Ya arkadaşlar olacak iş değil yaa Bizim Demirören kafasına göre oyuncu satıyor, iyi teklif geldiğinde Hakan Arıkan'ı 1,6 milyon a sattı
keşke onu sadece bizim demirören yapsa, bazı kulüp başkanları kafasına göre oyuncu satarken, çoğu kulüp başkanıda çok iyi bir teklifte bizi iplemeden satışı gerçekleştiriyor. öyle birşey yaşamamak istiyorsan barcelona, chelsea gibi zengin kulüpleri yöneteceksin. yoksa hangi kulüpte olursan ol bu tehlikeyi yaşama durumun yüksek.
ben de büyük takım yönetmeyi sevmiyorum. Beşiktaş'ı da yeni başladım diye almıştım zaten. Beşiktaştan sonra alacağım takım orta sıralarda mücadele eden bir ingiliz takımı olur
Ulan Yıldırım Demirören defol git artık yaa. Oyun da bile senin rezilliğini çekiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
9.3.0 uptadenin yükleyebilen var mı?
9.3.0 update en rahat yükleneni, 9.0.1 ve 9.2.0 daki gibi hiç uğraştırmıyor. Tertemiz oyunu yükleyip, 9.3.0'ü yüklüyorsunuz, sonra da Reloaded grubunun key'ini yapıyorsunuz.
selam agalar bi şey soracam.Ben FM 2009 oynuyom ama maça başlarken taktiğimi yapıyorum ve ok diyorum ama maç başlamıoo.oyun donuyoo.görev yöneticisini açıyorum program yanıt vermiyo diyo.bi çözümü var mı bunun.bilen varsa bi yardımcı olsun.
ya millet 9.1.0 i yukledim bilgisayara malum bazı yollarla key falan istemeden oynuyordum. az once 9.3.0 yukledim ustune tabi key için yaptıgım işlemler 9.1.0 için geçerli oldu ve benden product key istiyor şimdi ne yapmak lazım ki???
9.0.3 ü de yükledikten sonra 3d maçlar gayet akıcı ve hızlı oldu.Fakat fixture ilerlemesi eski serilere göre çok yavaş.Üstelik 3 lig ve large database de.Bu oyundan kaynaklanan bir sorun mu yoksa sistemimi update etmem mi gerekiyor?(P4 3 ghz,1 gb ram,Radeon x1650)
ustteki sorunu hallett,m bu seferde oyunu acmaya calıstıgımda hiç açılmadan hata veriyor. fm.exe bir sorunlla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.. pffff nalet olsun içimdeki şu fm sevgisine
gncl
quote:
Orjinalden alıntı: SANQUIS
quote:
Orjinalden alıntı: linkin_park20
bi de image koymayı becerebilsem. png diyemi olmuyor ki?
Hayır.Senin koyduğun link, resmin direk linki değil.Direk linki bu;
Ayrıca bende Standard Liege ile 2018 yılındayım.Gerçekten çok zevkli bi kariyer oldu, artık sıkılsamda oynamadan edemiyorum.Bu arada aynen dediğin gibi regenler çok dehşet.
2018 2021 diyorsunuz ben daha 2010 dan öteye gidemedim
ben de bende :)
Pavlyuchenko ilk sezon
bu nerden indirebilirm arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisniiz
bide bende 2008 vardı oyunda ne transfer yapabiliyordum nede doğru dürüst maç kazanabiliyordum derbileri kazanıyordum sonuncuya kaybediyordumm
quote:
Orjinalden alıntı: delgadoeyyup
bu nerden indirebilirm arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisniiz
Orjinal olarak satın alabilirsin veya warez sitelerinden korsan olarak download edebilirsin. Forumda korsan link vermek yasak ama
biraz garip bir soru olucak ama santrafor ile forvet arasında ne fark var
Arkadaşlar Oscar Cardozo denilen arkadaş herhalde leblebi gibi gol atıyor desem yalan söylemiş olmam. Senede toplamda 30 dan aşağı gol atmıyor. Frikikler her 2 taraftanda iyi vuruyor. 8-10 tane firikik golü var senede. Hava toplarını zaten saymıyorum. Birde en olmadık zamanda çaatt diye şutla 30 metreden topu sokuyor. Herkese şiddetle tavsiye ederim kesinlikle pişman olmayacaksınız.
quote:
Orjinalden alıntı: bjkoptimus
Arkadaşlar Oscar Cardozo denilen arkadaş herhalde leblebi gibi gol atıyor desem yalan söylemiş olmam. Senede toplamda 30 dan aşağı gol atmıyor. Frikikler her 2 taraftanda iyi vuruyor. 8-10 tane firikik golü var senede. Hava toplarını zaten saymıyorum. Birde en olmadık zamanda çaatt diye şutla 30 metreden topu sokuyor. Herkese şiddetle tavsiye ederim kesinlikle pişman olmayacaksınız.
Nazar değmesin.. :) bende bu oyuna 1 hafta oldu başlayalı.. çok karmaşık geliyor şuan.. pes gibi değil tak oyna yok.. bir sürü şey var :).. cardozo yuda alıcam transferi becerebilirsem :)
quote:
Orjinalden alıntı: hulusi
quote:
Orjinalden alıntı: bjkoptimus
Nazar değmesin.. :) bende bu oyuna 1 hafta oldu başlayalı.. çok karmaşık geliyor şuan.. pes gibi değil tak oyna yok.. bir sürü şey var :).. cardozo yuda alıcam transferi becerebilirsem :)
Logo, face pack paketlerini indirmeyi unutma insana daha bir hoş geliyor o zaman oyun
quote:
Orjinalden alıntı: My StyLe_
cevaplıyabilecek bir arkadas yok mu??
quote:
quote:
cevaplıyabilecek bir arkadas yok mu??
forvet oyuncusu atak özellikleri iyi olan,hızlı ve dikine oynayabilen,çalım atma yeteneği olan oyuncu tipidir.örnek olarak messi,ronaldo gibi oyuncular birer forvettir. santrafor ise güçlü ve top tutabilen,vuruş gücü ve bitiriciliği yüksek,hava toplarına hakim oyuncudur.ibrahimovic,hakan şükür gibi. forvet oyuncuları hücumda her yerde oynayabilir.gerek kanat gerek forvet arkası gerek forvet. santrafor ise sadece ileri uçta görev alır ve takımın gol yükünü çeker.
Santrafor dediğimiz şey forvettir. FOrvetler sağforvet solforvet ortaforvet olur. Ortaforvet de santraforudur. Bilmem anlatabildimmi?