Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cdnm47

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

Arkadaşlar müjdemi isterim..

FM2009 spikeri için Türkçe olayını çözmüş bulunuyorum... şuan onun üzerinde çalışıyorum ve çalıştığım dosya tamamen çalışıyor..
    yakında screenshot koyucam.. =)
    sorunsuz olarak dosya çalışmaktadır..

şimdilik bunlarla yetinin arkadaşlar..
     Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

bittimi peki?

çabuk bitir kardeşşşşş yaa bi türkçe hemen çıkmıyo yaa bi başlayamadım dogru düzgün....

bu arada arkadaşlar bu yamaları boyle koymanız çok iyi olmuş emegi geçen herkeze tşk edrm

• Arkadaşlar ben oyunda tatile gidemiyorum oyunun ana menüsüne dönüyor "go on holiday" dediğimde nasıl tatile gidebilirim her maçı oynayarak 1 sezon geçtim bayıyor çözümü bilen varmı??
  • fm2009 save game editor isteyenler var ise buradan indirebilirler, kapsamlı bir fm2009 kayıtlı oyun editorü

rapidshare.com/files/167176796/editor_FM_2009.rar

çalışması için bilgisayarınızda dot net framework 3 yüklü olması gerekiyor. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam -- 25 Kasım 2008; 13:05:12 >
  • arkadaşlar çevirmeye daha dün gece başladım.. gerçekten zor sadece spiker olayı bile.. 1-2 güne kadar biter..

"go on holiday" olayı şuan sadece orjinal oyunlarda çalışıyor... korsan oyunlarda tatile çıkma olayı yok ama sanırım bazı orjinal oyunlarda da çalışmıyormuş, söyleyenler var bunu.
    yakın bi zamanda yeni bir yama çıkacak ozaman çıkarsınız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar çevirmeye daha dün gece başladım.. gerçekten zor sadece spiker olayı bile.. 1-2 güne kadar biter..

"go on holiday" olayı şuan sadece orjinal oyunlarda çalışıyor... korsan oyunlarda tatile çıkma olayı yok ama sanırım bazı orjinal oyunlarda da çalışmıyormuş, söyleyenler var bunu.
    yakın bi zamanda yeni bir yama çıkacak ozaman çıkarsınız artık

Evet bende araştırdım korsan oyunda tatile çıkamıyoruz cevap için sağol

• korsan oyun hakkında konuşmassak iyi olur arkadaşlar başlık güme gitmesin.
  • Arkadaşlar çok fazla sakatlık sorunu yaşıyorum.Antrenman paketi felan da eklemedim hiç.Takımda 10'a yakın sakat adam var.Bunu nasıl halledebiliriz ?
  • patch 9,1 i yüklediysen biraz azalacaktır.. ama yeni bi yama bekleniyor onda giderilmesi gerek sanırım..
  • fm modifier ile amma velakin henüz daha çıkmadı ne hikmetse.
  • Beyler taktiği nasıl ayarlamalıyım ya. Geçen sezonu hemen hemen buna benzer taktiklerle oynadım lig,türkiye kupası,türkiye süper kupasını açık ara aldım ama şampiyonlar liginde bayattım. Mata adında 20 yaşındasüper birini aldım frikiklerde 00% gol atıyor alexin gençlik yılları gibi çok taktik biri. Forvet kıtlığı var aynı zamanda bu kadroyu nasıl ayarlamalıyım batırıyorum gibime geliyor

• selam.
    daha öncede aynı sorunla karşılaşan olmuş ama cevap albilmiş mi bilmiyorum. bulamadım.
    oyunu sorunsuz şekilde yükledim. fakat kısayolu çift tıkladığımda hiç bir şey olmuyor. ole bakıyo masaüstü suratıma hala. defalarca baştan yükledim oyunu sonuç yok. ama aynı cd den başka bir bilgisayara yüklendi oyun. ne yapmak lazım?
  • korsanla ilgili şeyler mümkünse pm den.

bu arada beklenen oyun içi editör fm modifier 2-3 güne çıkar çincesi mevcut şu anda
  • nedense ısınamadım bi turlu sürekli sakatlık sakatlık
  • logolar için klasörün içine ilk rar dosyasının içindeki dosyayı mı atacağız yoksa 5 tanesinide mi?
  • Arkadaşlar logolar bende de olmadı

5 partıda indirdim.Graphics/pictures/logos klasörlerini oluşturdum belgelerimde.Şimdi bu partları teker teker çıkarıp mı ekleyeceğiz nasıl olacak?(cache sildim)

Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 26 Kasım 2008; 21:21:20 >
  • Arkadaşlar bende bir sorun var anlayamadım. Oyunu kurdum üzerinede 9.1 pacth ini kurdum ve oyuna başladım.Ama oyunda maç esnasında herşey karışıyor 2d classic halinde izliyorum mesela 2-1 öndeyim bir anda maç 2-2 oluyor tabelada ama golü ben görmüyorum..öyle devam ediyor maç, kafamı kaldırıp skor board a baktığımda bakıyorumki 3-2 öndeyim.ve 90 dk tamamlandığında maç bitmiyor continue butonu gelmiyor oyundan çıkmak zorunda kalıyorum..bu olay iki veya üç maçın birinde kesin oluyor. fm08 dede sonradan oluşmuştu bu olay şimdide 09 da böyle neden olabilir anlamıyorum kafayı yicem
  • Arkadaşlar tatile çıkabilen varmı
  • Arkadaşlar oyunda oyunun orjinal teması olsun farklı temalar olsun her yerde yazılar bembeyaz. Beyaz temalarda okunmuyor. Oyunu yeniden yükledim ancak sorunu gideremedim. Neler yapmalıyım ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • İlk mesajda verilen futbolcu resimlerinin linkeleri 8 part ama hepsinde aynı dosyalar var bir karışıklık mı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Beyler taktiği nasıl ayarlamalıyım ya. Geçen sezonu hemen hemen buna benzer taktiklerle oynadım lig,türkiye kupası,türkiye süper kupasını açık ara aldım ama şampiyonlar liginde bayattım. Mata adında 20 yaşındasüper birini aldım frikiklerde 00% gol atıyor alexin gençlik yılları gibi çok taktik biri. Forvet kıtlığı var aynı zamanda bu kadroyu nasıl ayarlamalıyım batırıyorum gibime geliyor

O Takımla Hiçbir sey yapamazsın Luis_Aragonés bir sey yapamıyor senmi yapacaksın

Luis_Aragonés =http://tr.wikipedia.org/wiki/Luis_Aragonés

Hemen Takım Degistir GALATASARAY'ı seç

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.