Şimdi Ara

ford 1.0 lt ecoboost mu 1.6 tdci 115 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
18.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aracı test eden yok mu ..şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

zira dizelin en boş donanımlısıyla bunun orta seviye donanımlısı aynı fiyat ekonomiyi düşünen direk dizel alır

1.6 tdci 95 hp comfort donanım lı focus(comfort=vw nin trendline donanımından bile daha boş yol bilgisayarı dahi yok) =49.000
    1.0 lt ecobosst 125 hp trendx donanım (orta seviyenin biraz alt donanımı diyelim ) =45.000

aracın yakıtıyla ilgili ciddi bir test bulamadım.Aslında otomobil uzmanlarının bu motorda bakmaları gereken 2 temel kriterden bir tanesi bana göre yakıt.diğeride performansı tabi..Ancak ne hikmetse performansını test edip yakıtını ford broşüründen veriyor bizim uzmanlar..

ben birde şu yönden düşünüyorum.Bu motor yılın en iyi motor ödülünü aldı..
    1.0 lt motorun 8-9 lt yakıt sarfiyatı oluşturması sizde bu ödülü verenlerin gözüne çarpmaz mıydı?
    ben şahsen ödül komitesinde olsam 1.0 lt hacminde olup 9 lt benzin tüketen bir araca yılın ödülünü layık görmezdim!

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

bu aracı test eden yok mu ..şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı...

sözde test etmiş 8.etap
    ama yakıt konusunda ciddi bir test yok
    http://www.youtube.com/watch?v=_ieokTn2FAo&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_mat

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

zira dizelin en boş donanımlısıyla bunun orta seviye donanımlısı aynı fiyat ekonomiyi düşünen direk dizel alır

1.6 tdci 95 hp comfort donanım lı focus(comfort=vw nin trendline donanımından bile daha boş yol bilgisayarı dahi yok) =49.000
    1.0 lt ecobosst 125 hp trendx donanım (orta seviyenin biraz alt donanımı diyelim ) =45.000

aracın yakıtıyla ilgili ciddi bir test bulamadım.Aslında otomobil uzmanlarının bu motorda bakmaları gereken 2 temel kriterden bir tanesi bana göre yakıt.diğeride performansı tabi..Ancak ne hikmetse performansını test edip yakıtını ford broşüründen veriyor bizim uzmanlar..

ben birde şu yönden düşünüyorum.Bu motor yılın en iyi motor ödülünü aldı..
    1.0 lt motorun 8-9 lt yakıt sarfiyatı oluşturması sizde bu ödülü verenlerin gözüne çarpmaz mıydı?
    ben şahsen ödül komitesinde olsam 1.0 lt hacminde olup 9 lt benzin tüketen bir araca yılın ödülünü layık görmezdim!

sanırım bu motoru dizelle karşılaştırmak hata
    bu motor zaten yakıtta mucizeler vadetmiyor diğer benzinli motorlara göre daha ekonomik olduğu söyleniyor bukadar bunun dışında yakıtlailgili pek iddaları yok.
    tek iddaları 125 hp güç üretip sarfiyatın az olması ve tabiki diğer benzinli araçlara göre.

kullanma şansım olmadı daha ama yurtdışı kullanıcılarının yorumlarına baktığımda en çok sessiz çalışması çekişte herhangi bir sorun olmaması sarsıntı olmaması gibi konularda çok övülüyor.dediğim gibi diğer turbo motorlara göre övülüyor.

• 1.0 lt ecoboost tabiki
    2012 dünyanın en iyi motoru ödülünü aldı.
    pasif güvenlikte çok iyi
    arkadaşlar tv de reklamlarını görmedinizmi
    benim tavsiyem 1.6 lt ecoboost 180 beygir hemde 55.000 tl ve titanyum
    fordun sitesinde e-broşürünü indir işine yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.