Şimdi Ara

FORD FİESTA - FROD FOCUS GHİA SİZCE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford Focus Ghia 2004 Model orjinal 70000 kmde ilk sahibinden bir araç buldum. Fiyatını son olarak 22250 tl ye bırakıyor. Araç benzinli olduğu olduğu için lpg taktıracağım 1500 tl tüp fiyatınıda eklersek bana maliyeti 23750 gibi gelecek...

Ayrıca dizel ford fiesta 2008 model 86000 km orjinal bir araç buldum fiyatı 23000 tl de.....

Yakıt konusunda ford focusun beni üzeceğini düşünüyorum ama daha konforlu bir araç olduğu kesin.... Bu konuda çok kararsız kalım önümüzdeki hafta içinde bu iki araçtan birisini almayı düşünüyorum....

Bu arada bu fiyatlara kredi çekerek ulaşacağım... daha farklı alternatifleriniz varsa düşünebilirimm

Sonuç olarak dizel ve benzinli iki araç arasında siz olsanız hangisini tercih edersiniz...

Yardımlarınızı bekliyorum...

• arada 4 yaş farkı var ondan ötürü fiesta tabii ki.
  • 2004 focus alcağına mis gibi 2004-2005 mondeo al aynı paraya.
  • Focus'un dezavantajı dizel olmayışı,2004 model oluşu diger tüm özelliklerde focus önde bence...2002 focus ghia vardı geçen sene sattık çokta memnunduk...fiestada full donanım mı ?
  • aynen bende aynı kararsızlıktayım...şuan benzinli 1.3 accent lx aracımdan memnun olmama rağmen model yükseltmek amacıyla değiştirecm focusun rahatlıgı mı dizelin cazibesi mi karar vermek çok zor ama sanıırm model çok önemli bi etken..
  • C segmenti ile B segmentini karşılaştırılmaz.
    Kesinlikle FOCUS.
    Amaa Focus'a o fiyatları verecekseniz Mondeo'lara bakın.
  • Aradaki yaş farkı az değil.

Dizel 2008 fiesta almanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Polo, Clio, Auris hangisi sizce?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genel olarak aracı şehir içinde kullanıcaksanız fiestayı öneririm şehir içinde çok az yakıyor hem focusa göre daha pratik daha az yakar ekonomik ben fiesta diyorum
  • Boşver focus u- fiestayı...2006 model mondeo düşün bence 2006 diyorum çünkü makyajlı kasa 2.0 dizel ghia130ps hem performans hem konfor hem prestij... 2.0 cok yakar sanma 100 km de 6.5-7 arası yakıo.
    Vergi dersen 6 yaşında olduğu için.vergide çok düşüo
    moneo aaalll....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiesta 2008 makyajlı kasası vardı bende de çok ekonomik, bakkala ekmek almaya bile onla gidersin o derece :)) şimdi benzinli aldım halt ettim. görüntü olarak da biraz ilgiyle çok tatlı bi duruşu var bence yalnız triger seti değişmiştir umarım alacağın arabada çünkü 90binlerde ses yapmaya başlıyo,trim sesi yok denecek kadar azdır yol tutuşu çok iyidir motoru biraz daha performanslı olsaydı asla satmazdım, nacizane fikrim bu.. focus kullanmadım ancak fiestadan konfor olarak muhakkak daha iyidir
  • Boşver focus u- fiestayı...2006 model mondeo düşün bence 2006 diyorum çünkü makyajlı kasa 2.0 dizel ghia130ps hem performans hem konfor hem prestij... 2.0 cok yakar sanma 100 km de 6.5-7 arası yakıo.
    moneo aaalll....

moneo aaalll....

moneo aaalll....

• @erdemacar_11
    Aynı Mesajı 4 kere yollayınca ne oluyor ?
  • yorumlar için çok teşekkürler işlerin yoğunluğundan foruma girip cevap yazamadım...

focusa tüp taktırıp lpg araç binmekten vazgeçtim...

fiestayı düşünüyorum az önce yine telefonla görüştüm.... triger kayışı değişmemiş bu çok çok düşündürüyor beni...

1000 tl ye yakın masraf çıkartabiliyormuş trigder setinin değişimi...

şuan araç 84000 km de yani daha 6000 km var... buda yaklaşık olarak 8 ay gibi eder....

sizce ne yapmalıyım????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrbsr96

@erdemacar_11
    Aynı Mesajı 4 kere yollayınca ne oluyor ?

Mobil sürüm bazen takılıyor belki ondandır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.