Şimdi Ara

ford connect 2011 radio-teyp şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabada problem çıktı, tamire gittik beynini sıfırladılar, radyonun şifreside gitti, servise gittik 70 TL ücret istediler radyo şifresiz açılmıyor bu şifreyi bulmanın başka bir yolu var mi ?? Eski arabamizdada ayni sorun çıktı 70 liraya şifreyi almak zorunda kaldık tekrar ayni parayı vermek saçma olur o yüzden konu açmak istedim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akü falan değiştiğinde de o şifreyi istiyorlar hocam :) torpido kapağında güneşlikde falan yazıyordur. Bizde 2009 focus var 1600 dü sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Arabada problem çıktı, tamire gittik beynini sıfırladılar, radyonun şifreside gitti, servise gittik 70 TL ücret istediler radyo şifresiz açılmıyor bu şifreyi bulmanın başka bir yolu var mi ?? Eski arabamizdada ayni sorun çıktı 70 liraya şifreyi almak zorunda kaldık tekrar ayni parayı vermek saçma olur o yüzden konu açmak istedim. İyi forumlar.

Şuradaki çözümleri bir deneyin isterseniz

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/242724-teyp-kodunu-nasil-bulabiliriz/

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Akü falan değiştiğinde de o şifreyi istiyorlar hocam :) torpido kapağında güneşlikde falan yazıyordur. Bizde 2009 focus var 1600 dü sanırım

Maalesef yazmiyot 1600 denetim olmadi herhalde deneme saysi var 01 yazdı 5 hata olunca bloklaniyor diyorlar umarım bloklanmaz .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Akü falan değiştiğinde de o şifreyi istiyorlar hocam :) torpido kapağında güneşlikde falan yazıyordur. Bizde 2009 focus var 1600 dü sanırım

Maalesef yazmiyot 1600 denetim olmadi herhalde deneme saysi var 01 yazdı 5 hata olunca bloklaniyor diyorlar umarım bloklanmaz .d

Verdiğim linkte farklı yerlerde yazabiliyormuş.Kiminde torpido,kiminde başka yerde.Oraları da bir kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

Verdiğim linkte farklı yerlerde yazabiliyormuş.Kiminde torpido,kiminde başka yerde.Oraları da bir kontrol edin

Teypin arkasında yaziyormus, M kodu varmış onla beraber şifre bulunuyormuş ama benim M kodu teypin arkasında cikaramam gibi oto elektronikciye gitsem bulurlarmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

Teypin arkasında yaziyormus, M kodu varmış onla beraber şifre bulunuyormuş ama benim M kodu teypin arkasında cikaramam gibi oto elektronikciye gitsem bulurlarmi acaba

Bulurlar.Adamlarının işinin büyük kısmı o teypleri söküp yerine pavyon ışıklı rengarenk usbli teyp takmak zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Misal Vag grubunda teyp kitapçığında yazıyor. Oraya bakın. Bir de direk Ford'a mesaj atın, bazen servis işgüzarlık yapıyor. Bazı elektrikçiler de şifteleri kırabiliyor.

• zamanında benim megane araçta da şifreyi bulamamıştım, şu arkadaşın attığı post sayesinde şifreye ulaştım. Sizin araçta sonuç verir mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Archer

Konu eski ama ben karşılaştıysam demek ki hala bu sorunla karşılaşan var demektir.

Megan2 radyo kodu çözmek için iki aşamalı bir eylem planı yapalım :

1. Radyo kapalıyken 1 ve 6 tuşuna basılı tutun ve radyoyu açın. Elinizi tuşlardan çekince precode denilen bir kod verecektir. Bu kodu bir yere yazın.

2. Android marketten Martech isimli programı indirip, daha önce 1 ve 6 tuşlarına basarak bulduğumuz precodu yazın. Asıl gerekli olan kod çıkacaktır. Bu kodu girip 6 tuşuna bir süre basılı tutun. Tamamdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.