Şimdi Ara

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
1
Favori
53.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fth_21

arkadaşlar ilk önce burada emeği geçen herkesin ellerine sağlık
    benim bir sorunum var ilk sayfada bulunan facepack i indirdim fakat içinden çıkan resimler eski takım oyuncuları mesela beşiktaşta hala higuain var.
    Bunun yeni olanı yokmu bu senenin transferlerinin olduğu?
    Varsade gözümden kaçırdım gösterebilirmisiniz

Oyun içinde Beşiktaş kadrosunda higuanin resmi çıkmıyorki.facepack takım içinde bulunan tüm güncel oyunları gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

quote:

fth_21

arkadaşlar ilk önce burada emeği geçen herkesin ellerine sağlık
    benim bir sorunum var ilk sayfada bulunan facepack i indirdim fakat içinden çıkan resimler eski takım oyuncuları mesela beşiktaşta hala higuain var.
    Bunun yeni olanı yokmu bu senenin transferlerinin olduğu?
    Varsade gözümden kaçırdım gösterebilirmisiniz

Oyun içinde Beşiktaş kadrosunda higuanin resmi çıkmıyorki.facepack takım içinde bulunan tüm güncel oyunları gösteriyor

evet higuain in fotoğrafı çıkmıyor ama mesela sivok un udinese forması altındaki fotosu var benim demek istediğim yenigelenlerin yeni takımlarıyla çekilmiş olan fotoğraflarıydı.
    Zaman geçtikçe daha oldun face packler çıkacaktır zaten.
    Elinize sağlık

• Arkadşalar topiğin başlığına "Taktik Alışverişi"'de ekleyin. Çünkü çok soru soracağım. Futbolu aslında sevmeme ve anlamam fakat iş strateji ve taktiğpe gelince ilgimi çekti oyun. Fenerbahçeliyim az çok bilgilerimle kadro düzenledim. İşte resim. Çok tektüze ve sade oldu bu kadroyu nasıl ayarlamalıyım. Özel ayarlar var mı varsa nereden nasıl ayarlayabilirim.

Bu noob arkadaşınıza yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :p

Football Manager 2009 Yama+Yardım Konusu
  • bu çok iyi oldu, teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

Fenerbahçe

http://rapidshare.com/files/164116537/Face.fenerbahce.09.by.Falcon.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

Arkadaşlar yeni bir taktik daha.. Buyrun...

Crusher v4 for FM09

http://rapidshare.com/files/160488606/Crusher_v4_for_FM09.tac.html

Bende bu taktiği kullanıyorum sağlam bi taktik.

teşekkürler paylaşım için.her şampiyonlar ligi maçında manchestera elenmekten bıkmıştım ya.bu taktik iyi geldi valla.son dakka golüyle gülen taraf ben oldum.en sonunda geçebildim şu takımı şimdi yarı finalde yoluna devam edecem bakalım.bu sefer de arsenal gelir kesin.

• fenerbahçe yüz paketini kurdum hala oyuncuların yüzleri gözükmüyor. oyunum 9.1 versiyonu olarak kuruldu o yüzden mi yoksa belgelerime atarken mi yanlış yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

fenerbahçe yüz paketini kurdum hala oyuncuların yüzleri gözükmüyor. oyunum 9.1 versiyonu olarak kuruldu o yüzden mi yoksa belgelerime atarken mi yanlış yaptım

C:\Users\KullanıcıAdın\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\cache
    bunun içindeki dosyaları silmen lazım sonra yeniden oyuna girmen lazım ondan sonra etkin olucaktır..

bu yol vista içindir

Xp kullanıyorsanda ona göre ayarla tam yerini bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 22 Kasım 2008; 2:20:47 >
  • bahsettiğin yerde 'football manager 2009 certificate' dosyası var. cache diye bi dosya yok.
    ayrıca gelen haberleri ve mesajları nasıl siliyoruz. oyunda yeniyim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 22 Kasım 2008; 2:50:24 >
  • quote:

bahsettiğin yerde 'football manager 2009 certificate' dosyası var. cache diye bi dosya yok.
    ayrıca gelen haberleri ve mesajları nasıl siliyoruz. oyunda yeniyim de

gizli dosyalarını aç iyicene bak dikkatlice cache dosyası oralarda biyerde :D

haberler geldikçe eskiler kendi otomatikmen siliniyor bildiğim kadarıyla ya aydan aya yada yıldan yıla siliniyor..
  • valla gizli dosyalara da baktım yok. cache diye dosya açıp daha sonra olmayınca sildim nedendir bilinmez oyun acaip yavaşladı prossesing bölümlerinde artık daha fazla bekliyor
  • FM 2.SEZONDAYIM KOVULMADIM CRACK'Lİ YÜKLEDİM
  • formasyonu değiştirdiğim zaman ara sıra şu şekilde oyuncudan iki tane gözüküyor. neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 22 Kasım 2008; 4:59:13 >
  • quote:

formasyonu değiştirdiğim zaman ara sıra şu şekilde oyuncudan iki tane gözüküyor. neden?

Bug olsa gerek çoğu kişide aynı hata mevcut
    Patch 9.2'de düzelir sanırsam
  • TÜRKİYE BANKASYA 1.LİG FORMALARI

Türkiye Bankasya liginde bulunan takımların 1.2. hatta bazılarının 3. formaları bulunmakta
    Örnek formalar: (Resimdeki formalar İstanbulspor ve K.Erciyes takımlarına aittir)

DOWNLOAD:

http://rapid share.com/files/166206935/TFF_First_League.rar.html

İndirdiğiniz dosyaları C:\Documents and Settings\XXX\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\kits klasörüne boşaltın
    Graphics klasörü yok ise kendiniz oluşturunuz

ÜLKE FEDERASYONLARI LOGOLARI:

Bu pakette Avrupa,Afrika ve G.Amerika futbol fedarasyonlarının logoları bulunmakta

DOWNLOAD:

http://rapid share.com/files/166209401/__lke_Federasyon_Logolarae_.rar.html

İndirdiğiniz dosyaları C:\Documents and Settings\XXX\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\logo klasörüne boşaltın

BORUSSİA DORTMUND FACE PACK:

DOWNLOAD:

http://rapid share.com/files/166214833/Dortmund.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tai Lung -- 22 Kasım 2008; 11:44:22 >

• Arkadaşlar buldum. Logolar için denedim oldu. Şimdi bu 5 partlok logo patchini sports interactive/football manager 2008/graphics/pictures/ içine atn. Oyunda kaydınız açmadan preferencesa girin. Oradan Display&Sounda gelip skin cachenin tikini kaldırın. Altındaki always bilmemneyi işaretleyin. Loading data image vs yzacak. Artık logolarınız hazır...

Yalnız bütün resimleri graphics/picturesa aa atmış. Şimdi players dosyası açmıştık onu silip direk picturesa atacacağım. ÖYle deneyelim birde.(face packi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 22 Kasım 2008; 12:04:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bende cacheyi bulamadım ya. 2 tane cache klasörü var biri bf2 için diğeride boş. İndirdim o kadar forma ve logo vs yapamadım :(

C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009

Bu klasörde olmalı cache :)
    XXX yazan yer senin bilgisayarının adı ben düzelttim XXX yazdım
    Veya indirdiğin forma ve logoları yanlış bir yere kopyalamış olabilisin...
  • Tai Lung

Bahsettiğim yöntemle bütün logolar vsler oldu. Cache machede silmedim hiç. Bi deneyin bence.
  • oyunu indirmeyi bitirdim şimdi bu patch leri yapiyorum çok yardimi oluyo teşekkürler. bu logo paketi 700 kusur mb çok değilmi ya alternatifi yokmu onun?
  • Alternatif olarak istek yaparsın
    Hangi ligin forma veya logolarını isteidğini yaz konuya ben eklerim
    Veya hangi takımın face pack istersen
  • 78 MB lik bi logos paketi varmiş saol onu indirdim aradiğim takimlarin logosu oldu ya.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.