şöyle bir durum var daha önce söylendi mi bilmem;

Yeni oyuna başlayacağımız vakit Brezilya Ligi'ni seçersek oyunun başlangıç tarihlerinde December 2007 ve December 2008 çıkıyor. Bildiğiniz gibi birden fazla lig seçtiğinizde istediğiniz ligin başlangıç tarihinden başlayabiliyorsunuz. Mesela Brezilya ve İngiltere ligini seçtiyseniz eğer, İllâ Temmuz'dan başlamanıza gerek yok, Brezilya liginin başlangıç tarihinden de başlayabilirsiniz.

Yani seçtiğiniz diğer ligdeki takım ile Aralık 2007 ya da Aralık 2008'den başlayabilirsiniz.

Aralık 2007'de başladığım Liverpool kariyerimde Pjanic'i Lyon'dan bedavaya aldım, çünkü o tarihte 17 yaşındaydı ve resmi sözleşmesi bulunmuyordu. Chiellini, Demichelis, Cristiano Ronaldo gibi oyuncuların sakatlığı yoktu. Yalnız başladığım tarih İngiltere liginin sezon arasına tekabül ettiği için size tam yarım yıl maç oynatmıyor (Ligin ilk yarısını simüle edemiyor oyun, etse zaten FM 2008'den farkı kalmazdı). Bundan mütevellit tüm oyuncularınız 7-8 ay boyunca maç yapmıyor. Zaten oynanacak maç 200 günden fazla bir süre sonunda olduğu için kimse üzülmüyor ama oyuncuların özelliklerinin düşmesi olası. Ben antrenman programını hiç ellemedim, hiç koç da almadım ve düşüş olmadı. Artış olan oyuncuların artan özellikleri bazen düştü ama lig başladığında tekrar yükseldi.

Sanırım bunun tek yararı December 2008'den başlayıp ileri tarihlerde oyuncuların serpildiği yıllarda oynamak isteyenlere sunduğu olanaklar olsa gerek. Yoksa yalnızca Pjanic'i bedavaya, o da yalnızca Lyon seviyesinde ya da üstünde bir takımla almak için Brezilya tercih edilmez. Sonuçta günler öyle de böyle de geçiyor, di mi Benjamin?

• quote:

Orjinalden alıntı: safkan afgan

--------------------Villa----------------------
    Mata--------------Silva-------------Joaquin
    ----------Ze Roberto -- Ballack------------
    Panucci - Marchena - Raul Albiol - Miguel
    --------------------Renan-------------------

Valencia'ya şu kadroyu kurabilsem iyi olacak ama maaş beğendiremiyoruz, sanki Katar'a gidiyonuz, VALENCIA'ya gelceniz, hep birlikte bişeyler yapacaz işte. Ze Robert, Ballack..

genç kadro kursaydın bea
  • Arkadaşlar siz Crash Dumps hatasını nasıl çözdünüz?Birçok yolu varmış sizinkileri deneyeyim dedim.Windows'un Sasler mi ne öyle bir güncellemesini falan indirmek gerekiyormuş doğru mu?
  • Valla bu hatanin cozumu var mi bilsem hic 903 falan yuklemeye ugrasmaz, direk 901 den devam ederdim ama henuz duymadim cozumunu..
  • Arkadaşlar modfier kullanan var mı şimdiye kadar araştırdım çincesini buldum ondanda anlamadım. Varmı güzel çalışan anlaşılabilir? Varsa upload bekliyorum lütfen...
  • Bjk kadrom şöleydim format attım pcye gitti güzelim kadro

---------------------Rüştü------------------------

-----Serdar K----------Samba---------i.Toraman----İ.üzülmez----

--------------------------Tymoscuk----------------------

------D.Srna------------Delgado----------------Neri Cardozo---

---------------------R.Palacio-------Mevlüt E------
  • oyuna suanda acayip gicik olmus durumdayim gercekten muazzam bir kadro var ama yinede rakipler genelde maca favori cikiyorlar ve ya yeniyorlar yada berabere bitiyor mac. mutlaka gol yiyorum maclarda.

tothennam:

--------------------gomes--------------------------
    zebina------woodgate------miranda---------dede
    -------------------veloso--------------------------
    bentley----------vukcevic(taktak)------------------modric(gio dos santos)
    -----------------alex de souza(borges)-----------------
    ----------------cardozo(keirrison)(pavlyucenko)

ben daha ne yapayim bu takima. takim raporu alinca heresey cok iyi diyor ama maclari kaybediyorum. kaybettigim takimlarda aston villa blackburn falan

taktigimide degistirdim gene olmamisti. alexi de orta sahaya alip bentley ile modrici amrl oynattim gene tik yok

• ya fm'de sadece Türkiye ligini seçip oyuna başladm. Diğer liglerden teklif falan gelebiliyomu bana oynayabiliyormuyum yani otomatik açılıyor diye biliyodum ama???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacgny

ya fm'de sadece Türkiye ligini seçip oyuna başladm. Diğer liglerden teklif falan gelebiliyomu bana oynayabiliyormuyum yani otomatik açılıyor diye biliyodum ama???

Hayır diğer ligler otomatik açılmıyor malesef..
  • İlk sezonda oyunun başında sacking i kapatmama rağmen ikinci sezon başlar başlamaz kovuluyorum.Bütün kulvarlarda şampiyon olmama rağmen.Borç da yok.2 takımla oynadım ikisinde de aynı sebebini bilen var mı?
  • Son transferlerle editlenmis database henuz cikmadi mi?

Transfer sezonunun bitmesi mi bekleniyor bunun icin?
  • Arkadaşlar, çalışma izni ne demek ya ?

4 tane oyuncu aldım. Maliyetleri yaklaşık 30 milyon Euro falan ama nedense lig başladı 10. hafta oldu ve hala ÇLŞ yazıyo kırmızı bi şekilde ve oyuncuları oynatamıyorum. Çalışma iznine ihtiyaçları varmış :S

Devre arası falan takıma nasıl katacam onları. Bi yardım bi zahmet :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar benimde 9.3 patchinin ilacıyla ilgili bir sorunum var.Her denileni yaptım.İnternet açık olmadan kurdum oyunu.Oyun simgesine tıkladığımdaki gelen ekranda phone activation gelmiyor sadece online activation oluyor.Sorun nedir ?

bende de aynı sorun var. nasıl çözeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.