Şimdi Ara

Football Manager 2009 (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende çok transfer yapıyorum ama oyuncu güçlü olduğu zaman uyum falan hikaye :)
  • arkadaşlar aranızda milli takım çalıştıran var mı.nasıl oluyor zevkli mi yoksa kulüp daha mı iyi birde aynı anda kulüp ve milli takım çalıştırabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

arkadaşlar aranızda milli takım çalıştıran var mı.nasıl oluyor zevkli mi yoksa kulüp daha mı iyi birde aynı anda kulüp ve milli takım çalıştırabiliyor muyuz?

evet ben çalıştırıyorum..

2016 yılındayım. Takımım fenerbahçe, geçen sezon arsen wengeri fransadan kovdular,bende teklif ettim kabul ettiler . iki takımı aynı anda yönetiyorum. bayağı bi zevkli..birtane fransız oyuncum var fenerde onu milli takımda oynatıyorum daha iyi oynuyor..tavsiye ederim yani zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

arkadaşlar aranızda milli takım çalıştıran var mı.nasıl oluyor zevkli mi yoksa kulüp daha mı iyi birde aynı anda kulüp ve milli takım çalıştırabiliyor muyuz?

evet ben çalıştırıyorum..

2016 yılındayım. Takımım fenerbahçe, geçen sezon arsen wengeri fransadan kovdular,bende teklif ettim kabul ettiler . iki takımı aynı anda yönetiyorum. bayağı bi zevkli..birtane fransız oyuncum var fenerde onu milli takımda oynatıyorum daha iyi oynuyor..tavsiye ederim yani zevkli

direk gelen teklifi kabul ediyoruz dimi.extradan birşey yapmıyoruz.bana da brezilyadan teklif gelmişti keşke kabul etseydim

• Teklif gelirse edersin olur biter,ama sen teklif edersin, adamlar düşünür belkide almazlar beni aldılar ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Arkadaslar takimin kadro uyumu kotu gozukuyor. Bu tam olarak ne demek oluyor? Aldigimiz sonuclar gayet basarili neden boyle diyor olabilir? Takim icinde uyumsuzluk var sanirim da bunu gidermek icin ne yapmali?

nereden bakılıyo kadro uyumuna. ben bulamadım
  • quote:

Teklif gelirse edersin olur biter,ama sen teklif edersin, adamlar düşünür belkide almazlar beni aldılar ama

çeklere gittim bakalım sonuç nasıl olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Arkadaslar takimin kadro uyumu kotu gozukuyor. Bu tam olarak ne demek oluyor? Aldigimiz sonuclar gayet basarili neden boyle diyor olabilir? Takim icinde uyumsuzluk var sanirim da bunu gidermek icin ne yapmali?

nereden bakılıyo kadro uyumuna. ben bulamadım

Menajer>Galatasaray(Takim ismin yani)>Guven
  • quote:

quote:

Teklif gelirse edersin olur biter,ama sen teklif edersin, adamlar düşünür belkide almazlar beni aldılar ama

özgürde sanırsam çeklerde, pek iyi değil diyordu ama

• quote:

quote:

quote:

bak eyluldeyım en sakın eleme macı subatta var o zamana kadar hazırlık macları var inş. o aralarda takımı toplarım.menejerlık oyununun beni bu kadar saracagını hiç düşünmuyordum ama gitgide daha çok sevmeye basladım

• arkadaşlar yaa bana biri scout programı versin indirdim 5-6 tane çalışmıyor sürekli hata vriyor..
    data base bilmemne felan 1234 felan bu tarzda bi hata veriyor.. fm 2009 9,3 yaması ile oynuyorum

biri pm ile link atabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 11 Mayıs 2009; 18:18:03 >
  • bu oyunu nerden bulup indiricez ? illa cd mi lazım arkadaşlar ?
  • quote:

quote:

quote:

2009-2010 yıllarında iyidir Çek. Ben 2014'teyim oyuncu kalmadı doğru düzgün.Kalanlar da 34-35 yaşlarında olduğu için memnun değilim

• arkadaşlar fm scout çalışan ltfenn
  • Profiteerr pm bak..

Yasak mı acaba scout linki vermek? değilse buraya koyayım..

9.3 uyumlu..
  • quote:

Profiteerr pm bak..

Yasak mı acaba scout linki vermek? değilse buraya koyayım..

9.3 uyumlu..

banada pm atabilirmisiniz?
  • tabi..
  • Fatih,

teşekkürler..
  • önemli değil..
  • Scout için pm alabilirmiyim. Bir de 9.3'de huge database nasıl yapabiliriz ?
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.