Şimdi Ara

FORD B-MAX (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
14.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence fiyat gayet iyi modelde 2013 ise hiç beklemeyin hemen alın.
  • Ben 1.0 ecoboost titanyum x paketlisini 4 aralık 2012'den bu yana kullanıyorum.Yaşadığım şehir çok yokuşlu.Şuan şehir içi 9.1 litre yakıyor.2009 fiestamı takasta kullandım.27.000 tl'ye saydılar. aracımı da 45.000 tl'ye aldım.Fiesta 1.4i titanyum idi.Verdiğimde yakıt şehir içi ortalama 8.2 litre gösteriyordu. korkum şu ki inşallah bu araçta 7.0 litreyi görürüz.Yoksa bir anlamı kalmayacak.Üstelik aracı ,aracın yönlendirmesi ile kullanıyoruz. Nedir bu?Araçta ecomod denilen bir tuş var , oraya bastığınızda araç size kullanışınıza göre puan veriyor.Bende bu puanlar şöyle.Vites 5 tam puan, ön görü 5 puan, hız 5 puan sadece %67 oranında soğuk motor ile kullanıyorsun diyor.Bu da yakıtı artırıyor.Bunun nedeni mesafe kısa ayrıca yokuş çok.Yani sizin dediğiniz gibi ben 7.0 litreyi şehir içinde görmedim.Aracım 1150 km'de
  • 3 silindirli ecoboost motor da 9.1lt yakıyorsa bassanız kim bilir kaç yakacak. insan 3 silindir en fazla kaç yakabilir ki diyor içinden ama o da yakıyor işte:)
  • oğuzhan arkadaş şehir içinde 7 litreyi nasıl görmüş gerçekten çok merak ettim.Acaba yaşadığı şehir düz bir yer mi.Dediğim gibi benim şuan 9.1 litre.Bugün denemek amacı ile ayırca motoru da test etmek amacı ile bursa'ya gittim.Klima açık bir şekilde otobanda 5-10 dakikalık süre içinde 180 km'ye de çıktım sonra ortalama 110-120 km sabit hızla gittim.Döndüğümde ortalama yakıt 5.7 litre idi.Bu beni yüksek hızda memnun etti.Ama benim için şehir içi önemli.Kafama takılan şu.Şimdi arkadaşlar yazıyor işte şehir içi şu kadar diye ama benim 9.1 litre ve km şuan 1500 oldu.yani acaba düz bir yerde mi kullanıyorlar ve uzun mesafe mi gidiyorlar.Benim günlük ortalamam 20 km civarı ve bunun 10 km'si yokuş.Ayrıca ecomod göstergesi %67 oranında motoru soğuk kullanıyorsun diyor.Bu da şuna gösteriyor ki motor ısınmadan ben gideceğim yere ulaşıyorum.bunlar hep etken tabii.Şunu da belirtmekte fayda var eğer 95 km hızla giderseniz 3.5- 4 titreye kadar düşüyor.ama dediğim gibi sorun şehir içi yakıt.Yoksa uzun yolda sıkıntı yok.

• arkadaşlar araç ile ilgili bir tane hızlanma videosu buldum ve paylaşmak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=aysmScFpuPA
  • Bundan bir iki hafta önce B-MAX 1.5 Duratec manuel şanzuman titanium x paket aracımızı anneme aldık. Araç erişe bilirlik ve kullanıla bilirlik açısından oldukça iyi bir araç kullanılan iç malzeme kalitesi ve konforda sınıfına ve fiyatına bakıldığında gerçekten çok kaliteli iç konforda en büyük eksiklikleri sürücü koltuğunda ki kol dayamayı ince yerine birazdaha kalın ve geri ileri harektli sürgülü yapmamalarının dışında şikayetim yok motora gelince ne söyliyim ford dan beni uzaklaştıran tek şey aşırı motor sesini içe almasıydı onuda kaldırmışlar dizel bir motor benzinli motorlara yakın sessizliği ile konfor veriyor. sony müzik sisteminin kaliteli ses çıkış ve aktarımı sayesinde motor sesini size unuttura biliyor. yol ve lastik sesininide aynı derecede yansıtıyor araç yerden yüksekliği ön cam genişliği kaliteli malzeme size farklı bir ambiyansın içinde olduğunuzu hissettiriyor kesinlikle hem şehir içi hem şehir dışı uzun yolculuklarda kullanıla bilecek bir araç. Hız sabitleyici oldukça başarılı ve yakıt ekonomisini baraşarmasının yanında doğru güç aktarımını tekerlere iyi yansıtıyor. Ani hızlanmalar ve bir anlık direksiyon tepkileride azımsanmayacak derecede iyi ve başarılı. Ortalama 7 litre yakıt tüketimini pek baza almak istemiyorum bu değer kesinlikle düşecektir. Araç daha yeni basıyoruz :D küçük ve sevimli aynı zamanda tatminkar iç yapısıyla oldukça başarılı ve kaliteli bir araç Ford B-Max.

• Hayırlı olsun, aracınızı kaça aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanG71 -- 26 Mart 2013; 21:14:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de yeni B-Max talep nasil , hic yetkili bayilerde kisilerin görüslerini alan oldumu ?
  • bmax sınıfında en yüksek satış rakamını yakalayan otomobil şeklinde bir haber okudum geçen türkiye gazetesinde.
  • 1.6 powershift titanium alma arifesindeyim ama forumun bu cansizligi beni korkutuyor. Acaba aracmi tutulmadi ya da bilinmiyor mu... internette kullanici yorumu bulmak icin gobegim catladi valla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

bmax sınıfında en yüksek satış rakamını yakalayan otomobil şeklinde bir haber okudum geçen türkiye gazetesinde.

Ta ki 500L lanse edilene kadar.

500L; satışa sunulduğu Mayıs ayında da, devamında Haziran ayında da B-Max'den daha iyi sattı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 25 Temmuz 2013; 14:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

bmax sınıfında en yüksek satış rakamını yakalayan otomobil şeklinde bir haber okudum geçen türkiye gazetesinde.

Ta ki 500L lanse edilene kadar.

500L; satışa sunulduğu Mayıs ayında da, devamında Haziran ayında da B-Max'den daha iyi sattı..

bahsettiğim haber 2012 senesinin yıllık satışları.

ben bmaxi inceledim beklentilerimi karşıladı. aracı da sevdim. yakıt tüketim değerleri de benim için uygun. daha başka model bakıp da onu mu alsam bunu mu alsam diye kafamı karıştırmam. hoşuma gittiyse tamam. sıfır araç alacağım zaman alacağım araç bmax. yoksa altea xl, meriva dediğiniz gibi 500L alternatif çok.

fiat mı ford mu tartışması benim için gerekli bir tartışma değil. o konuda yorum yapmayacağım.

• Arkadaşlar dün itibari ile 1.5 Tdci X paket Plus paket artı panoramik cam tavanlı aracımı satın aldım ve inanın iyi ki de B-Max almışım diyorum gerçekten kalite, konfor ve doluluk anlamında bence süper bir araç tam bir aile aracı. Düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Bence bu devirde alınabilecek en uygun araçlardan bir tanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirr26

Arkadaşlar dün itibari ile 1.5 Tdci X paket Plus paket artı panoramik cam tavanlı aracımı satın aldım ve inanın iyi ki de B-Max almışım diyorum gerçekten kalite, konfor ve doluluk anlamında bence süper bir araç tam bir aile aracı. Düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Bence bu devirde alınabilecek en uygun araçlardan bir tanesi.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fiyat ve bayi bilgisi paylaşırsanız almayı düşünenlere yardımcı olursunuz.
  • Hayırlı olsun.Bende 1.4 trend modelini aldım.B sütununun olmaması çocuk ve yaşlılar için çok kullanışlı olmuş.Fakat forum B-max konusunda çok zayıf kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makseki -- 25 Ağustos 2013; 16:27:00 >
  • Temmuz 2013 Satışları:
    ....
    54 Fiat 500L 384
    55 Renault Captur 383
    ....
    80 Ford B-Max 189
    ....
    96 Mercedes B Class 114
    ....
    98 Mini Countryman 113
  • bu sınıfta Fiat 500L hem tasarım hemde iç mekan ferahlığı olarak önde bir araç.
  • O kadar bakıyorum yollarda 1 aydır birtane görmedim arkadas...(İstanbul levent)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto evo 1.3 multijet kullanıyorum b max a fena kafayı taktım fakat acabalarım mevcut. 1.5 tdci mı yoksa 1.6 tdci mı tercih etmeliyim arada çok bir fark yok 1.000 tl oynuyor fiyatta.
    1.5 tdci dan memnun kalırmıyım acaba. bmax(1300), puntomdan(1100) 200 kg daha ağır 1.5 ile aynı performansı alabilirmiyim .
    tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.