|
Football Manager 2024 [ANA KONU] - ÇIKTI! (12. sayfa)
-
-
AMD Radeon ™ R5 M330
Intel® UHD Graphics 620
16 GB RAM
Intel® Core™ i5-8250U CPU @ 1.60GHz işlemci
Ofis bilgisayarım bu özelliklerden müteşekkil. Oyunu kaldırır mı sizce?
-
Transfer güncellemeleri ne zaman olur acaba? -
Hocam hiç keyif almazsın sadece transfer işine girersen
-
oyunu bedava alınca, in game editöre de 150 veresim gelmiyor:) yok mu şöyle kupon vs bir çözümü acaba.
bi nays var yüzde 10 cashback olan -
2007 den beri oynuyorum.
Sadece spikeri açıp maça girmekte istemiyorum.
Yazıları da okusam maçı da izlesem sinirim bozuluyor.
Kornerden dönen topu niye ofsayttaki oyuncuya atıyorsun diye küfür etmekten bıktım.
Nasıl maç motoru bu kornerden ceza sahasına düşmüş top korneri atan ofsaytta bariz belli illki gidiyor ona veriyor.
Kale bomboş avuta atmalar..
Şimdilik transfer yapıp taktik ayarlamak daha hoşuma gidiyor. -
SSD varsa oynarsın ama HDD varsa çok zorlanırsin. -
hiç editör kullanmadım fm de olayı nedir ki
-
oyun oynarken sinirlenip de bir oyuncunun sözleşmesini fesh edip başka takıma gönderesin geldi mi? eğer geldiyse bunu yapabiliyorsun.
hile yani, kimisi sever kimisi sevmez. Ben seven tarafındayım ama tüm oyunu hileyle oynamak da sıkıcı hale getirir. Çok az kullanıyorum -
Arkadaşlar mac os’a yama atılıyor mu? -
Herşeyi elle düzenleyebiliyorsun, oyuncuların takımını değiştirmekten, statslarını degıstırmeye kadar herseyı kapsıyor.. Yani kısacası oyunun pokunu çıkarmak ıcın yapılan bir olay.
Bu arada yeni bir kariyer yapıyorum. Almanya liginde 2. senemde Stutgart la şampiyon oldum istifa ettim Japonya liginde Kashima ile Sampiyon oldum. Şimdi hedefim Güney Afrika ya da Kamerun liginde şampiyonluk yaşamak. Bütün kıtalarda şampiyon olmak gibi bir hedef koydum önüme. Bu arada taktikte hazır tabiki. Kendi taktiğim değil :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceberg1987 -- 8 Eylül 2024; 12:51:12 > -
selam, u19 antrenörleri as takımında yer alıyor. çözümü nedir?
-
2 görevi olmasın? Ss atarsan bakarız. -
İn game editor aktif etme konusu var bakabilirsiniz
-
nereden bakıyoruz hocam?
oyunu en son 2019 versiyonunu oynadığım için bilmiyorum.
-
Antrenör profiline girince yazar yada sözleşme kısmında. -
-
Bilemedim Türkiye ligine özel bişey olabilir İngiltere'de oynuyorum öyle bi durum yok.
-
tabi canım 1 atak yapayım 1-0 kazanayım değilmi . o devirler geçti şakir
-
Transfer yaması 14 eylül bazında bulabilen var mı , linkler patlamış hep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X