Şimdi Ara

FORD B-MAX (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
14.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arabanın 1.0 ecobost motorlu modelini çok merak ediyorum
  • B-max'ı ilk gördüğümde çok beğendim alacağım dedim ve aldım. inş 1.0 ecoboost titanium xp+plus paket aracımı pazartesi teslim alacağım. arkadaşın detaylı şekilde açıkladığı gibi gerçekten çok kullanışlı kaliteli ve donanımlı bir araç test sürüşü beklediğimden çok çok iyiydi. iç hacmi tavan yüksekliği ve özellikle arka diz mesafesi oldukça geniş.benimde 20 aylık hareketli bi oğlum var ve aracın arka tarafı onun için biçilmiş kaftan:) b-max'ta bayilerde ecoboost motor bulmak şu anda çok zor hatta imkansız benimki yılbaşından sonraya kaldıydı ama son anda fabrikadan yola çıkan istediğim özelliklerde aracı kaptık:)) 1.0 ecoboost motor hakkında tereddütleri olan arkadaşlar için şunu söyleyebilirim; aracı aldığım bayinin müdürü focus 1.0 ecoboost almış hem performansı hemde yakıt tüketiminin oldukça iyi olduğunu söyledi.
  • Hayırlı olsun araçlarınız.. bende 1000 motorunu düşünüyorum , fiyat olarak kaça geldi , teslim alınca fiyat ve araçlar ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim
  • 2005 model 1.6 benzinli focus carving kullaniyorum artik degistirme zamani geldi lakin bu arabada begenmedigim 105ps olmasi yani araba gercekten cekmiyor tabiri caizse.B-max hosuma gidiyor otomatik sansiman almayi düsünüyorum ama bu arabada 105ps.Sormak istedigim bu yeni nesil motorlardada etkiye cok gecmi tepki veriyor yani sollama yaparken gaza yüklenince birden firlamasini istiyorum.Kullanici yorumunuz ne olur acaba?
  • 1.0 motor titanium x paket+plus paket+metalik renk farkı peşin 45000tlye aldım.aracın özellikleri ve donanımı mükemmel hepsi sorunsuz çalışıyor. motor çok sessiz ve çok kuvvetli yol tutuşuda mükemmel. 140-150km ile giderken gaza iyice yüklendim araba yerinden hopladı desem abartmış olmam galiba:)))yani motor konusunda aklınızda hiç tereddüt kalmasın fordun yeni motorlarının hepsi çok kuvvetli. bayide araç için pazarlık yaparken bi ara nerdeyse c-maxa dönüyordum aracı teslim alıp kullandıktan sonra iyiki öyle bi hata yapmamışım diyorum. aracı aldığım süreçte bayiye 1 hafta içinde üç dört kez gittim ve her gittiğimde binek araç almaya gelenlerin yarısının b-max için geldiğini gördüm buda aracın çok beğenildiğine ikna olmama yetti ve karar vermemde önemli bi etken oldu. aklında soru işareti, tereddütleri olanlar için kendimce birşeyler anlatmaya çalıştım umarım bi faydam dokunur.

• Bu araca çok baktım birkere bindim on konsol harika fordllarin...bende scenic var büyük bir araç istiyorum buda beninisteklerimi karşılıyor herhalde....
    Merak etigimkonu 1.0 ecoboast modeli yakıt tüketimi nedir acaba... Bu arada bu araca fazla ilgiyok saniraam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum daha olcak acaba takasta ford bayiileri nasıldır...ıstanbul anadolu yKSinda oturuyorum ben ...

• Aracı aldığım bayinin müdürü 1.0 motor focus almış bizzat ona sordum iki üç aydır kullanıyorum yakıtı gayet ekonomik dedi. ayrıca araç belli bir kmye geldikten sonra sakin kullanıldığında fabrika değerlerini geçmez bence buda benzinli bir araca göre gayet ekonomik. zaten dizelle arasındaki fiyat farkı, mtv farkı artı dizelin bakım ve arızasının daha tuzlu olduğunu düşünürsek bence hiç düşünmeye gerek yok. araca ilgi konusuna gelince bayide gördüğüm kadarıyla araca ilgi çoktu hatta bayinin 2 personeli almış açıkçası benim için önemli olan kendimin beğenmesi ve içime sinmesi sonuçta herkesin zevkleri ve beğenileri farklıdır kullandığım aracı dünya beğense bile ben beğenmedikten sonra ne farkederki. takas konusuna gelince bence aracını kendin satarsan daha karlı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan0155

Aracı aldığım bayinin müdürü 1.0 motor focus almış bizzat ona sordum iki üç aydır kullanıyorum yakıtı gayet ekonomik dedi. ayrıca araç belli bir kmye geldikten sonra sakin kullanıldığında fabrika değerlerini geçmez bence buda benzinli bir araca göre gayet ekonomik. zaten dizelle arasındaki fiyat farkı, mtv farkı artı dizelin bakım ve arızasının daha tuzlu olduğunu düşünürsek bence hiç düşünmeye gerek yok. araca ilgi konusuna gelince bayide gördüğüm kadarıyla araca ilgi çoktu hatta bayinin 2 personeli almış açıkçası benim için önemli olan kendimin beğenmesi ve içime sinmesi sonuçta herkesin zevkleri ve beğenileri farklıdır kullandığım aracı dünya beğense bile ben beğenmedikten sonra ne farkederki. takas konusuna gelince bence aracını kendin satarsan daha karlı olursun.

Teşekkürler cevabın için...
    Araç benimde çok hoşuma gidiyor özellikle tasarımı harika...
    yani ben duster almak istiyordum ama bu aracı gorunce aradada fazla bir fiyat farkı olmadıgıda açıkca belli bu araca yöneldim....
    ama forumda fazla ilgi goremıyorum sanki....
    tesekkkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Aracı aldığım bayinin müdürü 1.0 motor focus almış bizzat ona sordum iki üç aydır kullanıyorum yakıtı gayet ekonomik dedi. ayrıca araç belli bir kmye geldikten sonra sakin kullanıldığında fabrika değerlerini geçmez bence buda benzinli bir araca göre gayet ekonomik. zaten dizelle arasındaki fiyat farkı, mtv farkı artı dizelin bakım ve arızasının daha tuzlu olduğunu düşünürsek bence hiç düşünmeye gerek yok. araca ilgi konusuna gelince bayide gördüğüm kadarıyla araca ilgi çoktu hatta bayinin 2 personeli almış açıkçası benim için önemli olan kendimin beğenmesi ve içime sinmesi sonuçta herkesin zevkleri ve beğenileri farklıdır kullandığım aracı dünya beğense bile ben beğenmedikten sonra ne farkederki. takas konusuna gelince bence aracını kendin satarsan daha karlı olursun.

yani ben duster almak istiyordum ama bu aracı gorunce aradada fazla bir fiyat farkı olmadıgıda açıkca belli bu araca yöneldim....
    tesekkkurler

MPV araçlar zaten ülkemizde pek talep görmüyor. Bu sadece B-Max'e özgü bir durum degil.
    Açıkcası bir donem bende bu aracın çıkmasını bekleyenlerden biriydim. Dizel otomatik seçeneği olmayışı çekimser kalmama sebep oldu sonraları.

Önümüzdeki birkaç ay icinde ayni segmentte Fiat 500L ve Kia Carens çıkacak. Özellikle 500L tasarımı, donanımı ve motor sanziman seçenekleriyle beni tahrik ediyor

Carens ise öyle sanıyorum ki C-Max muadili birsey olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

quote:

tesekkkurler

MPV araçlar zaten ülkemizde pek talep görmüyor. Bu sadece B-Max'e özgü bir durum degil.
    Açıkcası bir donem bende bu aracın çıkmasını bekleyenlerden biriydim. Dizel otomatik seçeneği olmayışı çekimser kalmama sebep oldu sonraları.

Önümüzdeki birkaç ay icinde ayni segmentte Fiat 500L ve Kia Carens çıkacak. Özellikle 500L tasarımı, donanımı ve motor sanziman seçenekleriyle beni tahrik ediyor

Teşekkürler cevap için ...
    Senin dediğine katılıyorum bende Scenic var yani full özellikli bir araç ama piyasada çok fazla yok yani mpv sınıfı bu ulkede alırken iyide satarken biraz problem sanırsam...
    dediğin araca baktım fiat hosuma gıttı demek fıatta gırıyor en sonunda bu sektore ...acaba fiyatı nasıl olur bu aracın...
    birde dacia lodgy var bu sınıfa ek olarak gelen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

quote:

tesekkkurler

Teşekkürler cevap için ...
    Senin dediğine katılıyorum bende Scenic var yani full özellikli bir araç ama piyasada çok fazla yok yani mpv sınıfı bu ulkede alırken iyide satarken biraz problem sanırsam...
    dediğin araca baktım fiat hosuma gıttı demek fıatta gırıyor en sonunda bu sektore ...acaba fiyatı nasıl olur bu aracın...
    birde dacia lodgy var bu sınıfa ek olarak gelen

500L'nin fiyatı 45-55 arası olur diye tahmin ediyorum. Lodgy ise ilgi alanımın dışında. NCAP testinden pek başarılı puan alamamıştı diye hatırlıyorum.

• mini mvp tercih edecekler için alınası bir araç. Ford aracı 2 donanım seçeneğiyle sundu, trend ve titanyum olarak. Benzinli 1.4 trend kullanıyoruz ve memnunuz. Donanım olarak trend modelinde sundukları piyasadaki birçok muadilinden daha avantajlı geldi bize. Tek eksik yanı 1.6 benzinli trend de sunulan yokuş kalkış destek sistemi 1.4 motorla sunulmuyor.
    Alacak olanlar varsa, yüksek oranda performans da aramıyorsa alınası.
  • aracımla dün ankaraya gittim geldim bir depo ile 750 km yol yaptım. depoyu 225 tlye doldurdum. süratim genelde 110-120 kmydi. yeni bir motor için sizce yakıt tüketimi nasıl?
  • quote:

aracımla dün ankaraya gittim geldim bir depo ile 750 km yol yaptım. depoyu 225 tlye doldurdum. süratim genelde 110-120 kmydi. yeni bir motor için sizce yakıt tüketimi nasıl?

Bence benzinli bir araca göre bayağı iyi. Bende 2010 Focus 1.6 TDCI(90) var. Bir depo ile karışık kullanımda 800 km
    yol yapabiliyorum.
    750 km den sonra ışık yandı mı? Bir de yol biligsayarın menzili kaç gösteriyordu? CC kullandınız mı?
  • ne kadar yaktığını tam olarak öğrenebilmek için sonuna kadar bekledim petrole girerken menzil 10 km gösteriyordu nerdeyse yolda kalacaktım:) yani bir depo ile tam 750 km yol yaptım. hız olarak 100kmyi geçmezsem motorda açıldıktan sonra 900km yi bulurum diye düşünüyorum buda benim için gayet iyi bir rakam.
  • Bugün bayiiden 42.000 fiyat aldım titanium modeli için..birde koç çalışanı varsa dedi sana 2000 tl daha indirim yaparım dedi nasıl fiyat sizce

• bu fiyata sanırım titanium dışında herhangi bir paket eklenmemiş? Bir de aracın motoru ne bana fiyat biraz düşük geldi de:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

bu fiyata sanırım titanium dışında herhangi bir paket eklenmemiş? Bir de aracın motoru ne bana fiyat biraz düşük geldi de:)

1.0 ecoboast titanium ..

• 2013 B-max 1.0 120hp ecoboost titanium dan bahsediyoruz dimi 42000TL diye?? üstelik 2000TL daha yapabileceklerini söylediler?? Aracın liste fiyatı 46000TL toplam 6000TL lik indirimden bahsediyorsunuz hangi bayi acaba bu ford u nereden alacağımızı bilelim en azından:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.