Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine Olmadı yaptım ordan optionstan ama olmadı nsl yapılcak anlamadım???
  • @PeterPetrelli

bu masaüstü sorununun cache dosyasıyla ilgili olması mümkün değil başka bir dosya daha silmiş vs olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

Crack yaparken update i kuruyoruz. kurduktan sonra
     Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu
    bunu oyunun hedef buluna atıyorum.attıktan sonra oyuna tıklıyorum ve şu çıkıyor

yardım edin
    bu arada @#FireLord# teşekkürler şu olayda başka crack mi bulmam lazım

Hedef buluna atmayacaksın kuracaksın :)
    Ayrıca bunu kurmadan önce 9.0.1 patch yüklemen gerekli

• evet arkadaşlar yep yeni bir skin daha elime geçmiş durumda Steklo '09

FM 2009 için tasarlanan bi skin daha Steklo çok sade ve güzel bir skin.. buyrun..

http://rapidshare.com/files/166769622/stelo.rar

Beşiktaş Yüz Paketi..

http://www.zshare.net/download/51701123188c6d14/

diğer yüz pakerlerini kaldırdım linkleri ölmüş.. kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Kasım 2008; 15:28:24 >

• @profiteer face packlerin linkleri çalışmıyor bi kontrol edebilir misin
  • walla kusura bakma dün gece eklediğimde çalışıyordu.. nyse yenileri geldikçe buldukça eklenicektir..
  • Profiteer eklediklerini ekledim ilk mesaja
  • eywallah saol ustam çok teşekkürler
  • Beyler FM 09 Türkçe Yama çıkmadı mı daha ? Bazı yerlerde oyuncuların Türkçe profil resimlerini görüyorum
  • arkadaslar birsey sorcam mesela 1 korsan oyun en fazla kac pc ye yuklenir bileniniz varmı sigames ole birsey cıkarmıs ya orjinal oyunda acaba korsandada varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereno

arkadaslar birsey sorcam mesela 1 korsan oyun en fazla kac pc ye yuklenir bileniniz varmı sigames ole birsey cıkarmıs ya orjinal oyunda acaba korsandada varmı

ereno o sadece Orjinal oyunlar için geçerlidir orjinal oyunda 5 adet aktivasyon kodu veriliyor 5 hakkın oluyor istersen ayrı ayrı pclerde istersen aynı pc'de 5 kez kullanabiliyorsun.
    Korsan oyunlarda öyle birşey yok olsa kimse yükleyemez oyunu.. ki aynı oyunu milyonlarca hatta milyarlarca kişi bilgisayarına yüklüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

quote:

Orjinalden alıntı: ereno

arkadaslar birsey sorcam mesela 1 korsan oyun en fazla kac pc ye yuklenir bileniniz varmı sigames ole birsey cıkarmıs ya orjinal oyunda acaba korsandada varmı

ereno o sadece Orjinal oyunlar için geçerlidir orjinal oyunda 5 adet aktivasyon kodu veriliyor 5 hakkın oluyor istersen ayrı ayrı pclerde istersen aynı pc'de 5 kez kullanabiliyorsun.
    Korsan oyunlarda öyle birşey yok olsa kimse yükleyemez oyunu.. ki aynı oyunu milyonlarca hatta milyarlarca kişi bilgisayarına yüklüyor

http://www.resimupload.com/ds192661408_adsız.html

bu nedemek peki ok deyince oyundan atıyor hatta turkcesinide yazayım
    Diyo ki:

Kopya koruma sistemi football manager kopyanızı doğruluyamadı.

Oyun başladığı zaman sürücünüzde geçerli dvd olduğundan lütfen emin olun

• illegal içerik hakkına bu forumlarda konuşmak yasak bişe diyemem ama yanlış yüklüyorsundur yada yanlış bişeler yapıyorsundur..

iso dosyasını winrar ile açıp içindeki dosyaları bi klasöre çıkart sonra ordan kur öyle dene..
  • quote:

illegal içerik hakkına bu forumlarda konuşmak yasak bişe diyemem ama yanlış yüklüyorsundur yada yanlış bişeler yapıyorsundur..

iso dosyasını winrar ile açıp içindeki dosyaları bi klasöre çıkart sonra ordan kur öyle dene..

2-3 pc ye yukledım gayet iyi son 2 pcde bu sorun verdi biri vista digeri xp deamon tools olurmu acaba anlamadım
  • deamon tools versiyonlarından olabilir.. onlardan kaynaklanıyor olabilirler.. dostum ban yemek istemiyorum :D ltfn :D

bu arada şuan bir çim çalışması yapıyorum arkadaşlar.. bakalım yapabilcekmiyim.. uğraşıyorum olur inşallah..
  • Arkaşlar şu go holiday işini cözen varmı takımı bir türlü tatile veremiyorum anlayamadım gitti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jin_paci

Arkaşlar şu go holiday işini cözen varmı takımı bir türlü tatile veremiyorum anlayamadım gitti?

şuan için korsan oyunlarda tatile çıkma olayı yok.. sadece orjinal oyunlarda tatile çıkılıyor..
  • Arkadaşlar müjdemi isterim..

FM2009 spikeri için Türkçe olayını çözmüş bulunuyorum... şuan onun üzerinde çalışıyorum ve çalıştığım dosya tamamen çalışıyor..
    yakında screenshot koyucam.. =)
    sorunsuz olarak dosya çalışmaktadır..

şimdilik bunlarla yetinin arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 25 Kasım 2008; 2:35:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

Arkadaşlar cdyi takıyorum yükleme olayına başlamadan.

Şu olay çıkıyor. Burda Steam'ı seçince Steam yüklüyor vesonunda code istiyor.
    Uniloc seçince oyun yükleniyor crack yapıyorum.Ama oyuna tıkladığımda yine online aktivasyon olayını istiyor.
    Lütfen yardım edin

internet baglantını keserek oyunu kur

• quote:

Arkadaşlar müjdemi isterim..

FM2009 spikeri için Türkçe olayını çözmüş bulunuyorum... şuan onun üzerinde çalışıyorum ve çalıştığım dosya tamamen çalışıyor..
    yakında screenshot koyucam.. =)
    sorunsuz olarak dosya çalışmaktadır..

şimdilik bunlarla yetinin arkadaşlar..

bittimi peki?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.