Şimdi Ara

Ford Fiesta - Honda Civic yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 Model 86000 km de dizel Ford Fiesta buldum. Araç tamamen orjinal fiyat 23000 tl. Sizce fiyat uygun mu? Bu araç alınır mı?

İkinci alternatifim aynı galeride Honda Civic VTEC LS 180000 KM lpg li manuel vites 24500 tl istiyorlar... 180000 km de honda civic araç alınır mı... Kullanan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim.

Bu iki araç arasında karar verip bu haftasonuna kadar alacağım. Bu nedenle açıklamalarınız benim için çok önemli...

Siz olsanız hangi aracı alırdınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden09 -- 12 Haziran 2012; 10:27:14 >

• o kasa dizel fiestalarda km e gic güvenemedim nereye baksam 70000, 80000 birde bizzat sait oldum ford bayiinde galerici aldi 200000 deki arabayi kuafore e soktu km dusurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford bayisine aracı götürsem kmnin orjinal olup olmadığını anlayamaz mıyım? Bunun bir yolu yok mu.. Bu araç servis bakımlıymış...
  • Aracın km si eğer servis bakımlı ise anlaşılır. Yoksa yine anlaşılacak yerleri illaki var. Kompressyon ölçümü gibi. Turbosuda enjektorude kontrol edilebilir. Honda da iyiymis ama km cok bence. Motor olarak problemsiz olsa da girmediği yol çukur kalmamıştır.ama Yinede ben olsam başka alternatifler de üretmeye bakardım
  • evet km den dolayı civic mantıksız geliyor...

o nedenle fiestada yopunlaştım ama sanırım fiestanında fiyatı biraz yüksek....

Fiyat konusunda yorumlarınız nelerdir arkadaşlar...
  • kimse yardım etmeyecek mi?????????????
  • Civic derim, ama daha ucuz yada o fiyata düşük km'li olması şartıyla.
    180bin civic için aslında bir şey değil ancak kaç km LPG ile yürüdüğünün, subap erimesi var mı bakılması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Ford fiesta
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardım yardım yardım...

bugün bankadan krediyi çekip yarın bu fiesta aracı almaya gieceğim bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim...

Fiesta bu km de bu fiyata sizce uygun mudur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.