Güncel avrupa kupaları formatı, katılan takımlar ve transferlerin olduğu eklenti var mı? |
Football Manager 2024 [ANA KONU] - ÇIKTI! (11. sayfa)
-
-
Avrupa kupaları eski grup yaması var mı? 24.3'te çalışan bir yama bulamadım
-
footballl manager 2024 aldım ama nedense sevemedim hiç oynamadığım 2022 versiyonu elinde olan varsa takas yapmak isterim
-
Yıllar ilerlerdikçe bonservisler ve maaşlar artıyor. Ortalama bir oyuncunun maaş talebi en az 3 milyon euro, bonservisi de 20'den aşağı olmuyor. Neden acaba?
-
Semih Kılıçsoy mesela, 2029 yılındayım 5,5 - 6 milyon euro yıllık maaş istiyor.
-
Arkadaşlar selam.
Oyunda saçma bir şekilde mavi ekran alıyorum. ilk oynadığım 70 saat hiç yoktu sonra bıraktım oyunu. update filan gelmiş 24.3 filan. Tekrar dönünce karşılaştım.
Tamamen rastgele. Bir gün hiç bir olmuyor mesela. Gamepass üzerinden oynuyorum. PC de başka mavi ekran almıyorum tek bu oyun.
Var mı karşılaşıp çözebilen ? Windows 11
-
Benim gibi 24 almayıp 23 ile devam edenlere müjde
-
5 Eylül de epicte bedava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E hani epicte bedavaydı, an itibariyle hala 1099 TL görünüyor. Heyecandan uyuyamadık
-
18:00 da vermeleri lazım.
-
Hay arkadaş birde 18.00 i bekleyecegiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025'i heyecanla bekliyordum ama milli takım yok, kilo bilmem ne saçma sapan şeyler yapacaklar, parayı çöpten mi bulduk? Belki uzun süre bu oyunla idare ederiz.
Malesef an itibariyle hala bedava değil
-
Yaklaşık 2 dakika var hocam.
Edit: Yumulun!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 5 Eylül 2024; 18:0:56 > -
Epic'e geldi free...
Epic sayesinde 2024 e de sahip olduk bakalım 🤝👍
İlk defa bu oyunla başlayacaktım FM serüvenine, o yüzden konuyu takibe almıştım. Oyunla ilgili teknik/taktik önerileriniz bekleniyor...
-
Fmscout sitesinde bir sürü denenmiş taktik var, tavsiyem kendi stilini oluşturman. Her maçı oynaman hiç bir maçı simule etmemen. Keyif öyle çıkar.
-
Bu oyuna iyi sahip çıkın 25 çok eksik ve hatalarla gelecek. En kötüler arasına adını yazdıracak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz komik gelebilir ama işten sonra, şöyle 1-2 saatlik, kafa dağıtma amacıyla oynayacağım. Böyle bir oyun için tatmin edici bir süre zarfı mı sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X