Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25 yada Seat İbiza 1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 9 Mart 2019; 11:42:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

Selamlar, eski aracımı satarak 25 bin liraya kadar bir bütçe oluşturdum kendime ve bu parayla aşağıda belirttiğim araçlardan birini almak istiyorum. Almadan önce bu araçlarla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlara ihtiyacım var.

Öncelikle araçların model ve özellikleri;

-Ford Fiesta 1.25i Trend 2011 Model 28.000 KM (2 parça boyalı)

-Seat İbiza 1.2 12V 70 HP Reference 53.000 KM (Orijinal)

Acaba bu araçlardan hangisini almalıyım?

Belli başlı kriterler
    -Yakıt tüketimi
    -Kronik veya olası motor arızası var mı?
    -Donanımsal olarak dayanaklılık (Koltuk, plastik aksamlar gibi)

Aslında opel astralara bakabilirsiniz o fiyata?
  • Km olarak az kullanılmış bir araba arıyorum ama ileride yeteri kadar bütçem olursa Astra Classic III alırım umarım.
  • UUPPPPPPPP
  • Alabiliyorsan MyFiesta modelini al elektrik kırmızı falan iyi gider,hız sabitleyici sis farı karartılmış arka camlar,alaşımlı jant var diye biliyorum kesinlikle daha iyi olur,ibiza'dan daha dolu ve daha iyi bri araç 'bence'
  • 1.25 My Fiesta aracım var, dikkatli kullanmakla birlikte yakıtından memnunum. Plastik aksam, güvenlik ise pek başarılı değil. Yine de tasarımı ve sunduğu donanım fena değil. Hatta karşılaştırdığınız Ibiza'ya göre gayet iyi. Ibiza için güzel yorumlar okuyoruz forumda ancak özellikle konsol tasarımı çok ama çok başarısız. Kesinlikle bir Avrupa aracına bindiğiniz hissini vermiyor size. Gerek kokpit, gerek direksiyon çok basit duruyor. Fiesta ise bu konuda sınıfının en başarılı araçlarından. My Fiesta; ara bir otomobil, sıfır olarak pahalı satıldı ve az sayıda geldi. İkinci eli de bu nedenle göreceli, kolay satılmıyor sanırım. Çok para isteyen de var, az para isteyende.. Bence sabırlı bir arayış ile güzel bir My Fiesta bulabilirsiniz.
  • Fiestaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.