Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taktik için bir soru sormuşsun.Kısaca şöyle anlatayım.Orda gördüğün taktik ekranında sağda instructions butonu göreceksin o butonda altta 7-8 grup çıkacak.team ins. player ins. vs.Burdan istersen takımının temposu vs. istersen her oyuncuya ayrı ayrı görevler verebilirsin.Yada denenmiş başarılı taktikleri download edip bunları ayarlı olarak oynayabilirsin.

@Tai Lung

Eklediğin dosyaları ilk mesaja ekledim
  • yüz paketlerini nereye yapıştırıyoruz. bilen biri var mı? bi türlü olmadı
  • ilk mesajda hepsi yazılı aslında ama bir daha

belgelerim/sports interactive/football manager 2009/graphics/pictures/players
  • bahsettiğin klasöre hem oyuncuların resimleriyle uygulama dosyasını ayrıca bir de fenerbahçe klasörü adıyla attım yine olmadı. en sonunda hem graphics, hem pictures hem de players klasörlerine bütün dosyaları attım. bu sefer oyun insafa geldi resimler açıldı.
    yalnız benim oyunda biraz yavaşlama var. ilerlemeler hızlı olmuyor. 10 - 15 saniye bekletiyor duraksıyor. bu normal mi.
    bir de gelen mesajları ve haberleri nasıl siliyoruz. 200 e yakın mesaj var klasörde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 22 Kasım 2008; 17:57:25 >
  • bu yavaşlama sorunu oyunun diğer bir hatası.sigamesin forumlarındada okudum çoğu kişide olmuş.yama bekliyor herkes.mesajları otomatik kendi siliyo zaten senin birşey yapmana gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero cool -- 22 Kasım 2008; 18:13:48 >
  • sağol zero cool. böyle bi oyunda bile yavaşlama sorunu var ne diyeyim ben. arka planda winamp la bir tane internet sayfası çalışıyor bilgisayar resmen delirdi her geçen sürede daha fazla yavaşlıyor.
  • Selam..Oyunu az önce yükledim oyuna girerken product key kısmında kaldım oyuna giremedim bu sorunu nasıl halledebilirim ??
  • oyun içinde kurulumun nasıl olacağı yazması lazım bende de olmuştu. kurulumu takip edersen düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

oyun içinde kurulumun nasıl olacağı yazması lazım bende de olmuştu. kurulumu takip edersen düzelir

Oyun içinde böyle bir anlatım bulamadım ben. senin izlediğin yol nasıldı neler yapmıştın ??
  • Yardım edecek yok mu =/
  • bu tip konuların burda konuşulması yasak pm atıyorum
  • profiterin verdiği taktik güzel onla oynuyorum şuanlık iyi gidiyor..ama çok sakatlık var
  • arkadaşlar logo paketi bende çalışmyor vista ultimate kullanıyorum gereken yere attım 1. sayfadaki linki
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

arkadaşlar logo paketi bende çalışmyor vista ultimate kullanıyorum gereken yere attım 1. sayfadaki linki

C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\cache
    bunu silmelisin(xxx bilg in adi)
  • Tamam teşekkürler sildim deniyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Kasım 2008; 21:34:04 >
  • logo ve resimler use skin cacheyi kaldırdıktan sonrada çıkmıyor ise arkadaşlarında dedikleri gibi şuradaki cache dosyasınıda silin.

C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\cache
    bunu silmelisin(xxx bilg in adi)

bazen bu dosya gizli dosya olabilir onun için gizli dosyaları göstermeyide unutmayın.
  • sadece türkiye ligi olan bir link var mı?
  • logoyla ilgili?
  • aslında türkiye ligiyle ilgili tüm kitler olursa çok makbul geçer.... malum kota

quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

logoyla ilgili?
  • Brezilya,Arjantin ve Türkiye Ligleri formaları:

http://rapidshare.com/files/165328895/brasil_turkey_argentina.rar

İlk mesajda var Türkiye Ligi formaları
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.