Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüz paketini kurduktan sonra fotodaki sorunla karşılaştım. en üstte bulunan turkish premier devision yazısına tıklayamıyorum ve her sayfada burda da olduğu gibi alt başlıkta saçma sapan yazılar çıkıyor ( 130286 )
    alttaki resimde de aynı şey geçerli
     Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 23 Kasım 2008; 1:47:13 >

• Cacheyi bulup silemeyen arkadaşlar 2.sayfanın sonlarında verdiğin taktiği deneyebilirler.
  • Arkadaşlar cdyi takıyorum yükleme olayına başlamadan.

Şu olay çıkıyor. Burda Steam'ı seçince Steam yüklüyor vesonunda code istiyor.
    Uniloc seçince oyun yükleniyor crack yapıyorum.Ama oyuna tıkladığımda yine online aktivasyon olayını istiyor.
    Lütfen yardım edin

• @cmert

ufak logo paketide ilk mesajda mevcut ilk mesajda neredeyse herşey mevcut zaten ama ben bir daha yazayım buraya buda bir nevi ufak logo paketi

http://rapidshare.com/files/164440562/logos.rar

@mehmet

Oyun içinden preferencesa gel display and sound kısmını seç sol menüden orda show unique id's diye bir yer göreceksin ondaki tick işaretini kaldır confirm de sonra kalkacak o sayılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

Arkadaşlar cdyi takıyorum yükleme olayına başlamadan.

Uniloc seçince oyun yükleniyor crack yapıyorum.Ama oyuna tıkladığımda yine online aktivasyon olayını istiyor.
    Lütfen yardım edin

2. seçeneği tıkla ve next de

• Ben de böyle bir yükleme ekranı çıkmıyo bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Ben de böyle bir yükleme ekranı çıkmıyo bile.

Bir yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

Arkadaşlar cdyi takıyorum yükleme olayına başlamadan.

Lütfen yardım edin

2.seçenekten devam et ve cr@ ck yap sorun olmaması lazım yine açılmıyorsa attığın cr@ ck i değiştir

• Arkadaşlar vista kullananlar ıcın logoları bahsedıldıgı yere atıp,oyun ayarlarında use cache yı kaldırıp.C'nın ıcınde kullanıcılar>xxx(kullanıcı adınız)>gızlı sekılde bulunan appdata>Raoaming>Sportsınteractıve>Football manager 2009>cache dosyasını sılınız
  • Fomalar için olan patchleri indirdim..Belgelerim/graphics/pictures/kits şeklinde hedef seçtim ama formalar etkin değil..Cache klasörünündeki dosyayı da sildim ama hala formalar yok ortada sorun ne olabilir ??
  • Crack yaparken update i kuruyoruz. kurduktan sonra
    bunu oyunun hedef buluna atıyorum.attıktan sonra oyuna tıklıyorum ve şu çıkıyor

yardım edin
    bu arada @#FireLord# teşekkürler şu olayda başka crack mi bulmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 23 Kasım 2008; 16:32:26 >

• Ya bu temayı indirdim dosyanın içine attım ama olmuyo nasıl yapcam yardım?
  • arkadaşlar c.rack vs. lütfen konuşmayalım burdan pm ile falan haberleşin bu tip şeyleri.yasak illegal içerek forumda

@ultraslan

oyun içinden display and sound kısmına gelip skin bölümünden attığın skinin ismini seç ve confirm de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aranel_wilibald

Fomalar için olan patchleri indirdim..Belgelerim/graphics/pictures/kits şeklinde hedef seçtim ama formalar etkin değil..Cache klasörünündeki dosyayı da sildim ama hala formalar yok ortada sorun ne olabilir ??

Bu sorunun sebebi nedir yardım lütfen
  • oyun içinden use skin cachedeki ticki kaldırdınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

oyun içinden use skin cachedeki ticki kaldırdınmı

Evet kaldırmıştım
  • @silenthief

o sembole tıklayıp açıcaksın ordan fm 09 un exe sini bulacaksın sonra cr@ck yapıyorsun

o dosyayı fm 09 un içine atmayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Arkadaşlar vista kullananlar ıcın logoları bahsedıldıgı yere atıp,oyun ayarlarında use cache yı kaldırıp.C'nın ıcınde kullanıcılar>xxx(kullanıcı adınız)>gızlı sekılde bulunan appdata>Raoaming>Sportsınteractıve>Football manager 2009>cache dosyasını sılınız

Ben bunu yaptım,masaüstü ve birçok dosya olmak üzere herşey kayboldu. Geri aldım fakat düzelmedi. Bilgisayar bomboş gözüküyor şuanda ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.