Şimdi Ara

FORD B-MAX (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
14.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: takıntım

punto evo 1.3 multijet kullanıyorum b max a fena kafayı taktım fakat acabalarım mevcut. 1.5 tdci mı yoksa 1.6 tdci mı tercih etmeliyim arada çok bir fark yok 1.000 tl oynuyor fiyatta.
    1.5 tdci dan memnun kalırmıyım acaba. bmax(1300), puntomdan(1100) 200 kg daha ağır 1.5 ile aynı performansı alabilirmiyim .
    tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum

1.6 tdci al en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: takıntım

punto evo 1.3 multijet kullanıyorum b max a fena kafayı taktım fakat acabalarım mevcut. 1.5 tdci mı yoksa 1.6 tdci mı tercih etmeliyim arada çok bir fark yok 1.000 tl oynuyor fiyatta.
    1.5 tdci dan memnun kalırmıyım acaba. bmax(1300), puntomdan(1100) 200 kg daha ağır 1.5 ile aynı performansı alabilirmiyim .
    tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum

1.6 tdci al en temizi

Piyasada hic 2.el 1.6 tdci da yok alayim kurtulayim diye dusunmustum aslinda ama mantikli olan beklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ihtiyacınız olan tüm parçaları bulabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_85136261/f_//tm.htm#85136589 İndirimli Orjinal Ford Yedek Parçaları
  • 1.6 tdci titanium +x paket Bmax aldım. Çok hoş bir araba yakıtı rodaj döneminde olmasına rağmen iyi. Çekiş gayet güzel. Arayabileceğiniz her özellik var. Ford kalitesi tartışılmaz. Yol tutuşu süper. Tam bir aile arabası. Bence orta sutun çok iyi düşünülmüş. Kullanmaya başlayınca avantajlarını anlıyorsunuz. kazalı bir b max gördüm şehir içinde BMW marka bir otomobile yandan çarpmış. Bende inanamadım ama hasar bmw de bence daha fazla görünüyordu. Bu tarz araba düşünenler bence bu modeli değerlendirmeli. İlk bu arabayı aldığımda peşin yargılı olan arkadaşlar bile bir çok konuda arabay hayran oldular. Otomatik vitesinin olmaması biraz kötü ama şahsen otomatik vitese karşıyım. :)
  • arkadaşlar hafta sonu b-max kullanma fırsatım oldu. düz asfaltta dahi araba sürekli zıplatıyor. özellikle arka koltukta oturanlar çok rahatsız oldu. acaba lastik havalarımı fazla diye düşündüm ama çözemedim açıkçası. bu tüm b-max lerin ortak sorunumu yoksa benim kullandığım araçta mı problem vardı?
  • Bendeki araçta böyle bir sorun yok.
  • Arkadaşlar bayadır kullanıyorum arabayı. Arabayı almayı düşünüpte yeterli bilgi bulamayanlar için belli başlı bilgileri daha net vermek istedim. Ben bmax titanium X paket + plus paket versiyonunu aldım. Dizel 1,6 TDCI 95HP Öncelikle şunu söyleyeyim dizel araba alıyorsanız ilk önceliklerinizin başında yakıt gelir. Arabamın artık yakıtı oturdu yani başlardaki çok yakma sonra zamanla azalma muhabbetini duymuşsunuzdur. Başlarda 25 kuruş yakan arabam (Yakıt güvencesi için opetten alıyorum. Opetin fiyatları diğer firmalardan biraz fahiş) şu an 20-22 kuruş arası geziyor. (Şehir içi Şehirler arası karışık) Bem muğla civarında oturuyorum bilen arkadaşlar vardır buralar biraz fazla engebeli bir arazi ve bu yakıt tüketimi bence gayet makul. Arabanın performansına gelince gaza dokunduktan sonra arabada acayip bir ivmelenme oluyor. 1,2 clio hb ten sonra bu durum başlarda beni çok şaşırtmıştı. Çekişi bence gayet makul. Yokuşta rahatça araba sollayabiliyorsunuz. B sutun bu arabada yok. İki kapıyı da açınca muazzam bir genişlik oluyor ve oldukça büyük bir avantaj salıyor. Özellikle benim gibi bebek koltuğu ile boğuşuyorsanız büyük nimet. Yukarıdaki yorumumdada belirttim ben kaza yapan bir b-max gördüm ve hayret ettim. Araba yok zıplatıyor yok ayağım torpidoya sürtüyor gibi yorumlar var. Ben ki, Nissan Qashqai de bile kafam tavana tosmuştu bunda bir sorun yaşamadım. Zaten arabayı almadan bir test sürüşü yaparsınız. Yol tutuşu filan mükemmel. Alamyı düşünen arkadaşlar için bence mtv segmentinde gayet başarılı bir araç yapmış ford. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım arkadaşlar.

• TAINI kullanıcısına yanıt
    Aynı araçtan bende de var. 5 ay 5000 km oldu. Ben de fusion kullanıcısıydım. Kaza yapınca (yandan vurdular) değiştirmeye karar verdim. Ford'un sağlamlığını gördükten sonra da aynı seriden şaşmadım. Gerçekten konforu harika. Çocuğu koltuğa oturtma ve alma her gün yaptığı iş ve çok rahatlattı. Tam bir çekirdek aile arabası. SYNC özelliği ise çok kullanışlı. Uyumlu pas pas bulma sorunum vardı onu da aşağıdaki adresten hallettim. Tavsiye ederim.
    http://www.otopaspasdunyasi.com/gledring-ford-b-max-2012-urun614.html

FORD B-MAX

• quote:

Orijinalden alıntı: geomaster

Aynı araçtan bende de var. 5 ay 5000 km oldu. Ben de fusion kullanıcısıydım. Kaza yapınca (yandan vurdular) değiştirmeye karar verdim. Ford'un sağlamlığını gördükten sonra da aynı seriden şaşmadım. Gerçekten konforu harika. Çocuğu koltuğa oturtma ve alma her gün yaptığı iş ve çok rahatlattı. Tam bir çekirdek aile arabası. SYNC özelliği ise çok kullanışlı. Uyumlu pas pas bulma sorunum vardı onu da aşağıdaki adresten hallettim. Tavsiye ederim.
    http://www.otopaspasdunyasi.com/gledring-ford-b-max-2012-urun614.html

FORD B-MAX

Hayırlı olsun güzel seçim

• 1.6i 105PS A/T Powershift EU6 Titanium 70.055 TL 67.290 TL 67.290 TL

Bu araç için son fiyat alan var mı?

MPV sınıfında kıyalayabileceğimiz ve bu araç yerine alabileceğimiz rakipleri var mı?
    Özellikle bu sınıf araç kullanan arkadaşların bilgilerini rica ederim.
  • arkadaşlar 2013 model 1.0 ecoboost titanium x cam tavanlı paketini 40bin km de 43000 liraya almak üzereyim...ne olur yardım edin..doğru karar mı veriyorum acaba ?
    1.0 ecoboost daha önce kullanmadığım için bilmiyorum.... çekiş ve yakış konusunda yorumlarınız nelerdir ?
    aracın kapıları zamanla problem yaratıyor diye duydum...doğru mudur ?

Bir de malum 2. el araç olduğu için kullanan arkadaşlar alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bana söyleyebilir mi ? Mutlaka vereceğiniz ip uçları vardır...

sizin de belirtmek istediğiniz hususlar var ise lütfen yazın...çok yardımınız olacaktır...şimdiden teşekkürler...
  • 2013 BmAX kullanıyorum benimki dizel. Yakıt kıyası yapmayacaksak arabadan çok memnunum. Tavsiye ederim.
  • geomaster G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim aracı aldım..şimdilik ben de memnunum..bakalım ilerleyen zamanlarda görücez.. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.