Bildirim
For Honor'u Ucuza Nereden Alabilirim ?
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selam @ByMaximuM,
Bizden indirimli For Honor uPlay key'e sahip olabilirsin. Ayrıca yoğun istek olursa DH kullanıcıları için %20'ye varan indirimle özel fiyat çıkartabiliriz.
Hatırlatma: Daha önce aynı kampanyayı binlerce DH kullanıcısı için Fifa 17'ye özel yapmıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BursaGB -- 28 Ocak 2017; 0:4:45 > -
Link pm -
Hocam ben ve 2 arkadaşım For Honor alacağız konuyu takip ediyorum. Buradan uygun fiyatlı yerleri listelersek ve toplu bir istek olursa biraz da indirim ile güzel bir fiyata alabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman biraz daha bekleyelim. Arkadaşlar sağa sola duyuralım, iyi bir liste oluşturup indirimli alalım bu oyunu. -
DrOyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Droyunda 135 liraya var oyun. Uplay CD-Key. Çıkış tarihinde teslim edilecekmiş. Yada 160 liraya steam deluxe edition alabilirsiniz aynı yerden fakat verdikleri eşyaların 25 liralık fark yaratacağını düşünmüyorum. -
İsteyen DH kullanıcıları belli bir sayıya ulaşırsa özel sayfa açacağız ve oyunu daha fazla indirim ile sınırlı stoklarla satışa çıkartacağız. -
Bende Beklemedeyim. Nvidia da ekran kartı alanlara bu oyunu verecek yakında forumda kodlar satılmaya baslayacaktır ekran kartı alan arkadaslardan. Bilginize -
Droyun'dan aldım ben gold edition'ı.Daha ucuza biyerden alınabileceğini zannetmiyorum -
Arkadaşlar ben BursaGB'yi bekleyeceğim. Satın almak isteyenler PM atabilir mi ? listeyi oluşturayım. -
Hocam şöyle uygun bir kampanya olacaksa bende bekleyeyim ben bir arkadaşım alacağız beni de haberdar ederseniz sevinirim
For Honor UPLAY Steam CD KEY Kampanyalı fiyatlarla satışa açılmıştır.
http://www.bursagb.com/for-honor/
-
Bizde 5 kişi alacaz oyunu da, toplu indirim falan olmuyor mu Üniversite sınavını atlatırsak bize bir yardımcı olsanız -
Bizde 2 kişi alacağız beklemedeyiz
Bende sağlam indirimli Gold Edition For Honor arıyorum dostlar, bulan gören burdan yazarsa sevinirim. Konu takip. -
Oyun şuanda 154 Lira. Daha indirimli alalım beyler, ismini listeye yazdırmak isteyenler bana pm atsın. -
Key lazım olan dükkanıma bakabilir -
For Honor Gold Edition lazım nerden uygun alabilirim bayanlar baylar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X