Şimdi Ara

Footballsuperstars Online...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu download ettim. Üye oldum ve aktive ettim herşeyi.. Ama oyuna bağlanmaya çalışınca böyle bir üyelik yok diyor.. Biraz araştırdım , beta ya girebilmek için kayıt formu doldurmak lazım mış.. Emaile gelen kayıt formuna giriş yerine tıklıyorum ama 404 hatası veriyor. Site açılıyor ve böyle bir sayfa yoktur diye bir uyarı alıyorum ? Bu oyuna nasıl :) başlayacaz , bilen varsa paylaşırsa sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo_bora -- 19 Ekim 2008; 21:06:01 >

• oyun daha closed beta da arkadasım.o yuzden betaya secilmen gerek.
  • boşa uğraşma seçilsen bile oyun çok kötü boşu boşuna 4 GB yer kaplıyor ben oynadım CB sini hiç iyi değil ama ilerde düzelir herhalde
  • arkadaşım öncelikle siteye girip üye olman gerekiyoki sen bunu yapmışsın. Sonrasında sitede Transfer Window Opt-in yazan yere tıklayıp kendini transfer listesine ekliyosun. Yaklışık 2-3 gün gibi bi süreye sana mail gönderiyolar download linki için o linki indirdikten sonra problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca oyuna kötü diye arkadaşlar var ancak şunu söylemek lazım bir fifa yada pes gibi olamaz ama gelişime çok müsait bir oyun ayrıca bayada zevkli :)
  • ben şu andaki durumuna bişey diyemem ama CB deyken bayağı bi kötüydü ama şimdi patch filan gelmiş düzelmiş olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 14 Aralık 2008; 18:11:43 >
  • oyun bence süper ama bir o kadar da zor ama alışınca süper bir oyun
  • Arkadaşlar bu oyun hala CB demi yoksa OB ye geçtimi?

OB ye geçerse p2p mi olacak oyun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım oyun f2p ve çıktı sanırsam ben cb aşamasında oynamıştım hiç iyi değildi ama şimdiki durumunu bilmiyorum..hep disconnect olup oyundan atıyordu.ama sanırım düzelmiştir artık
  • şuana kadar bana hiç disconnect vermedi..anlıcagınız oyun sorunsuz calısıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.