Şimdi Ara

FORD ESCAPE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu Ford Escape i sadece Reina'nın caddesinde gördüm o da sıfırdı ve satılıktı zaten başka hiç bir yerde görmedim acaba bu neden satmıyo ya da Türkiye'ye kaçak mı geliyo bilgisi olan var mı ???linkini de veriorum...

http://www.fordvehicles.com/suvs/escape/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasuss -- 28 Mayıs 2006; 22:26:17 >

• Bende bir Fransız filminde gördüm.Taksi olarak kullanılıyordu.
    Sanırım Türkiye'de lüks araç sıfatı ile satılacak...
  • Pardon ya benim bahsettiğim Renault Espace gibi bişey,şimdi tam çıkaramadım...
  • ford un jipleri türkiyede nedense pek satılmıyor.sanırım buda ondan dolayı satmamıştır. veya çok az satmıştır onlarıda biz görmemişizdir tahminimce
  • valla baktım inceledim dışardan da fena deil dizeli alınır gibi. . .
    ama o plastik siyah tamponlar beni gıcık ediyor
  • Ben de buraya çarpışma testlerinin videolarını koyayım. İncelemek isteyen arkadaşlar olabilir belki

ÖNDEN

ARKADAN

YANDAN

Videolar 2mb civarı

• quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

Bende bir Fransız filminde gördüm.Taksi olarak kullanılıyordu.
    Sanırım Türkiye'de lüks araç sıfatı ile satılacak...

Taksi kullanımı konusunda yanılmadınız. Sadece kullanıldığı coğrafya farklı

FORD ESCAPE

2005 yılından beri New York’ta 6 tane Ford Escape’in hybrid modelleri taksi olarak kullanılıyor

Kaynaklar:

http://media.ford.com/newsroom/feature_display.cfm?release=21998
    http://forum.donanimhaber.com/m_7057504/mpage_1/key_//tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jasmin Rouge by Tom Ford 
    10 yıl önce açıldı
    Tom Ford Black Orchid aldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence güzel araba zamanında Explorer da güsel arabatdı ama güvenlik acısından cok zayıftı bu modelde düzeltilmistir herhalde iyi bir secenek olabilir.
  • İlk Kadıköy/Acıbadem'de görmüştüm, bayan şöförü vardı. Aracı gördüğümde bayaa şaşırdım :) Bİ dahada görmedim hiç ...
  • quote:

Taksi kullanımı konusunda yanılmadınız. Sadece kullanıldığı coğrafya farklı

• Anlaşıldı arkadaşlar ağız tadıyla Ford cipine binemeyecez heralde bu gelmez Türkiye'ye. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

ford un jipleri türkiyede nedense pek satılmıyor.sanırım buda ondan dolayı satmamıştır. veya çok az satmıştır onlarıda biz görmemişizdir tahminimce

arkadasim fiyatlari pahalı oluyo ve yakıt konusundada biraz bonkor oluıyolar o yuzden
  • Biz böle taksileri ancak rüyamızda görürürüz
  • en guzel taksi lpglı sahin
    quote:

Orjinalden alıntı: 5560

Biz böle taksileri ancak rüyamızda görürürüz
  • kugalar 100bin tl civarı değişirken escape in türkiyede olması daha fazla olurdu ama grand cheeroke dan da çokta ucuz olurdu heralde.

kuganın böyle iken
    Şehir içi yakıt tüketimi : 8.5 lt Şehir dışı yakıt tüketimi : 5.8 lt

escape de 1 litre fark ederdi heralde

dexterdan epey tanıttı kendini araç zaten
  • fiyatına bakarmısın

$21,440

tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

dexterdan epey tanıttı kendini araç zaten

Sırf Dexter'da görüp beğendiğim için araştırmaya başladım :)
  • 2013 Escape olarak tanıtılan model Amerika'da Escape olarak, Avrupa ve Türkiye'de Kuga olarak satılacak arkadaşlar.
    Güncel Escape modeli 2012 yazında 2013 Escape (Kuga) modeliyle birlikte tarihe karışacak gibi.

2013 Escape'i incelerseniz eski Escape kasasından ziyade Kuga ile büyük benzerlikler gösterdiğini göreceksiniz. Kuga 'ya göre 10cm uzun, buda arka diz mesafesi ve bagajı olumlu etkilemiş gibi görünüyor.

FORD ESCAPE
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

2013 Escape olarak tanıtılan model Amerika'da Escape olarak, Avrupa ve Türkiye'de Kuga olarak satılacak arkadaşlar.
    Güncel Escape modeli 2012 yazında 2013 Escape (Kuga) modeliyle birlikte tarihe karışacak gibi.

2013 Escape'i incelerseniz eski Escape kasasından ziyade Kuga ile büyük benzerlikler gösterdiğini göreceksiniz. Kuga 'ya göre 10cm uzun, buda arka diz mesafesi ve bagajı olumlu etkilemiş gibi görünüyor.

Bize 2008 lazım ;) (Dexter'in kullandığı araç 2008 model escape'dir)
  • zamanında vardı sahibinden de bi ilan keşke kaçırmasaydım o zamanlar

şimdi de hiç bir yerde yok 2008 escape... :(

ah dexter yaktın bizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.