Arkadaşlar Ford fiesta 1.4 TDCİ lerde motoru stop ettirirken bir sarsıntı oluşuyor.Bu normal midir?Yoksa bütün dizel araçlarda böyle midir?Lütfen bana bilgi verirmisiniz?
bütün dizeller stop ederken az da olsa sarsılır...benzinli gibi dilldir yane özellikle yanlışlıkla stop edilirken mesela debriyaj ı erken bıraktığında oluşan durumlarda sarsıntı durumu ise abartılıdır....!!!!!
Dostum turbo basıncının dusmesi için stop etmeden önce 30sn-1dakika arası rölantide çalıştırıp stoplarsan bu sarsıntı daha az oluyor.
çok normaldir...2000-2001 opel vectra dti vardı arkadaşta çalışırken ayrı stop ederken ayrı baya sarsılıyodu kamyon gibi şu an tdci c-max kullanıyorum o da stop ederken çok fazla olmasada sarsılıyo caddy var o da öyle sarsılıyo...yani çok doğal fiesta biraz fazla sallanabilir ama...
normaldir. ama bütün dizeller sarsılmaz. mesela corolla.
multijet ve jtd de sarsılmıyor
yahu nasıl sarsılmıyor???bu sarsılmayı nasıl algılıyosunuz tabi o da önemli...bariz deprem gibi sarsılmıyo tabi..hafiften bi dizelliğini hissetirir şekilde silkiniyolar...tekrar söylüyorum hafiften...
yahu nasıl sarsılmıyor???bu sarsılmayı nasıl algılıyosunuz tabi o da önemli...bariz deprem gibi sarsılmıyo tabi..hafiften bi dizelliğini hissetirir şekilde silkiniyolar...tekrar söylüyorum hafiften...
benim kullandığım idea ve jtd sarsılmıyor benzinli gibi stop ediyor fiestadan ii biliyorum stop ederken araba baya sallanıyor
VALLA BEN C2 1.4 DİZEL KULLANIYORUM O DA STOP EDERKEN BİR MİKTAR SARSIYOR.ANCAK BİR MÜDDET RÖLANTİDE BIRAKIP KAPATIRSAM SARSINTI DAHA AZ OLUYOR.
caddyde fazla bi sarsma olmuyo hissettirmiyo fazla
bi keresinde skystardan iniyodum malum yüksek araç, dayım motoru bi stop etti abartmıyorum az kalsın yere düşcektim sarsıntıdan 2,5 motor var kamyon gibi
megane 2 , 1.5 dci sarsılma az miktarda var, normal
benm ablamdada ford fiesta var ve dediğin sarsıntının aynısı yapıo merak etme!!
Gayet normal tüm dizellerde bu sarsıntı, hemen hemen yeni geliştirilen motorlarda dahil(biraz daha az )vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme