Şimdi Ara

Ford fiesta 1.4 TDCİ stop etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ford fiesta 1.4 TDCİ lerde motoru stop ettirirken bir sarsıntı oluşuyor.Bu normal midir?Yoksa bütün dizel araçlarda böyle midir?Lütfen bana bilgi verirmisiniz?

• bütün dizeller stop ederken az da olsa sarsılır...benzinli gibi dilldir yane özellikle yanlışlıkla stop edilirken mesela debriyaj ı erken bıraktığında oluşan durumlarda sarsıntı durumu ise abartılıdır....!!!!!
  • Dostum turbo basıncının dusmesi için stop etmeden önce 30sn-1dakika arası rölantide çalıştırıp stoplarsan bu sarsıntı daha az oluyor.
  • çok normaldir...2000-2001 opel vectra dti vardı arkadaşta çalışırken ayrı stop ederken ayrı baya sarsılıyodu kamyon gibi şu an tdci c-max kullanıyorum o da stop ederken çok fazla olmasada sarsılıyo caddy var o da öyle sarsılıyo...yani çok doğal fiesta biraz fazla sallanabilir ama...
  • normaldir. ama bütün dizeller sarsılmaz. mesela corolla.
  • multijet ve jtd de sarsılmıyor
  • yahu nasıl sarsılmıyor???bu sarsılmayı nasıl algılıyosunuz tabi o da önemli...bariz deprem gibi sarsılmıyo tabi..hafiften bi dizelliğini hissetirir şekilde silkiniyolar...tekrar söylüyorum hafiften...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

yahu nasıl sarsılmıyor???bu sarsılmayı nasıl algılıyosunuz tabi o da önemli...bariz deprem gibi sarsılmıyo tabi..hafiften bi dizelliğini hissetirir şekilde silkiniyolar...tekrar söylüyorum hafiften...

benim kullandığım idea ve jtd sarsılmıyor benzinli gibi stop ediyor
    fiestadan ii biliyorum stop ederken araba baya sallanıyor
  • VALLA BEN C2 1.4 DİZEL KULLANIYORUM O DA STOP EDERKEN BİR MİKTAR SARSIYOR.ANCAK BİR MÜDDET RÖLANTİDE BIRAKIP KAPATIRSAM SARSINTI DAHA AZ OLUYOR.
  • caddyde fazla bi sarsma olmuyo hissettirmiyo fazla

bi keresinde skystardan iniyodum malum yüksek araç, dayım motoru bi stop etti abartmıyorum az kalsın yere düşcektim sarsıntıdan 2,5 motor var kamyon gibi
  • megane 2 , 1.5 dci
    sarsılma az miktarda var, normal
  • benm ablamdada ford fiesta var ve dediğin sarsıntının aynısı yapıo merak etme!!
  • Gayet normal tüm dizellerde bu sarsıntı, hemen hemen yeni geliştirilen motorlarda dahil(biraz daha az )vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.