Şimdi Ara

ford fiesta bir fikir verirseniz sevinirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2001 model ,full aksesuar, climalı, 4 hava yastığı, çelik cant, 920kg ağırlık, 1.250 motor gücü, enjeksionlu,cd çalarlı temiz bir FORD FIESTA
    12 milyara nasıl???

• km yüksek değilse güzel fiyat
  • 85.000 km de ...
  • güzel arac ghia sanirim bence al ...
  • ghia ne demek ?
  • ghia ford markasının full donanımlı aracı demek
  • teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 hava yastığı mı? Eski kasa fiestada 4 hava yastığı mı varmış?

quote:

Orjinalden alıntı: psycho!!!

sizce
    2001 model ,full aksesuar, climalı, 4 hava yastığı, çelik cant, 920kg ağırlık, 1.250 motor gücü, enjeksionlu,cd çalarlı temiz bir FORD FIESTA
    12 milyara nasıl???
  • evet öle imiş .. olmazmı normalde?
  • eskiden kucuk siniflara koymazlardi yan hava yastiklarini ama ghia ( full modellerinde) var eski fiestanin

quote:

Orjinalden alıntı: psycho!!!

evet öle imiş .. olmazmı normalde?
  • ghia dır muhtemelenn
  • bende var aynısı 98 yalnız 170 binde benimki 4 yıldır kullanıyorum sınıfının çok iyi bir arabasıdır.sorunları ufak olması (arka diz mesafesi ve bagaj berbat),ve çok alçak olması.aslında alçak gözükmüyor ama benimki standart amartisörlerle 98 toyota corallanın sürtmediği yerde altını sürtüyor.birda arkası kimine göre tipsiz gelebilir.artılarını saymakla bitremem 170 binde arbanın yağı suyu triger kayışı balata vb standart değişecekler dışında hiçbişeyi değişmedi .serviste carbon clear yaptılar kurum bile çıkmadı.çok verimli bi motoru var..1.6 arabalarla kalkar homda falan dışında ben 200 ü gördüm daha basmaz ama.basmazsan benzini koklar.uzun oldu ama o fiyat aralığında seçenek arayanlara iyidir.tavsiyedir.
  • teşekkür ederim :) ben aldım bu arabayı umarım pişman olmam...
  • Hayırlısı olsun kardeş sanırım ghia modeli bence fiyatıda çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.