|
Football Manager 2024 [ANA KONU] - ÇIKTI! (10. sayfa)
-
-
Önceki oyunlarda tam maç mevcuttu fakat son zamanlarda geniş özet var en uzun format. 90 dk izlenmez hocam lig bitmez o zaman -
Profilim > tatile çık > -
Bunu her maçmı yapicam hocam -
İlk defa oynuyorum kusura bakmayın onun için bilmiyorum -
Simule etmek istediğin maçlar için yapabilirsin hocam ama bu sefer takımı asistan menajer yönetir. -
quote:
Orijinalden alıntı: supressor
İlk defa oynuyorum kusura bakmayın onun için bilmiyorumBazı temalarda sadece maçı simüle etme var ama asistan senin kadar iyi yönetemez takımı zaten bu öyle bir oyun değil maçı izleyip oynanırken müdehaleler yapman lazım. Ancak kesin favori olduğun kupa maçlarında ve ligi garantilediğin zamanlar yapmanı tavsiye ederim.
Mesela şunda var. Fmscout sitesinde bir sürü bulabilirsin.
-
Geniş özet mi en çok pozisyon izleten hali? Ben bazı maçları zevkine full izliyordum. 2D, yani futbolcular nokta şeklinde olduğu için zevkli oluyordu. Kaldırmaları saçma olmuş. Oyuncuların tercihine bırakılmalıydı.
-
Tüm maç var aynı yerde.
-
Ama izlettirmiyor. Spiker anlatıyor?
-
Spiker ayrı 90dk gösteriyor.
-
FM 24 te düzeltildi mi merak ediyorum.
FM 23.te İtalya da AB dışı oyuncu kuralı çok saçma. Takımda AB dışı 2 oyuncu var sattım 3-4 tane ama hala birini kayıt edemiyorum.
Satılırsa kayıt olur diyor sattım daha ne yapayım. -
Football Manager 2024 Kariyer videoları ve oyun incelemeleri için abone olup izleyebilirsiniz. Yorumlarda isteklerinizle buluşalım. Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum!
-
Taktiğinize puan veren şöyle bir site var yeni şeyler deneyebilirsiniz.
-
fm 24 iyi bir oyun mu sence? Şu oyunda çok iyi kadro kurup dandik bir takıma puan kaybetme olayı beni deli ediyor. fm 17-19-20-24 hepsinde aynı şey her şey iyi giderken oyun birden saçmalamaya başlıyor.
-
Oyunun iki tarafa eşit davranmadigi bi gerçek.
Rakip kalecinin kaleye duvar örmesi, forvetin her bulduğunu atması her seride var malesef. Arka planda asla engelleyemeyecegimiz pek çok şey oluyor bunları kabullenip oynamaktan başka seçenek yok.
Yeni oyunda düzelir mi bilmem ama çok kişinin alabileceğini sanmam baya pahalı çıkar. İngiltere liginin lisansını da almışken zammı yapıştırırlar. -
Şöyle bi videoya denk geldim faydası olacaktır.
Sonsuz BalyozyoutubeLütfen bir daha taktiğini paylaş yazmayın beyler :3https://www.youtube.com/watch?v=aHl4oe3Tsw0 -
4-3-3 gegenpress bu oyunun bug'ı maalesef,denemediysen dene
-
ücretsiz indirecek link varmı -
23de almadığım keyfi 24de aldım hocam, bana göre oyunun tek sıkıntılı tarafı oyuncuların sürekli sözleşme yenileme istemesi.
Ayrıca kulüp değeri de aldığın kupalarla artmıyor galiba, takım ligde şampiyon avrupada kupa almış pa iyi olan oyuncu istiyorum ben gelmem diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X