Şimdi Ara

football manager 2009 veya daha öncesi için oyuncu aramada ele alınan özellikler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Football Manager 2009-2008-2007 gibi sürümlerde işinize yarayabileceğini düşündüğüm bir konuyu paylaşmak istedim.Sitede yeni olduğum için bu konu daha önce işlendi mi bilemiyorum. Arzu eden arkadaşlar buradan yararlanabilir. (tabi genie scout kullanıyorlarsa )

• Teşekkürler. Kaleci seçiminde tam bir rezaletimdir. Onun için hep pahalı olanı almışımdır. İşime yaradı.
  • Arkadaşlar sanırım cümlemin sonunu yanlış yazmışım. Genie Scout KULLANMAYANLAR olacak.. Ayrıca iki adet forvet seçeneği var. Birincisi yani hızlanma özelliği olan forvet tipimiz PACEY FORVET olarak adlandırılan HAREKETLİ FORVETTİR. İkinci forvet tipimiz ise TARGET MAN olarak adlandırılan PİVOT FORVETTİR.Bilgilerinize...
  • Arkadaşlar konuya yorumlar yaparsanız sevinirim hem ben hatalarımı düzeltmiş olurum hem de ortak paylaşımlar sayesinde bu konuyu daha derinlemesine incelemiş oluruz sadece bakıp geçmeyin lütfen..
  • Oyle her oyuncu icin ayri ayri suna dikkat edin diye yazmayacagim ama her oyuncuda kesinlike dikkat ettigim 3 ozellik vardir. Determination, Work Rate, Team Work. Bu 3 ozellikden biri bile dusuk olsa o oyuncuyu almam eger cok cok sevdigim bir oyuncu degilse.
  • bu dediğini tam olarak uygulayabilmek için oyunu açarken oyuncu özelliklerini gizleme seçeneğini kaldırmak gerekiyor onun için ben bu dediğini hiç kullanmam nadir kullanırım onun yerine gözlemci alırsın onlara başarılı oldukları ülkelerde bi araştırma yaptırırsın o daha faydalı oluyor.gözlemcisi (scout) olmayan zaten pek gelişmemiş takım oluyor bu taramayı yapsa bile bi işe yaramaz en tanınmış oyuncualrın bile özellikleri görünmüyor :) onun için pek faydalı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Oyle her oyuncu icin ayri ayri suna dikkat edin diye yazmayacagim ama her oyuncuda kesinlike dikkat ettigim 3 ozellik vardir. Determination, Work Rate, Team Work. Bu 3 ozellikden biri bile dusuk olsa o oyuncuyu almam eger cok cok sevdigim bir oyuncu degilse.

bende özellikle fiziksel özelliklerine çok dikkat ederim hız hızlanma iyi olacak eğer iyi değilse diğer özellikleri çok iyi olacak ancak o zaman kendini kapatır riquelme gibi :D .takım oyunu ve çalışma oranı yüksek olan oyuncuların özellikleri kötü olsa dahi takım oyuncusu oldukları için hep yüksek puanla bitirir maçı onun için bu ikisi bi futbolcu için çok önemli.

defansta konsantrasyon da çok önemlidir.defansif orta sahada stamina ve strength i unutmuşsun onlar olmazsa kaldır at defansif orta sahayı + passingi iyi olmalı first touch ta iyi olsa iyi olur

• Dikkat edersen sadece o 3 ozellige bakarim demedim :) O 3 ozellik dusukse diger ozelliklere bile bakmam anlaminda soyledim onlari. O 3 ozellik iyiyse sonra diger ozelliklerine bakarim tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Dikkat edersen sadece o 3 ozellige bakarim demedim :) O 3 ozellik dusukse diger ozelliklere bile bakmam anlaminda soyledim onlari. O 3 ozellik iyiyse sonra diger ozelliklerine bakarim tabi ki.

yok ben seni desteklemek için yazdım o mesajı diğer geri kalanı görüş bildirmek içindi :D yanlış anladın beni
  • Görüşler için sağolun.. Ben bunları çeviri yaparak sizlere aktardım. Oyunun içinde geçen hints and tips bunlar. Bunlara katkı olarak aradığınız ne gibi özellik varsa ekleyebilirsiniz. Ama temel özellikleri bunlar sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedivLL

Görüşler için sağolun.. Ben bunları çeviri yaparak sizlere aktardım. Oyunun içinde geçen hints and tips bunlar. Bunlara katkı olarak aradığınız ne gibi özellik varsa ekleyebilirsiniz. Ama temel özellikleri bunlar sanırsam.

ama tekrar söylüyorum bu dediğini rahat yapabilmek için oyuncu özellikleri gizleme seçeneğinin kaldırılı olması gerek yoksa çoğu oyuncuda özellikle potansiyel vaadeden oyuncularda pek işe yaramaz çünkü zellikleri gizli oluyor
  • O konuda sonuna dek haklısın zaten. O zaman ben hints and tips'deki scout kısmının çevirisine de başlayayım böylece birbiriyle alakalı bu iki konuyu genişletelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.